TÄHTÄÄ KUNNIOITUSTA HERÄTTÄVÄÄN, OLE VARAUTUNUT KAMALAAN

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

25.9.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Oletko koskaan ihmetellyt, mitä tapahtuu, kun päätät – tietoisesti tai tiedostamatta – tehdä muutoksia elämääsi? Näin prosessi toimii. Viimeistele tämä lause: haluan nyt kunnioitusta herättäväksi lopputuloksekseni ___________. Tuolla lauseella annoit juuri käskyn universumille, että haluat tämän upean ja kunnioitusta herättävän lopputuloksen elämääsi. Sitten elämässäsi kaikki mikä ei ole linjassa tuon lopputuloksen kanssa, putkahtaa esiin, jotta voit valita, haluatko pitää sen energian vai et. Vaikka odotat upeita ja uskomattomia tuloksia, näytät saavan täysin päinvastaista – kamalan tilanteen – ja se voi olla hyvin pakahduttavaa. Mitä tapahtui? Tuo lopullinen, kunnioitusta herättävä lopputulos tekee sinut onnelliseksi, mutta saattaa olla muutama kamala hetki ennen sen tapahtumista, kun selvität sitä polkua, mikä tällä hetkellä saa olosi tuntumaan kamalalta, onnettomalta tai tyytymättömältä jollain elämäsi alueella.

Annamme usein kutsuja energiapolkujen selvittämiseksi tiedostamatta suurempaa kuvaa, joka liittyy tilanteeseen. Muutoshalussa on kaksi aspektia – olemassa olevien energiapolkujen selvittäminen ja energian asettaminen uusille, mihin sisältyy menneisyyden vanhan energian seulominen ja muuttaminen. Tästä syystä aikomus uudesta alusta vie meidät takaisin menneisyyteen, jonka luulimme jo selvittäneemme. Niin selvitimmekin – tavallaan – mutta nyt kun meillä on uusi aikomus, menneisyydessä kaikki millä on epäharmoninen yhteys tähän uuteen aikomukseen, täytyy puhdistaa.

Se uskomuksemme, että tämä tapahtuu jumalaisella tavalla, missä kaikki asettuu riviin ja koko prosessi on ihana, saa meidät kaikenlaiseen epäilyyn ja hämmennykseen, koska tuleminen epäharmoniaan nykyisen todellisuutemme kanssa ja uusien harmoniatasojen muodostaminen on melko monimutkainen prosessi.

Niinpä toiveeseen uudesta työpaikasta saattaa sisältyä lomautus, arvonalennus, irtisanominen tai valinta, jota et ollut odottanut. Kun tämä tapahtuu, saatat pelästyä, järkyttyä, suuttua tai tuntea voimattomuutta tai kontrollittomuutta. Miksei tämä voi olla vain helppoa? Mutta tähän on syy ja tarkoitus – puhdistaa kaikki olemassa olevat pelot, uskomukset, arvottomuus ja muistot entisistä kokemuksista, mikä auttaa ottamaan voimasi. Olisi helppoa, jos vain menisit upeaan, uuteen työpaikkaan, ja se voi tapahtua. Sitä odotellessa jokainen aiempi voimattomuus- ja pelkokokemus tulee esiin auttamaan sinua noista yhteyksistä vapautumisessa.

Voitko energiamuutoksen vakiinnuttamiseksi luoda siitä, mikä vaikuttaa haasteelta, jotain voimallista? Sitä ei ole helppo tehdä, kun pelkäät, mutta se on välttämätöntä, jos aiot oppia, miten voit käyttää voimaasi taianomaisen ja korkeamman energian lopputuloksen luomiseen missä tahansa tilanteessa.

On tapa tehdä siirtymä nopeasti (ja tämä on hyvin suhteellinen käsite), ja se on muistuttaa jatkuvasti itseämme transformaatiosta ja lopputuloksesta, johon tähtäämme. Laserintarkan fokuksen säilyttäminen lopputulokseen ja sen näkeminen, miten kaikki toimii tuon lopputuloksen luomista kohti – ulkoisesta vaikutelmasta riippumatta – on kriittistä. Ne asiat jotka vaikuttavat ottavan meidät pois virrasta, auttavat itse asiassa meitä pysymään siinä ja puhdistamaan kaikki vanha, pysähtynyt ja rajoittava energia siitä. On helppoa pysyä positiivisessa, korkean energian tilassamme, kun asiat ovat helppoja, mutta pystymmekö säilyttämään taajuutemme, kun asioista tulee haastavia? Pystymmekö selviytymään tilapäisestä vaikeasta tilanteesta, jotta voimme nauttia harmonisemmasta pitkän tähtäyksen tuloksesta, joka on aikomuksemme täydellinen toteutuminen?

Voimme olla varautunut kauheisiin hetkiin, kun yritämme luoda upeita ja kunnioitusta herättäviä lopputuloksia, mutta meidän ei tarvitse jäädä tuohon kamalaan energiaan. Kaikki palvelee jotenkin lopputulostemme luomista – meidän täytyy vain muistaa, että haasteetkin edesauttavat asiaa, eivät rajoita. Energia liikkuu aina, ja vaikka voi tuntua siltä, että paimennamme kissoja, energia seuraa aikomusta ja se virtaa suurimman tunteen alueelle. Niin kauan kun muistamme pitää tavoitteemme vakaana ja muuttumattomana, pääsemme läpi kamalista hetkistä ja saavutamme kunnioitusta herättävät lopputuloksemme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.