EHJÄ JA EHEYS

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

25.1.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jokainen energia-aspektisi on ehjä ja täydellinen, koska se resonoi energiavärähtelyysi ja –taajuuteesi. Olet ehjä parantumismatkasi joka askeleella, harmoniassa elämäsi oppituntien ja tarkoituksen kanssa joka hetki. Jokaisen energiavärähtelymuutoksen myötä, joka tapahtuu ensin tietoisuuden sisätasoilla, tunnet olevasi epäharmoniassa, koska elämäntarkoituksesi yksi aspekti on saatu valmiiksi, mikä integroi parantumisesi ja harmonisoi energiasi uuteen sielun ohjaamaan tarkoitukseen. Kaikki tämä laajentaa energiavärähtelysi uuteen taajuuteen ja avaa uuden mahdollisuuden eheyteen. Nyt ruumiillistat energia-aspekteja, jotka värähtelevät eri energiatasolla.

Epämukavuus, epäily ja epävarmuus mitä kuvaat niin, "ettet ole polullasi", ovat ilmentymiä olemisesta kahdella eri polulla yrittäen ilmentää kahta eri elämäntarkoitusta, jotka ovat eri energiavärähtelyä. On aika valita se polku, jolla olet, mutta kumpikaan ei ole mukava. Tunnettu polku ei enää resonoi täysin värähtelysi kanssa ja uusi polku on tuntematon etkä sinäkään ole täysin sen värähtelyssä. Parantumisesi tunnetulla polulla on valmis ja on aika siirtyä toiselle eheystasolle.

Jokaisen parantumissyklin viimeinen askel on uusien energioiden ruumiillistaminen, jotka ovat uusia mahdollisuuksia, jotka voit valita seuraavalle energiaharmoniatasollesi. Kun teet valintasi, pystyt kokemaan uudet ja vanhat energiat ja päättämään, missä olet. Tähän valintaan ei ole painetta tai aikataulua ja kohtaamasi haaste on päästää irti yhteydestä todellisuutesi aspekteihin, jotka ilmentävät "vanhaa" energiaa – ihmiset, suhteet ja tilanteet.

Saatat olla sieluryhmässäsi ensimmäinen, joka saavuttaa eheyden jossain energiavärähtelyssä, ja se voi tuntua sinusta hyvin yksinäiseltä. Saatat yrittää säilyttää yhteydet, jotka eivät enää palvele sinua tai uutta polkuasi tai joiden kanssa et ole enää harmoniassa. Tämä lopullinen irtipäästäminen yhdistää egon ja hengen eheyden hetkessä, jossa olet täysin harmoniassa ja kokonainen, valmiina aloittamaan uuden matkan transformoitumiseen, eheyteen ja yhdenmukaisuuteen. Tämä on ylösnousemuspolku ja jokaisen tason myötä jonka integroit, jonka kanssa olet harmoniassa ja jonka hallitset, uusia energiavärähtelytasoja avautuu, jotta voit tulla ehjäksi ja kokonaiseksi jatkuvasti korkeammissa taajuuksissa ja korkeammilla olemistasoilla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.