UUSI "SINÄ" EI OLE, MITÄ ODOTIT

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
22.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät, alatte löytää uuden "sinun" uusissa muodoissa. Kenties se on niin yksinkertaista, kuin vaatetuksenne muuttaminen, tai niin dramaattista kuin muuttaminen uuteen maahan. Sisäinen työntö on muuttamassa suuntaanne, 3D-tietoanne tuhansin tavoin. Kenties kyse on äänenne soinnista tai siitä, mitä hyväksytte. Sillä ei ole merkitystä. Ainoastaan sillä on merkitystä, että alatte yllättää itsenne päivittäin.

Tällaiset toimet tai ajatukset eivät tunnu joillekin teistä niin suurilta, kuin ne ovat, sillä olette sopeutuneet uuden "sinun" aspekteihin tavoilla, joita ette ole vielä myöntäneet. Jokin mitä ette olisi voineet kuvitella ajattelevanne tai tekevänne vielä muutama viikko sitten, on nyt osa olemistanne. Ja niin jatkuu, kunnes uusi "sinä" paljastuu teille.

Kenties tuo viime lause tuntuu kaukaa haetulta, sillä miten voisitte paljastua itsellenne? Vastaamme siihen toisella arvoituksella: miten ette voisi? Kenties olette teeskennelleet itsellenne, että uusi "sinä" olisi samanlainen asia kuin koulusta valmistuminen, avioliitto tai lapsen saaminen: kaikki dramaattisia mutta odotettuja 3D-muutoksia, miljoonien muiden ottaessa samoja tai samanlaisia askelia.

Uuden "sinun" muutokset ovat hyvin erilaisia. Teillä on tarve tehdä jotain, mistä ette usko, että olette valmistautuneet siihen tai kiinnostunut siitä. Ja astutte näihin uuden "sinun" aspekteihin hyvin hermostuneesti – vain huomataksenne, että sen tekeminen täyttää jonkin "lokeron", jonka ette käsittäneet tarvitsevan täyttämistä. Ikään kuin lasinne olisi ollut tietämättänne puolillaan.

Ja kun yritätte olla kiinnostunut sellaisesta, mikä oli innostavaa muutama kuukausi sitten, ette tunne mitään. Siis uusi maailmanne on tutkimista, ja 3D-maailmastanne on tullut tylsä. Kumpikin on pelottavaa.

Ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun tulitte Maahan aioneita sitten, uusi on todella uutta. Useimmat teistä tutkivat oman olemuksensa ja Maan osia, joita ette ole koskaan tutkineet missään muussa Maa-elämässä.

Tietysti monet teistä ihmettelevät, mihin me jotka olemme universumeista, tarkkaan ottaen viittaamme, ja voimme vain hymyillä. Emme voi määritellä niitä asioita, joita te tutkitte – tai kukaan muu, paitsi te. Kenties haluatte yhtäkkiä matkustaa ajassa, kääntyä sisäänpäin tai tutkia moniulotteisen elämän aspekteja.

Jotkut saattavat aloittaa tämän tutkimisen vain jollain muutoksella kodissaan. Tai saatatte tietää, mitä muut ajattelevat, ennen kuin he puhuvat. Saatatte haluta olla yksin, jotta voitte tutkia muita ulottuvuuksia tai taajuuksia. Tai saatatte liittyä johonkin universaaliin tai ihmisryhmään tehdäksenne kaikkia yllä mainittuja asioita tai jotain täysin muuta.

Se mikä kiinnostaa teitä tai tuo teille iloa, on se asia, jota teidän täytyy tutkia määrittääksenne seuraavan askeleenne tai toimenne.

Uudet palanne tai toimenne eivät ehkä näytä kovin dramaattisilta alkuun, ainoastaan vähän 3D-sinun ulkopuoliselta. Mutta sitten kun nuo palat sopivat paikoilleen, ymmärrätte, miksi halusitte tehdä tätä ja sitten tuota. Uusi "sinä" on aktiviteettien huipentuma, kuten 3D-sinä oli eri muodossa.

3D:ssä tiesitte, mitkä toimet jatkaisivat sitä sisäistä toimintakaaviota, jonka loitte itsellenne. Tietenkään kaikki toimet eivät päättyneet odottamallanne tavalla, mutta riittävä määrä päättyi, jotta tunsitte olevanne elämänne kontrollissa niissä 3D-puitteissa, jotka loitte itsellenne.

Uudella "sinulla" ei ole aavistustakaan, mihin kiinnostuksenne johtavat, sillä nuo toimet pysyvät epämääräisinä teille, Maan tarkkailijoille ja meille, jotka olemme universumeista. Sillä leikitte uusilla rakennuspalikoilla, jotka voivat olla muodoltaan neliö, ympyrä, lieriö, tähti tai mikä tahansa, mitä tarvitsette.

Mikään ei ole, miltä näytti, koska avasitte verhot, jotka erottivat 3D-kiinteyden universaalista epämääräisyydestä. Tällainen toteamus luultavasti tuntuu epätodennäköiseltä, ottaen huomioon että jatkatte päivittäistä rutiinianne pienin muutoksin tai muutoksitta – ainakin mielestänne.

Totuus on hyvin erilainen. Muistatteko sen päivän, kun muutuitte taaperosta koululaiseksi tai teinistä työssä käyväksi aikuiseksi? Eivätkö nuo vaiheet näyttäneet tapahtuvan teille ja useimmille muille omassa ikähaarukassanne? Niin on nyt eri tasolla. Ette lisää universaaleja taitojanne ja kiinnostuksianne millään dramaattisella loitsulla tai toivomuksella – se vain tapahtuu. Ja tiedätte, että niin on tapahtunut, kokemalla sen tuloksen.

Ei ole ilotulitusta tai mitään merkkiä siitä, että olette erilainen. Te vain olette. Merkkejä siitä, että näin on, ovat kiinnostuksenne ja toimenne.

Jotkut teistä pelästyvät ja ajattelevat, että tämä uusi "sinä" on jotenkin sen 3D-sinun ulkopuolinen, jonka tunsitte "niin hyvin", ikään kuin teihin tunkeutuisivat sellaiset avaruusolennot, joita näytetään elokuvissanne. Että valmistelemme teitä johonkin hirviöhyökkäykseen.

Ei ole mitään ulkopuolista voimaa. On pelkästään uusi "sinä", jonka loitte Maa- ja universaalien elämien aioneina ja jonka nyt uskallatte ja teidän tarvitsee jakaa toisten kanssa. Olette uusi olento, uusien toimien ja kiinnostusten kera, ja jotkut niistä saattavat tuntua vierailta tai vääriltä, kunnes sallitte itsenne virrata uuden myötä.

On selviö, että löydätte uusia taitoja ja kiinnostuksia. Meillä jotka olemme universumeista, ei ole aavistustakaan, mitä nuo uudet taidot ovat. Kautta aionien roolinanne oli hioa tiettyjä taitoja tätä elämää varten, jotta tämä uuden Maan rakentaminen olisi rakkautta pelon sijasta.

Kun kukin teistä löytää ja hyväksyy uudelleenrakentamiseen liittyvän palapelinpalansa, rakkauden voima ylittää kaiken sen pelon, jota teillä tai muilla saattaisi olla.

Tämä Maan uudelleenrakentaminen on vähän kuin pilvenpiirtäjän rakentamista. Vaikka olette saattaneet nähdä piirustukset, teillä ei ole aavistustakaan, miten tuo valtava kuoppa maassa voisi olla kauniin rakennuksen alku. Kun palaatte tuolle paikalle muutaman kuukauden päästä katsomaan rakennuksen runkoa, kyseenalaistatte jälleen niiden viisauden, jotka pitivät tuota rakennusta mahdollisena.

Niin on teillä nyt. Olette oman palapelinpalanne arkkitehti/urakoitsija. Palan jota tarvitaan nyt. Ei ensi vuonna tai sitten kun teitä huvittaa – yhtään sen enempää, kuin rakentaminen voi jatkua, jos perusta valetaan vasta, kun betoniurakoitsijaa huvittaa tehdä se. Tämä on edelläkävijöiden ja välittömästi seuraavien aaltojen joukkoprojekti.

Vaikka teidän tehtävänänne ei ole Maan varsinainen uudelleenrakentaminen, te edelläkävijät olette taiteilijoita, jotka valitsevat rakentamisen värit ja ulottuvuudet. Annoitte ajatuksen, jotta teitä seuraavat voivat toteuttaa sen. Annatte sitten tälle uudelleenrakentamiselle taiteellisen suunnan määrittämään, onko se kaunista, hauskaa vai ei aivan oikein.

Teidän palapelinpalanne on enemmän taiteellinen kuin rakenteellinen.

Vaikka teistä saattaa tuntua, ettei tiellä on taiteellisuutta, löydätte uuden Maan palapelinpalanne seuraamalla kiinnostuksianne ja ilojanne, riippumatta siitä miten epätavallisilta ne saattavat näyttää teistä tai muista.

Seuratkaa iloanne, ja kaikki loksahtaa paikoilleen. Yrittäkää pakottaa ilojanne, ja siirrytte vain kauemmas todellisesta itsestänne ja uuden Maan roolistanne. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.