KUUNTELE ITSEÄSI

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

24.7.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Me eetterissä olemme jo kertoneet teille, miten kauas yli odotusten olette edenneet ja ettemme enää täysin ymmärrä, mitä luotte tai mihin kykenette.

Viime ajatusta ei ole tarkoitettu pelottamaan teitä, vaan auttamaan teitä ymmärtämään, miten paljon pidemmälle olette kulkeneet, kuin me tai kukaan ajatteli mahdolliseksi. Olette kuin omin avuin menestynyt miljonääri, joka nousee köyhyydestä hämärästi muistaen, että kerran hänellä oli nälkä eikä ollut kattoa pään päällä.

Oletuksemme ennen Maahan tulemistanne tässä elämässä oli, että loisitte mukavan elämän ja lapsenne ja lapsenlapsenne siirtyisivät sen yli – tavallaan, ettei miljonäärianalogiaamme olisi luotu muutamaan sukupolveen.

Olette siirtyneet niin paljon yli kaikkien odotusten, että voitte nyt kirjaimellisesti lentää kuuhun. Vaikka tässä toteamuksessa ei ole mitään tolkkua teille nyt, sillä on lähitulevaisuudessa.

Tuollainen lento vaatii taas kerran tutkimaan kaikkea, mitä haluatte jättää taakse. Ja niin se on, että monet teistä puhdistavat syvältä, mutta eri lähestymistavalla kuin aloittaessanne siirtymäpuhdistumisenne vuosia tai kenties vuosikymmeniä sitten.

Kun aloititte puhdistumisen, teitte sen tietämättä syytä, ja näin puhdistukset tuntuivat pelottavilta. Puhdistatte nyt ilossa kysyen itseltänne: "Mitä on seuraavaksi? Minne voin mennä tai mitä voin luoda, jos teen tämän?"

Mutta jotkut teistä eivät halua puhdistaa enää olemustaan. Olette tyytyväinen siihen, missä olette nyt.

Teillä on nyt vapaus pysähtyä, pohtia, jatkaa tai lopettaa, sillä kukaan teistä ei odottanut olevansa tässä paikassa tässä elämässä.

Suorititte alkuroolinne luomalla uuden ajan ja uuden Maan sillan. Teiltä ei vaadittu mitään muuta, mutta tehtyänne tuon sillan päätitte massana mennä pidemmälle.

Niin se on, että teidän täytyy tehdä päätös, joka ei muuta tätä siirtymää, ainoastaan teitä itseänne. Kukaan ei pane teitä siirtymään pidemmälle – se on teidän valintanne. Jos haluatte valita syventäviä kursseja, puhdistatte kaiken tarvittavan painolastin. Jos olette tyytyväinen siihen, kuka tai missä olette, ei ole mitään tarvetta jatkaa puhdistumista.

Ennen kuin massana loitte sillan uuteen aikaan, ennen kuin otitte ratkaisevan askeleen 5D:hen, ryhmänne vaikutti teihin kovasti ja työnsi vähän pidemmälle pysyäksenne joukon mukana. Tällaiset oikean tai väärän julistukset ovat ohi. Olette vapaa tekemään, mitä haluatte – lopettaa siirtymämatkanne tässä elämässä tai jatkaa sitä paikkaan, joka houkuttelee teitä.

Ei ole enää työntöä, eikä oikeaa tai väärää. Olette vapaa olemaan, kuka haluatte. Kenties olette liian väsynyt jatkamaan. Tai olette liian innostunut mahdollisuuksista voidaksenne pysähtyä. Teidän täytyy tehdä tuo päätös.

Jotkut teistä tuntevat, että teille tuputetaan jatkuvia puhdistuksia. Pysähtykää. Teidän ei tarvitse seurata kenenkään ohjeita. Olette jumala/jumalatar ja vapaa tekemään, mitä haluatte.

Kenties odotatte jonkun "tuolla" kertovan, milloin siirtyä eteenpäin, levätä tai pysähtyä. Nuo viestit eivät ole enää oleellisia, sillä olette laivanne kapteeni. Kenelläkään ei ole enempää tietoa teistä kuin itsellänne. Eli kukaan ei voi houkutella teitä siirtymään eteenpäin, jos ette halua. Eikä kukaan voi estää teitä, jos haluatte siirtyä eteenpäin.

Olette muista riippumaton olento. Ja kun huudatte taivasta tai gurua, johon olette uskoneet riittävästi, että hänellä on jonkinlainen kontrolli teihin, olette unohtaneet kaiken, mitä olette saavuttaneet. Kukaan tai mikään olento ei tiedä enempää teistä kuin te.

Miksi tunnette tarvetta antaa voimanne pois, tehtyänne niin uutterasti töitä saavuttaaksenne tämän henkilökohtaisen voiman kohdan? Ei ole mitään pahaa noitaa, joka lähettelee teille viestejä etsiä sieltä ja täältä osia, jotka haluatte poistaa. Eikä ole hyvää noitaa, joka kertoo teille, että jos teette tämän, kaikki on upeasti. Olette vain te. Mitä kerrotte itsellenne? Siinä on kaikki, mikä on tärkeää nyt.

Jos haluatte jatkaa tätä farssia, että jos huudatte riittävän pitkään, jumalat säälivät teitä, oivaltakaa, että ne eivät voi auttaa, sillä olette se jumala, jota huudatte.

Energioita leijuu nyt ympäri, koska kaikki siirtymäenergiat ovat Maan pysyviä energioita. Jos haluatte levätä tai pysähtyä, olette vapaa tekemään sen. Ja jos haluatte jatkaa, olette vapaa tekemään myös sen.

Ei ole tarvetta valittaa toisille, että olette kyllästynyt puhdistamiseen – vain pysähtykää ja levätkää tai jatkakaa, sillä heidän määräyksillään ei ole mitään merkitystä teille. Olette nyt muista riippumaton olento, joka seuraa sisäisen olemuksensa viestejä. Ääntä jonka vain te voitte kuulla.

Teidän täytyy ottaa vastuu siitä, kuka olette tai keneksi haluatte tulla, sillä se että odotatte toisten säälivän teitä puhdistuksenne vuoksi, kertoo, että te ette ole vielä sisäistäneet omaa voimaanne.

Tosiasiassa jonkun odottaminen kertomaan teille, mitä teette seuraavaksi – nyt kun olette 5D:tä tai sen yli – vastaa collegesta valmistunutta, joka odottaa lastentarhalaisen antavan hänelle ohjeita.

Teillä on valta pysäyttää puhdistaminen koska tahansa ja luoda iloelämä. Tai luoda iloelämä sellaisena, kuin ymmärrätte sen nyt, ja sitten jatkaa. Tai mitkä tahansa puitteet jotka ovat parhaat teille. Olette jumala/jumalatar. Ette siis tarvitse kenenkään hyväksyntää tai ohjeita.

Teidän on aika ottaa kontrolli omasta elämästänne.

Kuunnelkaa itseänne. Se teiltä vain vaaditaan. Voitte luoda iloa tässä ja nyt. Tai voitte luoda erilaista iloa missä tahansa tai milloin tahansa. Se on teidän valintanne ja roolinne. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.