MITEN TOTUUS VAPAUTTAA MEIDÄT


Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
25.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Mitä enemmän kuulen totuutta siitä, mitä maailmassa tapahtuu, sitä enemmän haluan toisinaan juosta karkuun ja mennä piiloon. Mutta se ei ratkaise mitään, ja rehellisesti sanottuna huomaan, että jokaisesta uudesta kuulemastani totuudesta tulee omalla polullani uusi voimaantumisen ja päättäväisyyden lähde säteillä valoani, ilmaista aikomus, että rakkauden, rauhan, ilon ja täyttymyksen energiat ovat läsnä maailmassani, ja sitten laajentaa tuo energia muihin ihmisiin ja planeettaan.

Totuus on se, mikä on totta, mutta totuus on tarkkailijan silmässä, ja me jokainen tarkkailemme totuuden eri aspektia. Tätä ei pidä sekoittaa omaan totuutemme, siihen minkä me uskomme todeksi. Oma totuutemme toimii suodattimena kaikessa, mitä näemme, kuulemme ja koemme, joten se totuus jonka tiedostamme, on peili omasta totuudestamme. Ja tämä pätee kaikkiin.

Totuus vapauttaa meidät paljastamalla kaikki harhakuvat, joita olemme käyttäneet ja joiden kanssa eläneet, jotta voimme luoda oman totuutemme ja asettaa uudet energiarajat ja -aikomukset omaan elämäämme. On se universaali totuus, että olemme voimakkaita ja jumalaisia olentoja, ja kaikki muu on erilaisia versioita yksilöllisestä totuudesta. Meidän täytyy päättää, mikä on totta meille omassa elämässämme. Aivan kuten olemme oman todellisuutemme arkkitehti, olemme myös oman totuutemme arkkitehti.

Sana "totta" merkitsee "faktoja vastaavaa", joten voidaksemme luoda oman totuutemme, tarvitsemme faktoja, joiden ympärille rakentaa totuutemme. Näiden faktojen täytyy liittyä omaan arvoon, tietoisuuteen, rakkauteen ja hyväksyntään. Sitten kun meillä on ne, totuutemme seuraa vaivattomasti.

Joudumme vaikeuksiin silloin, kun joku ei ole samaa mieltä meidän totuudestamme. Tekeekö se siitä epätotta? Kenties hänelle, muttei meille. Totuutemme ei ole totta ainoastaan silloin, kun kaikki ovat samaa mieltä siitä – se on totta silloin, kun me uskomme sen, vaikkei kukaan muu uskoisi, ja vain tämä meidän täytyy tietää.

Minkä uskomme olevan totta ja mitä uskomme totuutena? Mikä tahansa resonoi totuutemme kanssa, ja se on osa omaa totuusperustaamme siinä, kuka olemme, mitä uskomme, mitä ansaitsemme ja mikä on arvomme, johon sisältyy itsetunto ja itserakkaus. Sitten yhdistymme helposti ihmisiin ja tilanteisiin, jotka voivat olla samaa mieltä totuutemme kanssa. Tämä merkitsee, että luultavasti suljemme joitain ihmisiä pois elämästämme, mutta sisällytämme myös monia ihmisiä siihen.

Meidän täytyy hyväksyä, että toisten totuudet ovat heidän, ja myös se, ettemme ole samaa mieltä heidän kanssaan tai etteivät he ole samaa mieltä meidän kanssamme. Mikä on totta? Kaikki on totta jollekin, mutta kaikki ei ole totta kaikille.

Emme voi perustaa totuuttamme siihen, kuka on samaa mieltä kanssamme, koska silloin muutamme totuuttamme aina sen perusteella, mitä muut pitävät oikeana tai hyväksyttävänä itselleen. Kun alamme muuttaa totuuttamme, energiamme pirstoutuu ja menetämme energiaeheytemme. Emme ole enää maadoittunut, koska meillä ei ole totuutta eikä todellisuudellamme ole todenperäistä perustaa.

Oletko hyvä ihminen vain, jos kaikki muut ajattelevat niin ja ovat samaa mieltä kanssasi? Ja jos he ovat eri mieltä, ajatteletko olevasi huono ihminen?

Jos sallimme muiden asettaa totuusstandardimme sen perusteella, mikä on totta heille, kadotamme totuusidentiteettimme, ja mitä siten uskomme itsestämme? Meillä ei voi olla itseluottamusta, itsetietoisuutta ja henkilökohtaisia rajoja, jos emme omista omaa totuuttamme.

Mitä teemme niillä ihmisillä, jotka haluavat meidän hyväksyvän oman totuutensa ja jotka haluavat meidän muuttavan totuuttamme heijastamaan omaansa? Meillä on kaksi vaihtoehtoa: olla heidän kanssaan samaa mieltä tai seistä tiukasti omassa totuudessamme. Koetinkivi on se, miltä meistä tuntuu sisällämme.

Tuntuuko, että olemme tasapainossa, maadoittunut, varma ja tinkimätön itsemme suhteen? Vai tuntuuko, että olemme ahdistunut, epäilevä, pelokas ja epävarma? Miten paljon haluamme jonkun pitävän meistä ja hyväksyvän meidät, ja mitä teemme saadaksemme tuon hyväksynnän? Miksi sillä on niin suuri merkitys meille?

Nämä ovat vaikeita kysymyksiä, mutta vastaukset paljastavat meille polun itseluottavampaan, tyydyttävämpään ja iloisempaan totuuteen. Muista, että "totta" merkitsee "faktoja vastaavaa", ja luomme oman todellisuutemme sekä oman totuutemme oikeiden faktojen mukaan. Meillä on tarvitsemamme työkalut luodaksemme itsellemme totuuden, joka heijastaa sitä todellisuutta, jota haluamme elää ja jonka tiedämme oikeaksi itsellemme.

Näiden vastausten tietäminen vapauttaa meidät itse-epäilystä, pelosta ja ahdistuksesta, joka nousee, kun ajattelemme, etteivät toiset pidä meistä ja totuudestamme, ja paljastaa tärkeän totuuden: sillä ei ole merkitystä. Meidän täytyy päättää, annammeko totuuspolkumme suunnasta tulla kansansuosiokilpailun vai asetammeko vain omat totuussuuntaviivamme ja lähdemme siitä. Joka tapauksessa, se kaikki on totta, eikä meidän tarvitse olla huolissamme, uskooko kukaan meidän totuuttamme – riittää, kun itse uskomme sen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.