PELONLIETSOJAT ILMAN VALTAA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

24.4.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Kenties uusi tunnenäkymänne ei ole aivan, mitä odotitte. Vaikka saatatte olla vihaisempi tai iloisempi, kuin odotitte, sillä ei ole merkitystä. Nimittäin jokainen muutos olemuksessanne on merkki, että energiat jotka pommittavat nyt Maata, muuttavat teitä uudeksi "sinuksi" uudessa Maassa.

Maan mullistukset jatkuvat, mutta eri valossa, kuin olette kokeneet ollessanne maan päällä missään aiemmassa elämässä. Niin se on, että joka kerta kun tarkastelette viimeisintä ns. rakkaudetonta tekoa, uskomusmallit sisällänne toistavat, että kaikki on menetetty ja taaskin yritätte muuttaa Maata turhaan. Vaikka täysin päinvastaista tapahtuu, ette ole vielä muuttaneet useimpia – ellei kaikkia – uskomuksianne globaaleista saavutuksistanne tai toisten saavutuksista.

Se pelko, että kaikki on menetetty, "asuu leveästi" olemuksessanne. Niinpä teistä tuntuu herkullisen iloiselta, kunnes havaitsette uuden henkilökohtaisten tai poliittisen teon, joka kertoo teille taas kerran, että kaikki on menetetty.

Erona tässä elämässä on, että niitä jotka ovat omistautuneet siirtymään pelosta rakkauteen, on nyt miljoonia – ja pian miljardeja. Ette ole yksin tai parin, kolmen muun kanssa tässä elämässä. Tämä on se rakkausaalto, johon olette valmistautuneet aioneita.

Ne jotka eivät halua seurata sydäntään ja ovat omistautuneet lisäämään ulkoa ohjattua valtaansa, havaitsevat, ettei heidän valtansa ole enää ehdotonta ja se hiipuu – ja teidän valtanne lisääntyy mahtavasti.

Sama tapahtui, kun pelosta tuli Maan hallitseva tunne. Ne jotka olivat omistautuneet rakkaudelle, havaitsivat olevansa vähemmistönä. Niinpä vaikka he halusivat jatkaa rakkauspitojaan, heidän ilonsa tallattiin niin monin tavoin, että he – mukaan luettuna te – oppivat elämään pelossa elämä toisensa jälkeen.

Enää te tai monet muut ette halua seurata ilman syytä, ilman iloa. Niin se on, että ne jotka näyttävät vaikutusvaltaisilta, alkavat esittää Ihmemaa Ozin verhontakaista velhoa – velhoa ilman valtaa.

Kyseenalaistatte, onko se totta tai tapahtuuko se. Kuitenkin teillä on saavuttamisen tunne, joka ei näytä oikeutetulta, kun katselette tai kuuntelette median uutisointia.

Tiedostakaa, että tunne jota media suosii, on pelko. Ja media suosii tuota mallia, kunnes se ei ole enää taloudellisesti edullista – kuten monet teistä USA:ssa ovat huomanneet viime päivinä. Raha ja taloudellinen hyöty puhuu – kunnes ei enää puhu. Niin se on, että huomaatte taloudellisten voittojen hupenevan vallan selvemmin muutamana seuraavana päivänä.

Aivan kuten Maa ja sen asukkaat ihastuivat massapelkoon, nyt he ovat rakkauden ja ilon puolesta. Muutamia pelonlietsojia on keskuudessanne muutaman vuoden, mutta heidän valtansa on huvennut – sitä ei enää ole.

Vaikka osoitatte tätä ja tuota diktaattoria tai tätä ja tuota sotilaallista liikehdintää, huomaatte pian, että diktaattorit ja sotilaalliset liikehdinnät eivät ole mahdollisia ilman niistä saatavia taloudellisia voittoja.

Niin se on, että te, massat, ette jatka pelon ja vihan rahoittamista, mikä johtaa sisällänne uuteen voimaan siirtää Maa rakkauteen ja iloon. Ajatus mitä ette luultavasti pysty vielä uskomaan tai edes kuvittelemaan. Mutta aivan kuten ennustimme, että alkaisitte tuntea enemmän iloa, kerromme nyt teille, että ilonne transformoituu taloudelliseksi vallaksi, mikä heikentää ulkoa ohjattua pelkoa niiden perusresurssista – rahasta.

Merkitseekö edellinen lause, että teillä on myös vähemmän taloudellisia palkkioita? Ei, vaan että kieltäydytte kuluttamasta resurssejanne toisten auttamiseen ulkoa ohjatun valtansa säilyttämisessä, kuten muutama viime päivä USA:ssa on osoittanut, kun suosittu uutisankkuri ja joitain poliittisia edustajia erotettiin.

Ette ole enää valmiita tukemaan niitä, jotka paasaavat pelkoa. Ja rahanne puhuvat puolestanne tavoilla, joita ette pysty vielä kuvittelemaan. "Ei minun vahtivuorollani!" on iskulauseenne rakkauden ja ilon puolesta. Lause joka tulee äänekkäämmäksi ja äänekkäämmäksi. Jotkut tekevät sen vihassa, jotkut rakkaudessa ja ilossa. Sillä ei ole merkitystä, sillä miljoonien – ja pian miljardien – vaatiessa rakkautta, suurimmat ja ilkeimmät egot tyhjenevät niiden pelonlietsojien keskuudessa, jotka pysyvät jääräpäisesti tarpeessaan kontrolloida teitä jollain tavalla.

Pelonlietsontailosta tulee heidän sisällään pelkoa, etteivät he ole enää kontrollissa – kuten huomaatte jo osassa medianne uutisointia. Nimittäin ne jotka pelkäävät menettävänsä ulkoa ohjatun valtansa, eivät välttämättä siirry rakkauteen, ennen kuin yrittävät näyttää lisää sitä, mikä on ollut menestys heille – mikä johtaa voimattomaan velhoon verhon takana.

Pakottaako tuollainen rangaistus heidät niiden vaiheiden läpi, jotka te kävitte läpi saavuttaaksenne nykyisen kiinnostuksenne rakkauteen ja iloon? Ei kukaan tiedä vastausta siihen nyt – vähiten ne jotka tuntevat, että heidän täytyy "voittaa" pelolla.

Mutta koska ulkoa ohjatuista pelonlietsojista on nopeasti tulossa vähemmistö, huomaatte itsessänne ja toisissa muutoksia, jotka ohjaavat teitä pelosta iloon.

Tämä tapahtuu, koska tiedätte epäilemättä, ettei pelonlietsojilla ole enää valtaa. Ja tämä on tapahtumassa nyt. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.