MAAN RAKASTAMINEN JA ITSENSÄ RAKASTAMINEN

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

25.4.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Koette nyt monia sisäisiä muutoksia tietämättänne siitä. Kenties huomaatte muutoksia ruokanne valmistuksessa tai valinnassa. Kenties ystäviä tulee tai menee elämässänne. Pieniä merkkejä valtavista tulivuorista sisällänne – ja "tulivuori" on oikea sana..

Olette kulkeneet monien muutosten läpi sen jälkeen, kun aloititte tämän siirtymän aioneita sitten. Tämä muutos, tämä ns. tulivuori, liittyy suoraan Maahan. Nimittäin kun Maa muuttuu, tekin muututte. Siitä on puhuttu aiemmin valmisteluna tähän.

Kenties yllätytte uusista mielenkiinnon kohteistanne tai teoistanne. Mutta toisaalta, kenties teillä ei ole mitään merkkejä siitä, että muututte tavoilla, joilla ette ole koskaan ennen muuttuneet ollessanne maan päällä tai toisissa paikoissa.

Tämä muutos virallistaa siteen teidän ja Maan välillä tavalla, jota ette pysty vielä kuvittelemaan.

Vaikka on totta, että monet teistä eivät ole vielä luoneet maaunelmaansa, huomaatte vaikeammaksi ja vaikeammaksi olla tekemättä sitä. Nimittäin tämä on aikaa vahvistaa siteitä Maahan.

Monet teistä huomasivat Maan päivän viime viikolla tai juhlistivat sitä. Tuona päivänä tuo ajatus oli paljon tärkeämpi, kuin oivallatte, sillä teidän on aika vaatia täysin itsenne ja rakastaa täysin itseänne. Ja niin se on, että Maan rakastaminen on itsenne rakastamista.

Tietäkää, että te jotka iloitsette kovasti siteistänne toisiin planeettoihin ja paikkoihin, olette oikeassa tehdessänne niin – tiettyyn pisteeseen saakka. Vähän kuin pitäminen siitä kaupungista, josta päätitte lähteä vuosikymmeniä sitten.

Te ette ole Plejadeilta, Siriukselta tai mistään muusta paikasta kuin Maa. Vaikka teillä saattaa olla muistoja tai haluatte myös palata tiettyihin paikkoihin, se tapahtuu vierailijana. Niin se on, että huomaatte Maan aina vain tärkeämmäksi itsellenne, kun rakastatte itseänne enemmän.

Ajatelkaa toisilla planeetoilla tai toisissa ulottuvuuksissa vierailemista kuin lomailuna maan päällä, ja sitten täytyy palata kotiin – mitä tahansa "koti" merkitseekin teille.

Kun jatkatte rakkauden kasvattamista itseänne kohtaan ja näin toisia maaolentoja kohtaan, huomaatte – kenties yllättyen – että Maa on nyt kotinne. Vain Maasta voitte saada todella rakkaudellisia muistoja. Vaikka saatatte matkustaa toisiin paikkoihin ja muodostaa siteitä niiden olentoihin, sydämenne kukoistaa eniten maan päällä.

Ei siksi, että Maa on paras paikka tai edes parempi paikka. Se on vain teidän paikkanne.

Tarvitsette vakaan tukikohdan kaikelle, mitä olette valmis tutkimaan.

Oletteko koskaan muuttanut uudelle asuinalueelle tai uuteen yhteisöön ja tuntenut itsenne yksinäiseksi kaikista monista aktiviteeteista huolimatta, joihin voi osallistua? Niin on teillä, jos ette salli itsenne muodostaa tukevaa maaperustaa.

Teidän ei tarvitse tehdä mitään muodostaaksenne nämä maasiteet. Maasiteet tulevat automaattisesti – yleisimmin tämän äskettäisen muutoksen aikana. Selitämme pelkästään joitain tunteita, mielialoja, fyysisiä tarpeita ja tunnemuutoksia, joita huomaatte, jollette ole jo huomanneet. Tarve tutkia ja tuntea Maata vastalöydettynä ystävänä.

Monet teistä ovat kuukausia tai jopa vuosia odottaneet kärsivällisesti muiden taajuuksien ja ulottuvuuksien tutkimista. Ja näin teette yöllisissä unissanne ja päiväretkillänne. Ette odottaneet, että Maa muuttuisi tavoilla, jotka kutsuisivat teidät takaisin kotipesäänne. Te kaksi olette tosiaan yhtä.

Ensimmäinen ajatuksenne tässä siirtymässä oli kenties, että toiset paikat olisivat loistokkaampia tai enemmän teidän mieleenne. Tulevissa elämissänne, eri paikoissa, se on totta, mutta tässä elämässä Maa on kotipesänne.

Niin se on, että päätätte, että te ja Maa olette yhtä Ja teette tuon päätöksen uudestaan ja uudestaan, kun te ja Maa muututte. Te kaksi kasvatte ikään kuin yhdessä. Muistatteko, että toisinaan elämän mittaiset ystävänne näyttivät ehkä tylsiltä eivätkä he jakaneet kiinnostuksianne – kunnes taas jakoivat, kun te kaksi mutkittelitte eri kasvuvaiheissa. Näin on teillä ja Maalla nyt.

On aikoja, jolloin olette vähän tietävämpi tai seikkailunhaluisempi kuin Maa. Vastakkainenkin on totta. Mutta tietäkää syvällä sisällänne, että te ja Maa olette show'nne tähtiä.

Voisitteko elää ilman Maata? Helposti – olette tehneet niin monta kertaa. Mutta ns. projektiinne kuuluu kumppanuus Maan kanssa koko loistossaan, kun te kumpikin laajennutte 3D:n yli. Se on yhteisprojekti. Koska loitte Maan, olette sekä osallistuja että kumppani tässä maaprojektissa.

Tulevaisuudessa saatatte olla toisten olentojen ja planeettojen kumppani – samalla tavalla kuin kaikki samalle kurssille osallistujat – muttei se ole tärkeä asia teille nyt. Nimittäin se on mahdollista, muttei välttämättä todennäköistä.

Luotte tätä maaleikkikenttää. Olette Maata. Niinpä te kaksi laajenette ja muututte yhdessä. Sattuu vain olemaan niin, että tämä ajankohtainen muutos perustuu enemmän Maahan kuin itseen, johon monet muutoksenne ovat perustuneet.

Mitä tämä merkitsee maaunelmaluomisellenne? Mitä haluatte sen merkitsevän? Kun yhdistätte voimat ja rakkauden Maan, itsenne ja toisten kanssa, kenties havaitsette, että ensimmäinen maaunelmanne kehittyy – kenties ette. Sillä ei ole merkitystä. Tietäkää vain syvällä olemuksessanne, että voitte luoda maaunelmanne, milloin tahansa haluatte. Nimittäin olette siirtyneet kauas sen kohdan yli, että anotte toisilta apua. Olette dynaaminen luoja. Olette luoneet myös Maan.

Jos se on totta – ja se on – miten yksinkertaista teille on mennä olemuksenne ulkopuolelle luomaan unelmanne. Eli teidän on aika rakastaa itseänne riittävästi tietääksenne, että voitte luoda, mitä tahansa haluatte, silloin kun haluatte.

Teillä on aina ollut rubiininpunaiset kengät kopautettavaksi yhteen, kuten Dorothylla Ihmemaa Ozissa. Mutta ne eivät ole toimineet, ennen kuin opitte rakastamaan itseänne riittävästi uskoaksenne, että teillä on rubiininpunaiset kengät. Se on osa muutosta, jossa Maa auttaa teitä nyt. Uskokaa itseenne. Uskokaa maaluomukseenne ja kaikki loksahtaa paikoilleen helposti ja vaivattomasti.

Viime ajatus suututtaa monet teistä. "En ole luonut mitään osaa unelmastani, enkä koskaan luo." Ja niin te ette luo. Luomisessa on kyse rakkaudesta. Itsenne rakastamisesta. Luomustenne rakastamisesta – huomattavimmin tässä vaiheessa Maan rakastamisesta. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.