HENKILÖKOHTAINEN TYHJIÖ

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

22.1.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Monista teistä tuntuu, että olette menettäneet kaiken ettekä ole enää koskaan iloinen. Älkää hermoilko. Tämä on tyhjiövaihe, jossa opettelette operoimaan uusia järjestelmiänne.

Kenties rakkaanne eivät vielä ymmärrä voimianne – tai omia voimiaan, totta puhuen. Niinpä he syyttävät teitä tai toisia omista olosuhteistaan. Vaikka tiedätte, että kaikki tulee olemaan ok, he eivät pysty tajuamaan tuota ajatusta tai uskomaan mahdollisuuksiin. Niinpä ette ainoastaan opettele operoimaan uutta olemustanne, vaan teidän täytyy myös jatkuvasti informoida niitä, jotka eivät usko, että kaikki on hyvin.

Olette uupunut ja valmis käpertymään nurkkaan toivoen, ettei teidän tarvitse enää koskaan tehdä päätöstä. Niin se on, että monet teistä taistelevat fyysisten vaivojen kanssa, jotka ovat alkusoittoa toiminnalle tai aktiivisuudelle. Toiset teistä taas kohtaavat myrskyn nokatusten ja toivovat, että olisi jokin pieni fyysinen vaiva, joka sallisi teidän sanoa muille: "Olen sairas. Jättäkää minut rauhaan." Tämä on lyhytaikainen tyhjiökokemus, josta olemme puhuneet muutamassa kanavoinnissa.

Huolenne on, että haudotte katkeruutta niitä kohtaan, jotka vähättelivät teitä, kun pyritte yhdistämään sisäiseen olemukseenne uusia osia ja uusia toimintaproseduureja. Että niille jotka viis veisasivat uskomuksistanne, ei anneta anteeksi, sillä teidät venytetään äärirajoille uuden olemuksenne aspekteja koordinoidessa ja opetellessa.

Älkää hermoilko, sillä ne jotka nyt viis veisaavat uskomuksistanne, unohtavat vihansa, kun olette siirtyneet tästä lyhytaikaisesta tyhjiöstä yli. Puhumme teille pelostanne olla katkera niille, jotka eivät ymmärrä sitä rasitusta, jota koette nyt.

Teidän ei tarvitse olla huolissanne, sillä tekin unohdatte tämän tunnejakson. Olemme puhuneet useita kertoja siitä, ettei 3D-karmaa ole enää. Sama pätee tähän tyhjiöjaksoon, sillä tartutte 3D-ongelmiin niiden kanssa, jotka eivät usko samalla tavalla kuin te.

Kenties tuo ajatus vaatii selitystä, sillä te ette ole enää 3D:tä. Mutta jos teillä on vaikeuksia toisten kanssa tämän tyhjiövaiheen aikana, se johtuu siitä, etteivät he tunnusta teidän voimaanne, kuten oli totta entisessä elämässä (elämissä) saman olennon tai samojen olentojen kanssa.

Uskallatte ikään kuin vaatia täyden voimanne tässä ja nyt. Voiman jota he pelkäävät yhtä paljon kuin silloin, kun he tulivat tietoiseksi siitä monta elämää sitten. He toivovat, että pysytte tuona mukautuvaisena kissapentuna tai lemmikkinä, joka teistä tuli tuossa elämässä, jotta ette pelästyttäneet tai työntäneet heitä pois.

Koska tämä elämä on hyvin erilainen, tunnistatte heidän pelkonsa ja tarpeensa rajata teidät hyväksyttyyn pakettiin, mutta te ette sisäistä sitä. Kestääkö tämä suhde? Enemmän kuin todennäköisesti, kyllä, sillä tämä on viimeinen irtiotto, jonka hän hyväksyy teille sekä itselleen.

Niin se on, että viette tämän suhteen äärirajoille, pelastaaksenne sen viime hetkellä jollain ällistyttävällä luomuksella, joka saa hänet pohtimaan pelkojensa oikeutusta. Jos olisitte vaatineet voimanne silloin, kun hänen pelkonsa ensimmäisen kerran alkoi, hän olisi sivuuttanut luomiskykyjenne signaalit.

Tässä ongelmassa on ns. melkein keskiyö. Luotte täydellisen ratkaisun keskiyöllä, juuri kun sekä te että tämä olento (olennot) olette lakanneet uskomasta mihinkään ratkaisuun, joka ei liity pelkoon.

Sallikaa itsenne kietoutua kerälle. Sallikaa itsenne saada flunssa tai vastaava vaiva, joka estää teitä tulemasta yhdeksi tuon olennon pelkojen kanssa. Olette nimittäin murtautumassa vapaaksi tuosta pelkotehtaasta, hämmästyttävien ja melkein uskomattomien luomusten kera.

Ette ole enää "pelko-sinä". Teistä on tullut tai on tulossa universumien superpersoona. Sallikaa niin olla. Ja sallikaa tietyn ihmisen tai tiettyjen ihmisten pelkoraivoamisen kaikua kuuroille korvillenne, sillä menneisyyden kokemuksianne hänen kanssaan ei ole enää, ja teidän ja hänen on aika julistaa, että näin on. Ja tämän teette tavoilla, joita tekään ette voi vielä kuvitella.

Kätkekää tai puhukaa oma osanne, jos haluatte, kun keräätte uusia voimianne. Mutta tietäkää epäilemättä, että te ette ole enää 3D:tä. Olette superihminen, olette täysin universumien olento, joka sopeutuu ja opettelee operoimaan uutta "sinua".

Ne jotka julistavat teidät typeräksi tai epärealistiseksi, hämmästyvät pian. Kenties eivät tänään, mutta aivan varmasti huomenna tai ylihuomenna. Sallitte itsenne olla ensimmäistä kertaa elämässänne maan päällä universumien olento, kaikkien tuohon fraasiin liittyvien taitojen kera.

Ne jotka ovat 3D:tä tai vasta siirtymässä 5D:hen, ovat keskushahmojanne, jotka työntävät teitä pidemmälle, kuin piditte edes mahdollisena valmisteluillanne ennen tulemistanne tähän elämään. Keskushahmoja jotka te valitsitte työntämään teitä eteenpäin, sillä ilman heidän työntämistään olisitte kenties antaneet itsellenne vuosia tai jopa vuosikymmeniä tulla siihen paikkaan, jossa olette tunneissa tai päivissä.

Niin se on, että saatatte olla vihainen tai kyyristyä pelosta heitä kohtaan tämän lyhyen vaiheen aikana, vain puhjetaksenne täyteen voimaan, yllättäen heidät, kuten myös itsenne. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.