OLETKO TURHAAN MAAILMASTA HUOLEHTIJA?

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

23.9.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Haluamme puhua siitä ahdistuneisuudesta, jota tunnette omasta tulevaisuudestanne ja Maan tulevaisuudesta. Nimittäin vaikka teille on kerrottu, että kaikki on hyvin, tulee vaikeammaksi uskoa, että niin on. Voitte sivuuttaa median ja vastaavat tekijät, mutta ette pysty ymmärtämään sisäisiä tunteitanne.

Nimittäin olette huolissanne asioista, joihin uskotte itsenne ja muiden tarttuneen vuosikymmeniä sitten. Olette kuin työskennelleet kuukausitolkulla saadaksenne tehtyä raportin, ja sitten ainoa kappaleenne tuhoutuu.

Olette kyllästyneet taistelemaan ja kantamaan maailmaa, perhettä ja ystäviä harteillanne. Teistä tuntuu, että teillä on huolehtijaylikuormaa, sillä samoja ongelmia putkahtelee ilman näkyvää ratkaisua.

Pitäisikö teidän suojella ympäristöä? Entä ne ihmiset joita pidetään vankina ilman suostumusta? Sitten on päivittäin aseellista väkivaltaa seurauksena rotuun, uskontoon, sukupuoleen, talouteen, politiikkaan ja homofobiaan liittyvästä vihasta. Missä ja milloin syttyy seuraava sota? Ja jos se ei vielä riitä, niin havaitsette rakkaidenne olevan täynnä pelkoa, koska he eivät ymmärrä siirtymäänsä eivätkä he kuuntele selityksiä, joita tarjoatte. Pelaatte ikään kuin "täräytä myyrää"* maailman ja tunteidenne kanssa.

Oletitte, että tähän mennessä eläisitte jo unelmamaailmassanne, pienen stressin tai stressittömyyden kera. Kuitenkin stressinne tuntuu moninkertaistuvan päivittäin. Juuri kun yksi ongelma näyttää rauhoittuvan, toinen tulee esiin ja vaatii välitöntä huomiota. Missä on rauhanne? Missä on leponne?

Totuus on, että te ette ole vielä päästäneet irti tarpeestanne huolehtia maailmasta. Vaikka oletettavasti luovutitte tuon huolen seuraajillenne, jatkatte edelleen tuota roolia uusien tehtävienne lisäksi.

Yritätte olla kaikkea kaikille. Työmaailmassa teitä nimitettäisiin sellaiseksi, joka ei osaa delegoida. Nimittäin 90 % huolistanne ei ole teidän roolinne. Ette ole enää Maasta tai sen asukkaista huolehtija. Teillä on muita pakottavampia tehtäviä suoritettavana.

Huolehtijapäivänne ovat ohi, mutta koska ette ole vielä sallineet sen olla oma totuutenne, olette ahdistunut ja vihainen. Yritätte tehdä liikaa, sillä ette usko, että teitä seuraavat ovat riittävän taitavia jatkamaan siitä, mihin te jäitte.

Teidän juttunne ei ole enää olla huolissaan atomipommeista, toisten suojaamisesta tai ystävienne ja perheenne huolista. Kaikki tämä on huolehtijamoodia, josta olette kasvaneet yli. Ette tietenkään usko toteamustamme, sillä olette hyvin ylpeä siitä, että te ette enää huolehdi niistä perheenjäsenistä tai ystävistä, jotka näyttävät olevan samassa ahdingossa vuodesta toiseen. Ette ole vielä tarttuneet samanluonteisiin tunteisiinne.

Olitte luultavasti huolissanne ympäristöstä ja ihmiskunnasta vuosikymmeniä sitten, sillä se oli avaimenne tähän elämään. Mutta nyt pysytte niin juurtuneena noihin huolenaiheisiin, että teidän on vaikeaa luovuttaa ne seuraajillenne tai ns. seuraavalle valonkantajasukupolvelle.

Yksi ja ainoa vastuunne on löytää ilonne ja seurata sitä – riippumatta siitä, miten paljon muut anovat teitä palaamaan aiempiin rooleihinne. Maasta, ympäristöstä tai ihmiskunnasta huolissaanoleminen ei ole enää iloista teille.

Me jotka olemme universumeista, olemme kertoneet teille samaa kuukaudesta toiseen. Informaatiomme ei ole kuitenkaan johtanut teillä sen tietämiseen, että huolissaanoleminen ei ole iloista. Että seuraajanne pystyvät jatkamaan siitä, mihin te jäitte. Totta, he eivät ehkä lähesty ongelmia niin kuin te, mutta toisaalta, olette tienneet jo vuosia, että kaikki polut ovat ainutlaatuisia.

Teidän ratkaisunne maailmaan perustuvat 3D:hen. Seuraajienne ratkaisut ovat hyvin erilaisia, sillä heillä on tulevaisuuden linssi ja teillä menneisyyden. Ei iloonne liittyen, vaan siihen miten ratkaistaan ongelmia, jotka ovat edelleen hankalia teille.

Roolinne tässä elämässä oli siirtää itsenne ja Maa 3D:stä eteenpäin. Saitte tehtyä tuon vaikean tehtävän. Silti mietitte nyt, mitä teitte väärin ja miten korjaatte nuo virheet. Teitte kaiken upeasti oikein. Niillä jotka seuraavat, on palapelinpalat alueille, joista olette huolissanne. Olette luojaolentoja. Niin se on, että loitte uuden Maan. Nyt teidän on aika luoda jotain, mikä on yksin teidän. Ja tiedätte, mitä tuo jokin on, sen teille antamasta ilosta.

Enää teidän ei tarvitse kätkeä iloanne niiltä, jotka eivät ehkä ymmärrä, sillä nuo toimet olivat 3D:tä. Ette ole enää 3D:tä, eivätkä ole seuraajanne. Sallikaa heidän toteuttaa roolinsa, jonka he ottivat tähän elämään, aivan kuten me sallimme teidän.

Yrittävätkö seuraajanne saada teidän apuanne ongelmissa, jotka heidän täytyy ratkaista? Tietysti. Aivan kuten te pyydätte jatkuvasti ratkaisuja meiltä. Kuitenkin niiden jotka seuraavat, täytyy ottaa oma paikkansa ilman teidän puuttumistanne asiaan tai valmentamistanne – ja sama pätee teihin. He ovat tarpeeksi taitavia jatkamaan. Näin on, jotta teidän sallitaan luoda seuraava askeleenne.

Tietysti haluatte meidän kertovan teille, mikä seuraava askeleenne on. Emme voi tehdä sitä, sillä se on teidän luomisaskeleenne ainutlaatuisella polullanne. Kukaan – ainakaan kukaan meistä universumeissa – ei tiedä, mihin tuo polku johtaa. Ainoana varmana asiana voimme kertoa, ettei se ole kenestäkään tai mistään huolehtiminen. Sen jatkaminen johtaa vain uupumukseen.

Ette ole enää vastuussa Maasta tai mistään maaolennosta. Teidän roolinne on luominen. Ja ainutlaatuinen ilonne johdattaa teidät noihin luomuksiin. Tiedämme, mitä te ette ole, mutta emme tiedä, kuka teistä tulee. Sen voitte löytää vain ilonne kautta. Niin olkoon. Aamen.

*peliautomaattipeli, jossa täräytetään "nuijalla" esiin tulevaa myyrää ja saman tein toisesta reiästä tulee uusi myyrä jne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.