JUHLIKAA UUSIA OSIANNE!

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

23.1.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Monet teistä löytävät ilonsa odottamattomilla tavoilla. Kenties olette pitkään nauttineet ryhmätapahtumista ja nyt pidätte hiljaisia tiloja parempana. Tai kenties löydätte tarpeen ilmaista mielipiteenne asioista, joiden ette oivaltaneet olevan tärkeitä teille.

Uusia osianne tulee esiin. Vaikkette välttämättä ymmärrä näitä uusia osia, ne avaavat teitä uusille iloille. Ja näin tiedätte hyväksyneenne uudet osanne. Nimittäin nämä uudet ilot vaikuttavat intuition vastaiselta sille, kuka uskoitte olevanne.

Se on pelottavaa joillekin teistä ja upeaa toisille, sillä teistä on tullut ikään kuin sellainen, jota ette ymmärrä tai tunne. Tämä ei tietenkään ole totta, sillä olette tunteneet aioneita tämän uuden olennon, joka olette.

Olemisessanne on ollut aikoja, jolloin olitte paljon enemmän kokonaisuutenne, kuin olette olleet maan päällä tässä tai missään elämässä – tähän mennessä. Uusi olemuksenne on vähän, kuin kohtaisitte kauan sitten kadotetun kaksosen, jolla on monia teidän ominaisuuksianne, muttei kaikkia.

Olette ns. vahvistettu, sillä uudet ominaisuudet eivät tunnu epämukavilta, vaan iloisilta.

Ajatelkaa 3D-sinua mahdollisuuksien yhtenä puolena. Ja uusi "sinä" on moniviisteinen timantti – ja kiillotatte nyt noita viisteitä, sillä niiden uusien osien löytäminen, jotka antavat teille yllättävää iloa, on viisteiden kiillottamista.

Olette laajentaneet olemustanne ilossa. Sitä on vaikea kuvata nykysanastollanne, sillä monet teistä ovat huolissaan, että puolien lisääminen merkitsee uusien pelkojen ja ongelmien lisäämistä.

Täsmälleen vastakkaista tapahtuu, sillä uudet puolenne eivät olleet halukkaita tai kykeneviä liittymään teihin siinä raskaudessa, joka oli 3D-olemuksenne. Uudet puolenne ovat eetteriä, toisia taajuuksia ja ulottuvuuksia.

Kenties olette oppineet, että kaikki taajuudet ja ulottuvuudet ovat kaikkien olentojen ulottuvilla koko ajan. Mutta 3D-raskaus esti teitä ja toisia 3D:ssä pääsemästä käsiksi noihin osiin, joita nyt löydätte sisältänne.

Uudet osanne luovat keveyttä ja uuden perspektiivin entisiin pelkoihin – ns. laajemman ja pelkistetymmän näkökulman. Nimittäin raskas pelkotaakka jota olette kantaneet aioneita Maassa ollessanne, on unohdettu tai romutettu, kun siirrytte uusiin iloihinne ja havaintoihinne.

Kenties auttaa ymmärtämään tämän käsityksen, jos muistatte, miten vihainen ja/tai surullinen olitte, kun lapsuusystävänne jätti pyytämättä teidät leikkimään kanssaan. Kuitenkin ollessanne vanhempi havaitsitte, ettei teillä ja aiemmalla parhaalla ystävällänne ollut kovin paljon yhteistä. Ja sitten kun olitte aikuinen, tuosta päivästä ja teosta tuli hämärä lapsuusmuisto tai se unohtui.

Niin on teillä nyt. Katsotte taaksepäin ja oivallatte, että eilisen pelot eivät pelota teitä paljon nyt. Ja lähitulevaisuudessa on kohta, jolloin nuo muistot on unohdettu täysin, sillä teillä on hyvin paljon koettavaa ilossa.

Tämä ei tarkoita, että te ette pelkää mitään koskaan, vaan eilisen pelot heikentyvät kovasti tai unohtuvat ja tämän päivän pelot minimoituvat, sillä teillä on uusia jännittävämpiä kykyjä tutkittavana.

Olette kehittymässä pelko-iloasteikolla suurimmasta pelosta kirkkaimpaan iloon. Olette jo kauan sitten ohittaneet asteikon keskikohdan. Tätä indikoi uusien osienne lisääminen.

Palataksemme alkuperäiseen analogiaamme, kiillotatte olemuksenne uusia puolia, kun siirrytte jatkuvasti lähemmäs täyttä iloa. Ja olette paljon lähempänä täyttä iloa kuin sen pelko-iloasteikon keskikohtaa, jolla aloititte tässä elämässä.

Juhlikaa uusia vapauksia, jotka sallitte itsellenne nyt, kun taakkananne ei ole pelko siitä, kuka teidän pitäisi olla.

Juhlikaa uusia taitojanne, jotka sallivat teidän nähdä maailman ilon ja toivon kera, vastakkaisista merkeistä huolimatta.

Juhlikaa rohkeuttanne jatkuvaan intoon muuttaa itseänne ja yhteiskuntaanne yhdessä elämässä kaikesta siitä huolimatta, mikä näyttää olevan teitä vastaan.

Juhlikaa uutta "sinua" koko häikäisevässä loistossaan, kun löydätte uusia puolia, uusia iloja ja uusia taitoja. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.