5D-PERUSTEET

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

21.8.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Kenties teistä tuntuu, että siirtymänne kulkee liian hitaasti – tai liian nopeasti. Olette hämmentynyt ja vihainen, sillä sitä ei ole vielä käytettävissä, mitä haluatte luoda, eikä sitä tapahdu, mitä haluaisitte.

Ajatteluprosessinne on tulvillaan monenlaista informaatiota – josta suurimpaan osaan on piilotettu sana "pitäisi". Kenties uskotte, ettei niin ole ja seuraatte sisäistä ääntänne. Mutta mitä ikinä uskotte, että teidän pitäisi tehdä, ensimmäisen kysymyksen täytyy aina olla: "Antaako tämä toiminta tai ajatusprosessi minulle iloa?"

Jotkut teistä uskovat, että teidän täytyy muuttaa maailma tai itsenne mahdollisimman nopeasti, että olette tavallaan maailman pelastaja ja suorittaaksenne tuon tehtävän teidän täytyy sivuuttaa oma ilonne.

Vaikka se saattaa olla intuitionvastaista monille, voitte pelastaa maailman VAIN elämällä omaa iloanne. Se iloinen valo jota säteilette yhdessä, muuttaa maailman. Jos uskotte, että teidän täytyy protestoida tai sanoa tätä tai toimia tällä tai tuolla tavalla, koska nuo ajatukset ja teot ovat linjassa maan tulevaisuustoiveidenne kanssa, seuraatte 3D-pitäisi-asioita sisäisen ilonne sijasta.

Tämä ei tarkoita, että te ette voi protestoida tai puhua suoraan, jos se antaa teille sisäistä iloa. Mutta ette auta ketään, ainakaan itseänne, jos puhutte suoraan siksi, että uskotte, että teidän pitäisi.

Monet teistä ovat kauhuissaan siitä, että tämän päivän toimet luovat lisää vihaa huomiselle, että jos ette puhu suoraan, nykyinen maakaaos ja viha vain syvenevät. Arvioitte näitä ongelmia historiallisesta 3D-perspektiivistä. 3D:ssä kaikilla täytyi olla samanlaiset ajatukset – tai vastata vihaan vihalla.

Vaikka yksilöiden 5D-ajatukset ovat ainutlaatuisia, nuo ajatukset luovat harmonisemman kokonaisuuden, kuin oli mahdollista 3D:ssä. Nimittäin 5D-uskomuksenne eivät enää perustu vihaan tai pelkoon, vaan ne muodostetaan rakkaudesta – mukaan luettuna itserakkaus.

Tämä on tosiaan hämmentävää aikaa teille, kun leijutte 5D-hen ja pois, kuitenkin elätte hiipuvassa 3D-maailmassa. Niin se on, että lähestytte usein vihaa 3D-tavalla. Keräännytte samanmielisten ihmisten kanssa keskustelemaan sen törkeydestä, mikä on vastoin hallitsevaa uskomusmallianne – uskoen täysin, että teette sen rakkaudesta. Tosiasiassa tekonne ovat 3D-rakkautta. Teiltä on enimmäkseen vielä löytämättä 5D-rakkaus ja sen yli.

Niin se on, että suututte 3D-tekoihin, jotka eivät vastaa 3D-uskomusmallejanne, ja odotatte kaaoksen jatkuvan, ellette tee niin. Teistä tuntuu ikään kuin Maan pelastajalta. Että ilman jatkuvaa äänekästä lähestymistapaanne kaaokseen, maailma on hukassa.

Tämä ei ole enää 3D-maa 3D-kaaoksen kera, ettekä te ole 3D:tä. Teidän on aika luoda uusi lähestymistapa. Sellainen joka on ainutlaatuinen teille ja sytyttää ilomajakkanne.

Tietysti nyt pyydätte hahmottelemaan uuden oikean polkunne, jotta voitte toimia niin, kuin teidän PITÄISI. 5D:ssä ja sen yli ei ole mitään "pitäisi". Mikä antaa teille iloa? Protestointi? Kirjan lukeminen? Telttailu? Työnteko? Lasten leikkimisen katselu? Jooga? Se on teidän protestinne. Niin vapautatte maailman nykyisestä kaaoksesta.

Tietysti tällainen polku tuntuu intuitionvastaiselta, laiskalta, sopimattomaltakin – mutta toisaalta, nuo ajatukset perustuvat teidän ja toisten kamppailuun 3D:ssä.

Tämä on uusi aika ja uusi elämä. Opettelette 5D-perusteita. Ja avain kaikkiin 5D-perusteisiin on ilonne seuraaminen. Tehkää sitä, mikä tuntuu upealta teistä, ja vapautatte Maan nykyisestä kaaoksestaan. Ilomajakkanne valaisevat Maata, jotta varjoaspekteilla joita ei olla valmiita tunnustamaan, on muutama piilopaikka. Jatkakaa huutamista: "Tämä ei ole oikein. Miksi toiset eivät ajattele ja toimivat niin, kuin heidän ei uskoni mukana pitäisi?" ja kaikkien varjoaspekteille annetaan lisää valtaa.

Ilo sytyttää majakkanne. Pelko hävittää majakkanne. Tarpeenne saada toiset ajattelemaan ja toimimaan niin, kuin heidän uskoaksenne pitäisi, tai jostain historiallisesta perspektiivistä, pelkästään ruokkii pelkoa ja vähentää valoa. Nimittäin valonne himmenee tai häviää, kun toimitte pelossa. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.