LAKATKAA OHJAILEMASTA TOISTA AALTOA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
24.8.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Tänään puhumme teidän monen tuntemasta ahdistuksesta, kun päästätte irti tarpeestanne kontrolloida maailmaa. Kenties nauratte tälle lauseelle, sillä teistä tuntuu, että henkilökohtainen maailmanne on niin hallitsematon, ettei teillä ole energiaa globaaleihin ongelmiin.

Ajankohtainen ahdistuksenne on paljon syvempää, kuin oivallatte. Ette ole peloissanne tulevaisuudestanne – tai edes nykyisyydestänne – sillä olette voittaneet merkittävämpiä haasteita, kun siirryitte 3D:stä nykyulottuvuuteenne.

Aioneita olette keskittyneet Maan siirtämiseen ulottuvuuksiin ja taajuuksiin, jotka ylittävät 3D:n. Vaikka tuo rooli on periaatteessa loppu, teillä on vaikeuksia päästää irti tuosta kontrollista, tuosta fokuksesta. Niin se on, että haluatte toisen aallon luovan sen, minkä te uskotte oikeaksi – ja haluatte sen nyt. Mikä tahansa poikkeaminen teidän oikean Maan suunnitelmastanne aiheuttaa jatkuvaa ahdistusta: "He eivät tiedä, mitä tekevät. He möhlivät sen. Minun on parasta osallistua, jotta he tekevät sen oikein."

Tosiasiassa te ette tiedä oikeaa tapaa edetä tästä eteenpäin. Vastaatte tähän, että olette täysin tietoinen, että uusi Maa on kietoutunut rakkauteen ja iloon, joten tiedätte ehdottomasti, miten edetään. Sitä te ette vielä ymmärrä, että teidän ratkaisunne perustuvat 3D-tietoon. Nimittäin teidän fokuksenne on aioneita ollut koko Maa, kokonaistuntemukset – eivät yksityiskohdat, joita vaaditaan uuden rakkaus- ja ilo-Maan rakentamiseen.

Kenties teitä auttaa paremmin ymmärtämään, jos ajattelette ortopedia ja sydänkirurgia. Kumpikin on lääkäri, mutta kummallakaan ei ole asiantuntemusta suoriutua toistensa erityistaidoista ilman lisäkoulutusta. Niin on teillä nyt.

Te olette "globalisti" sanan laajimmassa merkityksessä. Toinen aalto tai ne jotka ovat nyt heränneet, hioivat asiantuntemustaan joustavien rakenteiden yksityiskohdissa – rakkausseinien rakentamisessa. Ne jotka ovat kolmannessa ja sen jälkeisissä aalloissa, ovat sisustajia ja lisäävät sinne tänne silauksia, jotka antavat sydänlämpöä. Jokaisella peräkkäisellä aallolla on asiantuntija-alueita, jotka tekevät valmiiksi koko projektin tulevia sukupolvia varten.

Teidän täytyy vain tietää, että suurenmoinen roolinne tämän uuden Maan rakentamisessa on ohi. Teidän on aika hioa itserakkaustaitojanne – ja lepääminen on ensimmäinen askel. Sillä vaikka globaali roolinne on ohi, te ette ole vielä sallineet itsenne hyväksyä sitä – vähän kuin äiti, joka on huolissaan lapsestaan tämän ensimmäisten tarhapäivien aikana.

Teitä, kuten kaikkia muitakin, nuijitaan äänekkäillä rakkausenergioilla. Tuntemukset joita teillä on tämän seurauksena, näyttävät ylivoimaisilta. Ei siksi, että te ette pysty sisäistämään noita energioita, vaan teillä on edelleen tarve käyttää uusia energioita Maan auttamiseen, sillä se oli fokuksenne hyvin monta Maa-elämää.

Tavallaan olette jääneet eläkkeelle edelläkävijätehtävästänne. On aika löytää maailma, jossa ei ole työpäivienne aikataulua. Tietysti haluatte työntää nenänne sinne ja tänne varmistaaksenne, että Maa muuttuu omien uskomustenne mukaisesti. Mutta kun teette sen, toinen aalto on piittaamatta ehdotuksistanne ja huolistanne. Se tietysti saa teidät vain huolestumaan, että toinen aalto ei tiedä, mitä tekee, ja aionien työnne on yhtä tyhjän kanssa.

Kenties teidän täytyy muistaa, että teitä seuranneet aallot eivät sekaantuneet siihen, mitä te teitte, tai edes ymmärtänyt sitä. Sallikaa toisen ja sen jälkeisten aaltojen suorittaa tehtävänsä puuttumattanne asiaan.

Riippumatta siitä, oletteko jo myöntäneet sen, nykyroolinne on aivan yhtä intensiivinen kuin Maan muuttaminen, sillä huomaatte, että itserakkauden sisäistäminen ei ole niin helppoa, kun kerran kuvittelitte. Itserakkaus on rooli/työ itsessään. Sen, että yritätte löytää tehtäviä itserakkausroolinne ulkopuolelta, pitäisi olla merkki siitä, miten haastava uusi roolinne on.

Jotkut tätä viestiä lukevista ovat jääneet eläkkeelle 3D-työelämästä ja ymmärtävät, mihin viittaamme. 3D-eläköityminen vaatii uutta elämänsuuntaa. Niin se on, että olette etsimässä uutta elämänsuuntaa itserakkauden ohjaamien kiinnostusten avulla.

Kuten on totta 3D:ssä, edelläkävijäeläköitymisenne voi olla iloista uusien näkemysten ja aktiviteettien kera, tai tuskallista ajatellen nostalgisesti, mitä oli. Se on teidän valintanne.

Jos päätätte tutkia itserakkautta yksityiskohtaisemmin, teillä ei ole aikaa tai energiaa olla huolissanne siitä, mitä toinen aalto tekee. Toinen aalto on yhtä taitava omalla alueellaan, kuin te olitte tai olette omallanne. Erona on, että he saavat tehtävänsä suoritettua vähemmässä ajassa kuin te, koska te olitte edelläkävijä, ollen samalla täysin kietoutuneena 3D:hen.

Tarpeenne puuttua toisen aallon uudelleenrakennustehtäviin vain hidastaa heitä ja vie teidät pois uudesta roolistanne löytää täysin, miten rakastetaan itseään.

Tietäkää, että kaikki etenee sen suunnitelman mukaisesti, jonka autoitte kehittämään, mukaan luettuna toisen aallon joustava uudelleenrakentaminen. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.