VERHON VETÄMINEN SIVUUN

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
21.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Kaikkea ei ole menetetty. Rakkaus voittaa kaiken. Nämä sanat eivät näytä todennäköisiltä nyt. Mutta se synkkyys ja tuho jonka monet teistä tuntevat, on pelkästään uusi pelko, jonka läpi kuljette.

Totuus maailmastanne on, että kotinne – olemuksenne – ulkopuolella on ankara myrsky. Mutta teidän rakenteenne ja suojanne ovat enemmän kuin riittäviä kestämään kaikki iskut, jotka huolestuttavat teitä.

Tietenkään tuo viime toteamus ei vähennä pelkoanne tai vihaanne siitä, että teitä nuijitaan sellaisella, minkä luulitte jo nujertaneenne. Sitä ette ole oivaltaneet – sillä ette ole päässeet tarinan loppuun – että kaikki tähän draamaan liittyvät asiat eivät ole vielä näkyvissä.

Teistä luultavasti tuntuu, kuin kaikki olisi menetetty eikä ilossa elämistä voisi saavuttaa tässä Maa-elämässä. Se ei ole totta, kuten pian huomaatte. Olette lähellä tämän 3D-pelkodraaman loppua – ette alussa, kuten monet teistä alkavat uskoa. Kyllä, on ollut sarja lannistavaa toimintaa. Kyllä, näyttää siltä, kuin enemmistö Maan väestöstä ei olisi sisäistänyt rakkaustarvettanne. Sitä ette ole vielä huomanneet, että kaikki toiminta mikä peittyy pelkoon tai edistää pelkoa, avaa useampia sydämiä, kuin voitte kuvitella.

Jokapäiväisessä elämässänne saattaisitte huomata jotain epämukavaa, kuten tapetin kuvio tai maalin väri, kun muutatte johonkin taloon tai asuntoon. Mutta jonkin ajan kuluttua ette enää huomaa sitä. Tuosta kiusallisesta väristä tai kuviosta tulee osa jokapäiväistä elämäänne. Niin on tapahtunut monille peloille, joita nyt tulee pintaan. Ne ovat aina olleet – olette vain sopeutuneet, koska se oli helpompaa kuin yrittää pakottaa muutos. Kun enemmän ja enemmän näitä epämukavuuksia tulee etualalle, oivallatte, että te ette voi enää elää niiden kanssa. Ei vain siksi, että ne ovat epäinhimillisiä, vaan koska sydämenne avautuu päivittäin. Teistä on tullut "veljenne ja sisarenne vartija" tavoilla, joita ette voi vielä edes ymmärtää.

Se ei merkitse, että haluatte juosta kaduille hyökkäämään jokaisen kimppuun, joka vaikuttaa epäinhimilliseltä, vaan alatte koordinoida olemuksessanne yrityksiä lähettää signaaleja muille samanmielisille olennoille, että se aika on nyt. "Tämä on meidän pysäkkimme. Emme mene pidemmälle tämän kanssa. Pelko, olet saanut leikkiä ja peuhata aioneita. Sinun aikasi on ohi." Signaali joka on voimistunut jokaisen medianne raportoiman pelon myötä.

Kenties ihmettelette, miten nuo viestit merkitsevät mitään, sillä koko maailma ei voi protestoida, hankkia varoja tai olla yhteydessä noihin ikuisesti jatkaviin pelonlietsojiin. Uudet kommunikointitaitonne ovat avautumassa uuteen muutosjärjestelmään. Järjestelmään joka ei vaadi verenvuodatusta tai fyysistä rangaistusta, vaan pelkästään sivuuttamaan kaiken, mikä ei ole rakkausmuodossa. Niin se on, että ne jotka haluavat pitkittää tai voimistaa pelkoa, aletaan sivuuttaa, työntää sivuun, sillä he eivät ole enää muodikkaita.

Kenties tällainen toteamus ei vaikuta tarpeeksi dramaattiselta. Mutta tietäkää, että ne jotka haluavat lisätä pelkoa tai säilyttää sen, tarvitsevat jatkuvaa imartelua, sillä niin he säilyttävät vallan. Kuten tapahtui kirjassa "Ihmemaa Oz", sitten kun verho on vedetty sivuun ja heikko mies tai nainen on paljastunut, tiedätte, miten typerää oli uskoa, että tuo henkilö pystyi kontrolloimaan elämäänne tai Maata.

Nämä ovat uusia aikoja. Ja verhoja avataan päivittäin. Sen voi huomata siitä kunnioituksen puutteesta, jota moniin pelkopohjaisiin johtajiinne alkaa kohdistua. He alkavat näyttää heikoilta ja melkein puolustuskyvyttömiltä – ja niin he ovat. Sillä rakkauden voima voittaa ne pelot, joita he yrittävät jatkaa. Niillä jotka ovat 3D:tä, on suuria vaikeuksia, kun heitä pilkataan tai heitä pyydetään puolustamaan henkilökohtaisia tarpeitaan ja mielihyviään.

Ne jotka toimivat sydämestä, ovat voimakkaampia olemuksessaan, sillä he eivät pelkää toisia – fyysisesti tai tunteellisesti. Ne jotka ovat 3D:tä, ovat kuin pahvihahmoja – he ovat melkein yksiulotteisia ajattelussaan ja toimissaan.

Ne jotka ovat 3D:n yli, ovat avomielisempiä ja heillä on paljon vähemmän tarvetta todistaa olevansa oikeassa, sillä Maa-elämässä on hyvin monia puolia, joita he haluavat tutkia, ja yritys todistaa olevansa oikeassa vain hidastaa heitä. Sillä jos tämä tietty ryhmä tai ajatus ei ole yhteensopiva, toinen ryhmä tai idea on.

3D:ssä yksilö on mudassa tämän tai tuo raskaan ajatuksen kanssa, joka on täynnä pitäisi-asioita. Henkilöllä joka on 3D:n yli, on tapana pyrähdellä toiminnasta toiseen. Lisäten vähän väriä tai ajatusta sinne tänne. Eläminen 3D-maailmassa on kuin juoksuhiekassa elämistä. Eläminen 3D:n yläpuolella on enemmän kuin perhonen.

Päivä päivältä useammat teistä lähtevät kotelostaan. Niin se on, että kaikki pöyristyttävä toiminta jolla 3D:ssä olevat ovat yrittäneet pelotella teitä, saattaa toimia muutaman tunnin tai päivän, mutta lopulta katsotte ympärille ja ihmettelette, miten ikinä uskoitte, että 3D:ssä olevilla oli valta teihin.

Te ette ole enää 3D:tä. Siksi ette ole enää siellä olevien valta- ja pelkoasteikolla. Havaitsette, että ne jotka haluavat pysyä 3D:ssä, eivät ole yhtään vaikutusvaltaisempia kuin taikuri satukirjassa "Ihmemaa Oz". Luotte oman keltaisen tiilitienne ja valitsette ne ystävät ja ihmiset, jotka lisäävät elämäänne iloa. Ne jotka haluavat jäädä pelkoon, putoavat lopulta tien sivuun elämässänne. Sillä olette valmis pyrähtämään ettekä ole enää kiinnostunut 3D-pelkosonnasta.

Meidän ei tarvitse muistuttaa teitä päästämään irti 3D-pelosta, sillä olette juurtuneet niin syvälle 5D:hen ja sen yli, että päästätte automaattisesti irti, kun olette valmis. Ja uskaltaudumme arvaamaan, että sellainen tapahtuu päivien sisällä.

Monet teistä uskovat, että maailmassa tapahtuu niin paljon, että te ette voi päästää irti. Teidän täytyy auttaa. Ja niin te teette, mutta ette niin, kuin ennen – toivoen parasta ja eläen pelossa, ettei inhimillisiä toimia tapahtuisi teidän elinaikananne tai seuraavan. Päivien kuluessa astutte pois tuosta vuoristoradasta ja sallitte niiden, jotka haluavat jäädä 3D-vallan pelkoon, tehdä sen ilman teidän panostanne tai energiaanne.

Dorothy olisi voinut päättää, että taikuri verhon takana kykeni vastaamaan hänen pyyntöönsä, kaikista vastakkaisista merkeistä huolimatta. Tai oivaltaa – kuten hän teki – että taikurilla ei ollut mitään valtaa hänelle tai häneen. Sellaista tapahtuu nyt. Vedätte sivuun verhon ja oivallatte, että taikurilla tai niillä joilla luulitte olevan valta teihin, on ainoastaan, jos uskotte sen olevan totta.

Olette universaaleja enkeleitä. Teillä ei ole tarvetta siihen, että muut kertovat teille, mitä tehdään tai miten tehdään. Sellaisilla olennoilla on vähän valtaa teihin – tai itseensä. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.