KÄÄRMEITÄ JA TIKAPUITA*

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

23.10.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Haluatte olla tai tehdä jotain uutta, mutta ette tiedä vielä, mitä tuo jokin on, joten päivänne tuntuvat matelevan ja olevan elottomia. Tämä tunne on samanlainen, mitä tunsitte varhaispuberteetissa, ennen kuin teidän annettiin käydä treffeillä tai ajaa autoa. Halusitte rynnätä aikuisuuteen, ennen kuin olitte fyysisesti valmis tekemään sen.

Niin on nyt. Noista "olen valmis, mikä kestää niin kauan?" -tunteista tulee melkein ylivoimaisia. Testaatte tätä tai tuota uutta aktiviteettia tai filosofiaa ja toivotte kaikesta huolimatta, että se siirtää teidät universaaliin kypsyyteen, jota kaipaatte.

Olette yhdessä noista turhauttavista "odota ja näe" -vaiheista – ette välttämättä nauti vanhasta elämästänne ettekä täysin luo uutta elämäänne. Tiedätte, että rakkautta ja iloa on määrä tulla, sillä olette nähneet ne usein sielunne silmin, mutta kumpikaan ei tunnu olevan suuri osa elämäänne nyt. Aivan kuten varhaispuberteettivaiheessa, kun kaipasitte kokea tuon romanttisen rakkauden, jota media mainosti.

Tiesitte puberteetissa, mitä halusitte, mutta ette, miten siihen päästään, sillä fysiikkanne ei pystynyt vielä yhdistämään asioita. Varhaispuberteetissanne oli aikoja, jolloin olitte varma, ettette koskaan kokisi mitään muuta, kuin tylsyyttä, pelkoa ja raadantaa – paljon samaa tunnette luultavasti nyt.

Vaikka varhaispuberteettinne vaati vuosia kärsivällisyyttä ja turhautumista, sama ei ole totta nyt, sillä ette te eikä universumit halua pohtia, uneksia, pelätä tai tuskailla vuosia. Kaikki muuttuu hujauksessa.

Aktivoitte sisällänne asioita, joita ette te, emmekä me, ajatelleet mahdollisiksi yhdessä elämässä. Niin se on, että nautitte uudesta "sinusta" uudessa Maassa tässä elämässä. Tämä uuden "sinun" varhaispuberteettivaihe loppuu päivissä tai viikoissa, vuosien sijasta.

Kehitytte nopeammin, mikä tahtinne on ollut tähän mennessä. Älkää siis hermoilko, jos teillä on pieniä kipuja ja särkyjä. Tai teitä ei kiinnosta elämä tai uusi "sinä". Tai olette vähän kireä rakkaillenne. Kehitytte niin nopeasti, että te ette ole enää ns. olemuksenne kontrollissa. Tämä eroaa vain vähän siitä, mitä tapahtui puberteetissa, erityisesti varhaisvaiheissa, jolloin ilmaisitte sekä lapsenomaisia että aikuispiirteitä – usein muutaman minuutin sisällä.

3D:ssä teille oli mukavaa itsekontrolli, jota teidät oli kasvatettu ilmaisemaan ja suojelemaan. Vaikka joku suututti teidät, hymyilitte ja sanoitte oikeita asioita. Tai jos olitte surullinen tai huolissanne, teeskentelitte, että te ette ole. Kontrolloitte tunteitanne suurimman osan 3D-elämästänne – poikkeuksena varhaislapsuus – mikä johti moniin 3D-sairauksiinne.

Tuo kontrolli putoaa nopeasti pois, mikä itsessään on pelottavaa, sillä kontrolli on 3D-maailmanne avaintekijä. Samaan aikaan nykyinen kyvyttömyytenne hillitä kieltänne tai tekojanne on kamalaa teille, sillä ette vielä ymmärrä, mitä henkilökohtainen vapaus merkitsee. Vaikka tuo ominaisuus – tuo henkilökohtainen vapaus – vie teitä harhaan 3D-maailmassanne, se kannustaa teitä olemaan uudessa 5D- tai ylemmässä maailmassanne.

"Kuka olet?" on päivän, viikon ja muutaman seuraavan kuukauden kysymys. Ja niin se on, että kokeilette useita "sinuja" määritellen, kuka uusi "sinä" on. Tämä eroaa vähän vauvoista ja leikki-ikäisistä, ennen kuin ne ovat oppineet tekemään ja sanomaan oikeita asioita.

Saatatte möläyttää jotain, minkä sanomisesta teillä ei ollut aavistustakaan. Tai päättää olla osallistumatta aktiviteettiin, jota ennen rakastitte. Tai teitä ei huvita tehdä mitään, sillä kaikki tuntuu tylsältä – ja kuitenkin olette pitkästynyt.

Taas kerran, tämä on lyhytaikainen edelläkävijöiden massavaihe. Ette ole yksin, ettekä hävitä kaikkia aiempia siteitä. Teistä luultavasti tuntuu äkäiseltä ja itsevarmalta ja käyttäydytte sen mukaisesti, mutta ette riittävästi eristäytyäksenne, kunnes tämä vaihe on ohi.

Sallikaa itsellenne tämä kasvupyrähdys, sillä sitä se on. Ei mitään elämää uhkaavaa toimintaa, vaan elämää kasvattavaa toimintaa. Jotain mihin viittaatte huumorilla lähitulevaisuudessa, vaikka teillä saattaa olla vähän epämukavaa muutaman seuraavan päivän tai viikon.

Kenties uskotte tietävänne tarpeeksi "feikataksenne" nämä muutamat päivät tai viikot. Valitettavasti niin ei ole, sillä jos kiellätte tämän uuden "sinun", teistä tuntuu äärettömän epämukavalta, kenties jopa siinä määrin, että jokin lyhytaikainen sairaus iskee, kuten vilustuminen tai flunssa.

Se ei ole rangaistus teille, vaan jatkuva muistutus, että testaatte uuden "sinun" eri muotoja löytääksenne paikan tai ryhmittymän, joka on mukavin.

Ajatelkaa tätä vaihetta samanlaisena kuin uuden mekon tai bisnespuvun etsiminen. Luultavasti kokeilisitte monia ennen oikean asun löytämistä. Näin on teillä nyt. Saatatte sanoa jotain, mikä tuntuu oikealta tänään, muttei huomenna. Tai saatatte suostua tänään innostuneena johonkin aktiviteettiin, jota kammoksutte huomenna.

Sallikaa itsenne pyrähdellä aktiviteetteihin, ääniin ja toimiin ja ulos niistä tietäen, että valitsette sopivimpia osia uudelle "sinulle" ja rooliinne uudessa Maassa. Ette ole sama olento, joka olitte viime kuussa, kun viimeistelette pääominaisuuksienne valikoimaa. Mutta toisaalta, ette tulleet Maahan tässä elämässä jäädäksenne siksi 3D-sinuksi, joka teidän oli kerran niin mukava olla.

Venytätte itseänne, kuten kaikki muutkin edelläkävijät. On persoonallisuusmuutosten aika, joita edelläkävijät mallintavat kaikille, jotka seuraavat. Niin olkoon. Aamen.

*viittaus lautapeliin

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.