VALLANLIETSOJIEN YMMÄRTÄMINEN

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

25.12.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Kenties teistä tuntuu vähän erilaiselta kuin eilen tai viime viikolla. Se ei jatku, sillä lisäsitte muutama päivä sitten osia, jotka luultavasti ylittävät ymmärryksenne.

Osat jotka lisäsitte, ovat vallankumouksellisia, voimakkaita eivätkä aina moraalisesti oikeassa – osia jotka työnsivät teidät johtoasemaan pelkopohjaisessa maailmassa ja joiden olemassaolon olette yrittäneet kieltää siitä lähtien.

Te kaikki olette olleet äärimmäisen vaikutusvaltaisia muissa maaelämissä, sillä valmistauduitte tähän elämään, tähän siirtymään. Teidän täytyi tuntea sisällänne se valta, jota teillä oli pelkopohjaisessa maailmassa. Niin se on, että voimakkaita osia on nyt sisällänne.

Kenties tämä ajatus pelottaa teitä, sillä olette "vaientaneet" nuo osat häpeästä ja syyllisyydestä. Kuitenkin nuo valtaosat olivat tarkoituksenmukaisia tuolloin.

Nyt käytätte tuota osaa tai noita osia muistaaksenne taas kerran voimanne/valtanne, joka on paljon suurempi, kuin teeskentelitte itsellenne aioneita.

Sitten kun olitte saaneet loppuun tuon vaikutusvaltaisen elämän (elämät) pelkotilassa, joka on ollut osa Maata aioneita, palasitte säyseään ja tottelevaiseen rooliinne. Sellaiseen mitä monet teistä kuvastavat tässä elämässä. "Ole ystävällinen kaikille." "Älä toivo liikaa itsellesi." "Ole esimerkki rakkaudesta."

Kuitenkin kaiken tuon rakastavan ulkokuoren alla kiehui vallan ja usein julmuuden kattila. Jotain minkä pelkäsitte paljastaa tai ilmaista aioneita tuon elämän jälkeen. Loitte nuo elämät tätä siirtymää varten. Nimittäin ilman valta/voimaosaa jatkaisitte maamarttyyreinä maajohtajien sijasta.

Tämä ajatus on äärimmäisen hämmentävä useimmille. Nimittäin uskotte, että nykyiset vallanlietsojat ovat kamalia ihmisiä ja heidän pitäisi olla rakastavia ja välittäviä. Ja niin he ovatkin sitten, kun aika on oikea siihen. Mutta te ette voi luoda valoa, jonka nuo vallanlietsojat huomaavat, nykyisellä säyseällä persoonallanne.

Miten moni valonkantaja on varakas? Miten moni valonkantaja on riittävän vaikutusvaltainen/voimakas, jotta nykyiset vallanlietsojat huomaavat? Näin tapahtui viime päivien aikana – toitte piilotetut osanne esiin ja hyväksyitte ne tärkeäksi osaksi uutta olemustanne.

Vaikea osa useimmille teistä on, että pelkäätte nyt itseänne. Nimittäin nuo voimakkaat osat kannustavat teitä tuomaan esiin voimanne (teille) epätavallisilla tavoilla.

Kun sanotte "ei", se ei ole enää heikko toteamus. Tarpeenne osallistua päätösprosessiin on pitkälle yli kaiken, mitä olette kokeneet tässä elämässä. Ja vastenmielisyytenne niitä kohtaan kasvaa, jotka eivät ole kaltaisianne näiden muutaman viime päivän jälkeen tai niitä ennen, sillä teistä on tullut siltaihminen pelon ja rakkauden välille.

Ymmärrätte noita pelkoon perustavia moguleita, mutta säilytätte tarpeenne tuoda rakkautta maailmaan. Niin se on, että olette siirtymässä uusiin seikkailuihin, jotka ovat dynaamisempia, kuin uskoitte mahdolliseksi vain muutama päivä sitten.

Ennen uusien valta/voimaosienne hyväksymistä, sallitte auliisti niiden johtaa tai tehdä toimintakyvyttömäksi, jotka ovat mielestänne nyt hyvin epämiellyttäviä. Nyt kun olette hyväksyneet voima/valtaosanne, ajatuksenne ja tekonne ovat äänekkäämpiä ja vähemmän alistuvia, mitä olette kokeneet tässä elämässä.

Teidän jotka pelkäätte valta/voimaosianne, täytyy ymmärtää, että nuo osat ovat samanlaisia kuin mausteet muhennoksessa. Vaikka ne lisäävät dramaattisesti makua, ne eivät muuta sitä, että muhennos on lopputuote. Näin on teillä. Olette uskaltaneet lisätä joitain hyvin aromikkaita ja dynaamisia mausteita rakastavaan persoonaanne.

Vaikka pysytte rakastavana edelläkävijänä, ette enää ole valmis haihtumaan tyhjyyteen ilman merkillepantavia ominaisuuksia, paitsi sen meditoiminen tai toivominen, että universumit kunnioittavat teitä nykyisten pelkoon perustavien vallanlietsojien horjuttamisella.

Tämä ei merkitse, että protestoitte kaduilla, vaan että käytätte uusia voimianne pelkoon perustavien vallanlietsojien toimien kaihtamiseen. Menette suoraan heitä vastaan tämän aiemman asenteenne sijasta: "Toivon, että he kuulevat vetoomukseni ja muuttavat kurssia sen vuoksi."

Teillä ei ole enää vetoomuksia, on vain toimintaa.

Yllätätte itsenne sillä rohkeudella, jota teillä nyt on.

Siihen olette valmistautuneet aioneita. Tämä uusi "sinä" on kokoelma monista "sinusta" ympäri universumeja. Niin se on, että oivallatte, ettei passiivinen rakkaus riitä jouduttamaan tätä maasiirtymää pelosta rakkauteen.

Taas kerran, tämä ei tarkoita, että menette virkaan tai teistä tulee pelkoon perustava vallanlietsoja, kuten radikaaleista on saattanut tulla ennen. Lähestytte vaan uutta Maata suuremmalla valikoimalla rakkaustaitojanne, joita harjoittelitte aiemmissa pelkopohjaisissa elämissä. Ette voi muuttaa mitään, mitä ette ymmärrä.

Olitte eilispäivän pelkoon perustavia vallanlietsojia.

Käytätte noita taitoja ja tuota tietoa muuttaaksenne Maan pelosta rakkauteen vahingoittamatta itseänne tai toisia. Olette nyt asiantuntija psykologisessa vallanlietsontapelissä. Tuolla asiantuntemuksella muutatte Maan nopeammin, kuin ajattelitte mahdolliseksi tässä maaelämässä.

Teillä on etulyöntiasema, sillä ymmärrätte nyt vallanlietsojia ja käytätte tuota tietoa Maan siirtämiseksi rakkauteen seuraamalla omaa iloanne. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.