SINÄ OLET OMA HALTIAKUMMISI

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
25.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Elämänne muuttuu tavoilla, joita ette odottaneet, erityisesti covid-19-viruksen tultua osaksi maailmaanne.

Ette enää tunne tarvetta noudattaa toisten saneluja, sillä toiset esittävät tekoja ja malleja, jotka osuvat koko asteikolle, itseensä uskomisesta salaliittoteorioihin siitä, että joku tai jokin ottaa kohta heidän elämänsä hallintaansa.

Tietysti ne jotka uskovat olevansa toisten sätkynukkeja, löytävät syitä oikeuttaa asenteensa. Aivan kuten ne jotka tuntevat olevansa oman elämänsä mestareita, havaitsevat sen olevan totta. Olette kaikki kuulleet fraasin: "Uskomukset luovat todellisuutenne." Todenmukaisempi toteamus, kuin voitte kuvitella. Nimittäin ajatukset ovat energiavirtoja, jotka kannustavat tai jopa pakottavat luomaan sen, mihin uskotte.

Niin se on, että monet teistä ovat eläneet aikoja, jotka dramatisoivat sen, mihin uskoitte – rakkaudesta pelkoon. Päätätte nyt, että haluatte luoda sen, mikä on oikein teille, riippumatta siitä sisältyykö se valtavirtauskomuksiin vai ei.

Tuollainen toteamus ei tunnu kovin radikaalilta, ellei sitä erittele. Tähän saakka useimmat ajatuksenne ja tekonne suodatettiin 3D-uskomustenne ja -pitäisi-asioiden läpi. Koska luotte uusia uskomuksia, maailmanne muuttuu sen mukaisesti. Kuvitelkaa, että teillä on taikasauva, joka luo sen, mitä haluatte. Niin se on, että fokuksenne ja ajatusvirtanne luovat sen, mitä haluatte. Satunne olivat esimerkkejä siitä, mikä oli mahdollista ja mitä oli tulossa.

Jos haluatte tutkia sellaista asiaa, kuin pelko tai hyväksikäyttö, tuo piirre esitetään ylpeästi kaikilla elämänne alueilla. Ja jos haluatte tutkia rakkautta tai luomista itse, sitä koette. Teillä on ollut tuo taikasauva kaikissa maaelämissänne – uskomatta, että se on totta.

Sinä, voimakas maaenkeli, et ole koskaan ollut vailla taitoja luoda se elämä, jonka haluisit. Halusit kerran tutkia täysin pelkoa – ja niin teit. Pelko on vanha oppitunti, josta tulee joka päivä tylsempi. Aivan kuten ennustettiin. Sillä sitten kun julistat, että et halua enää tutkia pelkoa, ja haluat elää niin, kuin pelko ei olisi enää osa maailmaasi, se luodaan.

Olet luoja. Mitä haluat luoda? Samoja 3D-pelko-oppitunteja vai uutta rakkautta ja iloa? Se on sinun valintasi. Mutta siinä tylsyydessä jota luultavasti tunnette, on paljon vähemmän kyse omaehtoisesta karanteenista, kuin elämänne jatkamisesta pelossa.

Merkitseekö se, että teidän pitäisi tai ei pitäisi olla omaehtoisessa karanteenissa? Se on teidän valintanne. Aivan kuten pelossa tai rakkaudessa ja ilossa eläminen. Kumpi noista valinnoista tuntuu vaikeimmalta saavuttaa ja siksi mielenkiintoisimmalta ja jännittävimmältä? Niin se on, että olette kyllästyneet pelko-oppitunteihin, joita olette tutkineet aioneita.

Vetäkää esiin tuo taikasauvanne, joka on aina ollut osa teitä. Nimittäin tuo sauva on pelkästään teidän uskomuksenne ja odotuksenne. Jos odotatte ilossa elämistä, niin elätte. Ja jos ette odota, niin ette elä.

Kenties monet teistä tuntevat, että olette käsitelleet tätä aihetta kyllästymiseen saakka. Ja niin te olette – aioneita. Sallikaa itsenne tietää, että pelko-oppituntinne ovat ohi. Olette läpäisseet pelkoasiantuntemustasonne. On uuden oppisuunnitelman aika. Aivan kuten tutkitte pelkoa sen kaikissa monissa aspekteissa, on aika tutkia rakkautta ja iloa. Alkakaa rakastaa itseänne riittävästi tietääksenne, että voitte luoda minkä tahansa haluamanne ympäristön – myös tämän globaalin viruksen aikana.

Teidän ei tarvitse selittää valintojanne ja toimianne kenellekään, sillä tämä on teidän elämänne. Ei puolisonne, vanhempanne, ystävänne tai lastenne elämä. Ei vaadita selityksiä.

Tosiasiassa tarpeenne selittää tekonne jollekin indikoi, että jatkatte elämistä yhteiskunnan otteessa. Tiedätte, mitä tarvitsette ja milloin tarvitsette sitä. Tiedätte, millaista elämää haluatte elää. Nyt eläkää sitä.

Merkitseekö se, että toimitte niin, kuin ennen covid-19-virusta? Kyllä. Merkitseekö se, että käytätte tämän omaehtoisen karanteeniajan hahmotellaksenne olemuksessanne, miten haluatte elää tämän elämän loppuosan? Kyllä. Merkitseekö se, että elätte pelossa, jos haluatte sitä? Kyllä.

Sinä olet sinun mestarisi, haltiakummisi. Salli tuon ajatuksen jylistä olemuksesi läpi. Ja sitten sen sijaan, että teeskentelet toisten ohjaavan elämääsi, kuten olet tehnyt aioneita, luo se elämä, jota haluat nyt. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.