HENKINEN HÄPÄISEMINEN ON UUSI MUSTA

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

23.4.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Onko joku syyttänyt sinua ei-henkisyydestä, koska et anna hänelle neuvoa tai tukea, kun hän pyytää sitä? Tai onko hän vihjannut, että olet henkisesti itsekäs, koska sanot "ei" hänen aika-, energia- ja apupyyntöönsä? Sitä on tapahtunut myös minulle, ja se saa minut nauramaan, vaikka minusta se on hyvin sopimatonta, erityisesti henkisessä yhteisössä, koska se on tuomitsemista, jota kukaan ei saa tehdä, ja se on negatiivinen heijastus syyttäjästä, ei sinusta. Henkinen häpäiseminen on uusi musta, ja siinä on kyse energiarajoistasi. Se on manipulointia, joka antaa ymmärtää, että henkinen yhteytesi, henkiset taitosi ja kykysi ovat kyseenalaisia, jos et käytä niitä jonkun haluamalla tai odottamalla tavalla.

On luontainen reaktiomme etsiä neuvoja ja tukea ihmisiltä, joilla luulemme olevan kaikki hallussa tai jotka eivät kamppaile omaan tapaamme (vaikka ulkonäkö voi pettää). Haluamme sen, mitä heillä on (tai mitä luulemme heillä olevan), ja että se tuntuu hyvältä ja poistaa sen kaaoksen ja ahdistuksen, jossa olemme. Olemme epätoivoisia. Niinpä jos he eivät anna sitä meille, petymme ja olemme vihainen. Tietysti odotamme tätä käyttäytymistä 2-vuotiaalta, mutta emme toisilta aikuisilta, ainakaan niiltä, jotka kutsuvat itseään henkisiksi opettajiksi, mentoreiksi ja oppaiksi. Ja kuitenkin sitä tapahtuu hyvin usein nyt, vaikka se on voimakasta tuomitsemista ja yksinkertaisesti väärin.

Ensinnäkään kukaan ei voi kyseenalaistaa henkisen yhteytesi tasoa tai henkisyyttäsi, koska hän ei voi mitenkään tietää eikä ole mitään henkistä standardia. Se mikä henkinen yhteys, kyky tai voima sinulla on, on sinun ja Lähteen välinen asia, ei kenenkään muun.

Toiseksi, miten kenenkään on mahdollista syyttää sinua ei-henkisyydestä pelkästään siksi, että et anna hänelle, mitä hän haluaa? Keksin uuden nimityksen selittämään tätä käyttäytymistä: henkinen kakara. Kun äskettäin kieltäydyin antamasta jollekin ilmaisia bisnesneuvoja ja sanoin hänelle sen sijaan, että sitä selitettäisiin tulevassa bisnesohjelmassani, johon hän voisi osallistua, minua syytettiin ei-henkisyydestä. Ja tässä on manipulointiosuus: hän kertoi "korkeamman itsensä opastaneen pyytämään minulta neuvoa". Niinpä vastasin toivovani, että hänen korkeampi itsensä opastaisi osallistumaan bisnesohjelmaani. Ja minun osaltani keskustelu oli ohi.

Tämä ei verottanut ainoastaan aikaani, vaan tässä ei tapahtunut mitään vaihtoa, mitään ei tarjottu minulle vastineeksi tästä informaatiosta. Minulla on tosiaan hyvin menestynyt bisnes, mitä pyöritän erittäin hyvin, koska minulla on 25 vuoden yrityselämätausta, neljä bisnesalan oppiarvoa ja 15 vuoden kokemus oman bisnekseni pyörittämisestä. Olen kuluttanut aikaa ja ponnistellut oppiakseni, miten tämä tehdään, ja olen sitoutunut auttamaan toisia, mutten silloin kun sitä odotetaan ja vaaditaan minulta henkisellä manipuloinnilla – ja sitten kun kieltäydyn, henkisellä häpäisemisellä.

3D/5D-integroinnin "outo" piirre on voimaantuminen, ja se on energiarajojemme ja energiatäysivaltaisuutemme laajentamista. Jos meillä on ollut energiavuoto, olemme antaneet pois voimamme tai sallineet toisten määritellä arvomme, olemme avoin syyttelyn, häpäisemisen, syyllisyyden ja manipuloinnin kohde. 5D-energia paljastaa elämässämme nuo alueet ja antaa meille työkaluja muutosten tekemiseen. Se ei ehkä tee meistä suosittua joidenkin ihmisten keskuudessa, mutta se tuo elämäämme enemmän tasapainoa ja tinkimättömyyttä oman energiamme suhteen.

Siinä on eroa, onko henkinen vai mukava. Voi olla mukava ja henkinen, mutta se riippuu myös siitä, miten "mukava" määritellään. Joillekin ihmisille se merkitsee sen tekemistä, mitä he haluavat. Minä määrittelen "mukavan" mieluummin huomaavaiseksi, kunnioittavaksi, tarkkaavaiseksi ja sitoutuneeksi. Mutta siihen ei sisälly sen tekeminen, mitä toiset haluavat minun tekevän, ottamatta huomioon aikaani, energiaani ja muita sitoumuksiani. Miten sinä määrittelet "mukavan"?

Mitä teet, kun joku häpäisee sinut ja syyttää ei-henkisyydestä? Tunnetko itsesi huonoksi ja annat hänelle, mitä hän haluaa, vai oivallatko, mitä tapahtuu, ja tunnistat oman arvosi ja ettei sinulla ole velvollisuutta antaa neuvojasi, taitojasi, kykyjäsi ja kokemustasi kelle tahansa, joka sitä pyytää? Jos teet sen kerran, teet sitä kaikille, ja se voi pian syödä aikaasi ja tuottavuuttasi, puhumattakaan itsetunnosta ja itseluottamuksesta.

Paheksut ihmisiä, jotka käyttävät hyväkseen aikaasi ja energiaasi tällä tavalla, ja paheksut itseäsi siitä, ettei sinulla ole selviä energiarajoja. Ja sitä tämä on – energiarajaongelma.

Olet luultavasti riittävän intuitiivinen, kuten minä, tunnistaaksesi eron ihmisissä, joilla on aito tarve tuolla hetkellä ja jotka yrittävät vain saada informaatiota sinulta. Jaan toki paljon, mutta saan päättää, mitä jaan ja mitä en. Enkä reagoi hyvin manipulointiin, pelotteluun tai henkiseen häpäisemiseen, eikä sinunkaan pitäisi.

Miten käsittelet energiarajojasi, jotta luot energiatasapainoa ja vältät tulemasta manipuloiduksi henkisellä häpäisemisellä? Tässä on joitain suuntaviivoja.

1) Tunnista energiarajasi, äläkä anna itsesi joutua manipuloinnin tai henkisen häpäisemisen ansaan. Olet upea, lahjakas ja mahtava ihminen, joka ansaitsee tulla arvostetuksi ja kunnioitetuksi siitä, kuka olet ja mitä teet.

2) Ole selkeä siinä, mitä jaat toisten kanssa ja mikä osuu sen ulkopuolelle. Näin sanoessasi "ei", voit ohjata ihmisiä sitä vaihtoehtoa kohti, joka vastaa heidän kysymykseensä ilman, että jaat liikaa, annat liikaa tai sinun aikaasi, ponnistelujasi ja energiaasi ei korvata.

3) Älä anna toisten sanella omaa arvoasi tai itseluottamustasi. Jonkun tuomio sinusta on vain hänen mielipiteensä, ja kun se sanotaan vihaisena tai peloissaan, se ei luultavasti ole kovin hyvä, mutta se on hänen ongelmansa, ei sinun. Määrittele omat energiarajasi sille, kuka olet ja mitä ansaitset, ja päällystä ne teflonilla, jotta ne eivät hajoa joka kerta, kun joku suuttuu sinulle, koska et tee, mitä hän haluaa.

4) Tee "eistäsi" tiukka eikä keskustelun aihe, ja tee se kaikille. Jos pelkäät, etteivät ihmiset pidä sinusta, jos sanot "ei", niin sanot kaikille "kyllä", vaikket haluaisikaan. Ole tiukka, kun sanot "ei". Taaskin tässä on kyse energiarajoista – pidä ne. Et voi sanoa "ei" yhtenä päivänä ja "kyllä" seuraavana – silloin et näytä olevan vakavissasi. Tiedät, että sinun täytyy olla johdonmukainen kaikkien osalta, tai sinua ei oteta vakavasti.

5) Kunnioita itseäsi riittävästi arvostaaksesi aikaasi, energiaasi, lahjojasi ja kykyjäsi. Mitä sinulta vaati päästä siihen, missä olet tänä päivänä? Luultavasti melko paljon. Arvosta itseäsi kunnioittamalla omaa polkuasi, ja jos et halua tehdä jotain, älä tee. Et ole kenellekään velkaa pitkää selitystä, pelkkä "ei" riittää. Tai voit sanoa "ei nyt" ja ehdottaa sopivampaa päivää tai ajankohtaa, tai "minulla on ohjelma, joka antaa ratkaisun ongelmaasi", ja antaa hänelle nettiosoitteen.

Lopuksi, esitä itsellesi tämä tärkeä kysymys: "Jos sanon "kyllä", paheksunko itseäni tai kadun sitä?" Jos vastaus on "kyllä", niin sano "ei". Tunnet olosi kunnioitetummaksi ja arvostetummaksi, kun tunnistat oman energiatäysivaltaisuutesi ja opit kontrolloimaan energiavirtojasi. On parempi, että joku yrittää häpäistä sinut henkisesti, kuin tuntea olevansa hyväksikäytetty, epäkunnioitettu tai vihainen itselleen, kun ei sano "ei" silloin, kun haluaa tai tarvitsee sanoa.

On valitettavaa, että henkinen häpäiseminen on reaktio ihmisiltä, joiden pitäisi tietää paremmin sen perusteella, mitä he sanovat olevansa, mutta nämä ovat haastavia aikoja ja kaikki ovat vähän poissa tolaltaan. En koskaan sanoisi kenellekään, ettei hän ole henkinen, vaikka hän tekisi mitä, koska se ei ole minun päätökseni enkä voi mitenkään tietää, mikä hänen henkinen tasonsa on. Mutta en myöskään harhaudu kovasti kenestäkään, joka yrittää häpäistä minut henkisesti, koska tiedän sen olevan peili hänen omasta energiastaan, ei barometri omasta energiastani. Ja noita ihmisiä muistutetaan nopeasti energiarajoistani ja heille näytetään ovea, koska saamme kaikki kontrolloida, kuka on osa energiakenttäämme, ja vain ne ihmiset, jotka voivat rakastaa, kunnioittaa ja arvostaa meitä, tarvitsee sisällyttää siihen.

Tiedosta oma energiasi, minne haluat sen virtaavan ja miten haluat se olevan vuorovaikutuksessa toisten kanssa. Älä pelkää sanoa "ei", kun se on tarkoituksenmukaista sinulle, ja jos sinut häpäistään henkisestä vastauksestasi, hymyile vain ja tiedä, että kunhan rakastat, kunnioitat ja arvostat itseäsi, vain sillä on merkitystä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.