LAKKAA SUUNNITTELEMASTA TULEVAISUUTTASI

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
25.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

monet teistä odottavat, kunnes tämä tai tuo tapahtuu. Odottaen, että olette onnellinen tuon asian tapahduttua. Kuitenkin sitten kun siitä tulee todellisuutta, katsotte eteenpäin seuraavaan tapahtumaan ja sitä seuraavaan. Tämä ei tarkoita, ettei teidän pitäisi uneksia tulevaisuudesta, vaan että tulevaisuuteen keskittyminen kieltää elämänne olemassaolon minuutti minuutilta.

Tuo viime toteamus ei ole uusi tai kovin ikimuistoinen. Ikimuistoista on se, että kehitytte niin nopeasti, että sillä mistä haaveilette, on vähän merkitystä, sitten kun tuo tulevaisuus saapuu.

3D-menneisyydessä unelmanne olivat jokseenkin todennäköisiä, ottaen huomioon maailmanne rajat. Kotoa lähteminen, työpaikan saaminen, romanttisen suhteen varmistaminen, mukavan kodin löytäminen, matkustaminen, muut ajanvietemuodot, eläköityminen ja kuolema. Tietysti unelmat olivat vähän erilaisia yhteiskuntakerroksissanne, mutta kaiken kaikkiaan nuo unelmat vakiintuivat nuorella iällä ja jatkuivat koko 3D-elämänne ajan.

Ette ole enää odotusten suoralla kehityskaarella. Olette uusi olento, joka muuttuu päivittäin. Niin tapahtuu myös unelmille ja odotuksille. Siitä uneksiminen, mitä huomenna voisi olla, tästä päivästä nauttimisen sijasta, on elämänne haaskaamista.

Mikään ei ole tai tule olemaan niin, kuin ennen. Antakaa itsellenne vain vapaus olla minuutista toiseen. Asioilla joita nyt toivotte, ei ehkä ole arvoa teille enää huomenna.

Olette uusi olento uudessa Maassa. Lakatkaa haaskaamasta aikaanne tietyn tulevaisuuden toivomiseen.

Se mitä nyt tapahtuu, on samanlaista, kuin ollessanne lapsi – päätitte yhtenä päivänä, että halusitte olla ballerina, seuraavana lääkäri, seuraavana lehmityttö tai palomies. Vanhempanne olivat teille mieliksi ja antoivat teidän teeskennellä, että niin tapahtuisi. Kuitenkin ollessanne tarpeeksi vanha ymmärtämään omat kiinnostuksenne, päätitte tulla koneinsinööriksi – joita ette tienneet edes olevan, kun olitte nuori.

Niin on nyt. Alatte vasta ymmärtää, kuka olette. Ei ole kirjoja tai muuta materiaalia, jotka voivat näyttää teille kypsyytenne 3D:n jälkeen, sillä te kehitytte. Ja sitä minkä valitsette, sitten kun saavutatte tuon 3D:n jälkeisen kypsyytenne, ei ehkä ole vielä keksitty tai se ei ole käytettävissä.

Te edelläkävijät luotte uudelleen, myös itsenne. Vuonna 2020 rakensitte perustanne. Nyt teette rakennettanne ilman kirjoja, ilman rakennussuunnitelmia tai mitään ulkopuolista tietolähdettä. Uusi rakenne on teidän sisällänne.

Samaan aikaan se mitä on sisällänne, kehittyy nopeasti. Niinpä se mistä haaveilette tänään, on vanhentunut jo ensi viikkoon mennessä. Ei ole mitään tarvetta kaivata jotain, mitä haluatte tulevaisuudessa. Yhtään sen enempää, kuin ikävöitte nuorena, silloin kun balettihameenne hukkui – huomataksenne vain, että poliisin asua oli paljon hauskempi käyttää.

Monet teistä kenties ihmettelevät, miten voimme laittaa teidät jälleen nuorten kategoriaan, kun olemme kertoneet teille useita kertoja uuden "sinunne" kypsyydestä. Näin on selvästä syystä. Kun hyväksytte lisää energioita, jatkatte kehittymistä tavoilla, joita ette vielä ymmärrä. Kenties paras tapa ymmärtää tuo ajatus on muistaa, että teitä pidettiin aikuisena 21-vuotiaana, vaikka aikuiskiinnostuksenne ja -saavutuksenne muuttuivat dramaattisesti seuraavina vuosikymmeninä. Niin on nyt.

Teillä ei ole viitekehystä ymmärtää, miten voisitte olla erilainen tänään kuin ensi kuussa. Ainoa vinkkinne on se, mikä kiinnostaa teitä tänä päivänä – mikä on samanlainen, kuin useimpien lasten lähestymistapa. Kun lapsi herää, hänellä ei ole päiväsuunnitelmaa – ainakaan aiemmissa sukupolvissa. Hän liikkuu sillä tavalla, kuin hänen kiinnostuksensa vievät häntä. Kenties pyöräilyä, nukeilla leikkimistä, naapuritaloon juoksemista tai softball-peliä. Sillä ei ole merkitystä, sillä lapset täyttävät päivänsä sillä, mikä kiinnostaa, ajattelematta paljonkaan seuraavaa päivää.

Niin on teillä nyt. Mikä kiinnostaa teitä? Ja taas kerran "kuka olette?" Ei "kuka teistä on tulossa?" tai "kuka haluatte olla?" vaan "kuka olette tämän minuutin, tämän tunnin, tämän päivän kohdalla?"

Tulevaisuutenne löytää itsensä.

Jos yritätte laittaa itsenne oikeellisuuden laatikkoon kieltämällä kunkin päivän olemassaolon ja toivomalla tulevaisuuttanne, kadotatte lapsenomaisen innostus- ja ilokipinänne. Tai löytämisen tai uuden luomisen kipinän. Omaksi itseksenne tulemisen kipinän, ilman muiden kiinnostuksia ja pitäisi-asioita. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.