KYLLÄ, TE PYSTYTTE

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

24.12.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Tämä viimeisin tyhjiövaihe on melkein valmis. Niin se on, että valmistaudutte seuraavaan vaiheeseen, joka on 3D-unelmienne luominen.

Useimmat jotka haluavat seurata teitä 5D:hen ja sen yli, eivät ole kiinnostuneita henkisistä tekijöistä tällä hetkellä, sillä he tuntevat sisäisen ja ulkoisen maailmansa kääntyneen nurinpäin. Niin se on, että he tarvitsevat jonkinlaisia raameja sille, miten ja miksi siirtyä eteenpäin. Raameja jotka te olette nyt valmiita näyttämään.

Vaikka luultavasti uskottekin, että te ette ole tehneet riittävästi, että teillä on varmaan lisää asioita puhdistettavana tai muita ihmisiä, joiden kanssa olla vuorovaikutuksessa, ennen kuin luotte 3D-unelmanne, mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Ainoa asia joka estää teitä liikkumasta eteenpäin, on "sinä".

Omasta mielestänne ette ole valmistuneet, mikä saa teidät uskomaan, että teidän täytyy tehdä enemmän ja kovemmin, antaa anteeksi toisille tai rakastaa itseänne enemmän – kaikkea mitä voitte ajatella poistamaan itsenne luomispenkiltä.

Mitä jos luomisyrityksenne epäonnistuvat taas? Mitä jos ette ole saattaneet loppuun kaikkea, mitä teidän täytyy ennen tämän luomisvaiheen yrittämistä?

Vaikka pyysitte joukkona yhden maavuoden lisää valmistautua tähän vaiheeseen, hyvin samalla tavalla kuin Dorothy Ihmemaa Ozissa, teillä on aina ollut kyky luoda, mitä halusitte – taito joka on nyt helpompi kuin koskaan. Useimmat teistä ovat kauhuissaan epäonnistumisesta, sillä mitä jos luomistaitonne eivät ole, mitä väitämme? Mitä jos keksitte tämän kaiken?

Ette onnistu ymmärtämään, että olette täysin valmistautunut olemaan 3D-mestari. Äskettäisissä energiakuuroissa ei ollut niinkään kyse lisäyksen tekemisestä taitosettiinne, kuin teidän auttamisestanne muistamaan, miten luodaan helposti ja vaivattomasti – kuten olette tehneet aioneita muissa ympäristöissä. Taatusti luominen on Maassa ollut vaikeampaa kuin muissa ympäristöissä, mutta nyt kuin Maa on astunut 5D:hen, samanlaista 3D-raskautta ei enää ole.

Osa teissä haluaa jäädä pelkoon ja 3D-luomisvaikeuksiin, jotta te ette erotu tai ettei teitä voi syyttää, jos toiset eivät luo teidän laillanne. Luotte tarpeettomasti pelkoa luontaisten luomistaitojenne ympärille. Vähän kuin pikkulapsi, joka kieltäytyy kävelemästä, koska hän saattaisi kaatua.

Kenties teidän on tarpeellista vähän harjoitella ymmärtääksenne, että olette luonnostaan luoja. Kenties ei. Mutta tietäkää olemuksenne joka solulla, että te ette voi enää viivytellä tai pelätä lopputulosta tai prosessia. Olette ottaneet lisämaavuoden selvittääksenne nuo pelot. Nyt on aika toimia.

Tietysti teitä pelottaa, aivan kuten teitä pelotti, kun teidän tarvitsi lukea ääneen luokassa. "Mitä jos en lue sanoja oikein ja luokkatoverini nauravat minulle?" Se voidaan nyt siirtää nykypelkoihinne: "Mitä jos universumit ja ryhmäni odottavat minulta sellaista, mihin en pysty?"

Lakatkaa viivyttelemästä. Lakatkaa murehtimasta. Ja alkakaa leikkiä luomistaidoillanne, vaikkei teidän tarvitsekaan, sillä olette täysin kykenevä luomaan sen, mitä haluatte. Aloittakaa pienestä, jos haluatte. Teidän täytyy vain uskoa, että pystytte.

Rakastakaa kokonaisuuttanne ja taitojanne, sillä ne muuttavat Maata ja universumeita. Lakatkaa pelaamasta pääpelejä itsenne kanssa, toivoen ilman toivoa, että voitte piiloutua itseltänne ja muilta, kuten olette tehneet maaelämä toisensa jälkeen. Vetäkää peitto pois luomistaitojenne päältä ja alkakaa luoda. Se on roolinne ja se hämmästyttävä taitosetti, jota olette hioneet aioneita.

Sallikaa itsenne uskoa itseenne, ja kaikki tulee olemaan niin, kuin uneksitte. Sallikaa itsenne pelotella itseänne ja saatte jatkuvasti tällaisia viestejä, jotka työntävät ehdottomasti eturiviin – sillä olette valmis ja on sen aika. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.