MENETETTY YSTÄVYYS?

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
21.12.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät.

Huomaatte, että te ette reagoi niin, kuin aiemmin. Toinen ero jota ette ole ehkä vielä huomanneet, on, että teistä on tulossa riippumattomampi ja rohkeampi.

Kenties sanotte "ei", kun toiset yrittävät saada teidät tyydyttämään tarpeensa. Kenties ette välitä aiemmista käyttäytymissäännöistä. Tai kenties ette ole enää kiinnostunut asioista, jotka ennen kiinnostivat teitä. Sillä ei ole merkitystä, miten ilmaisette itsenäisyyttänne ja rohkeuttanne, koska lopputulos on sama kaikilla: vapaus olla.

Tämä vapauden ensimmäinen joulunaika on luultavasti hämmentävä, sillä monet teistä kyseenalaistavat aiemmat ja nykyiset toimensa sekä muiden toimet. Päätätte, mitkä jouluperinteet kiinnostavat tarpeeksi jatkaaksenne niitä – jos mitkään. Samaan aikaan toiset painostavat teitä olemaan, kuka olitte ennen.

Vaikkei tämä ole helppoa aikaa, olette valmistautuneet vuosia, kenties vuosikymmeniä. Jokin osanne taistelee teitä vastaan, ja toinen osa taistelee niitä perinteitä vastaan, jotka merkitsevät vähän teille. Tämä jatkuu, kun joulukuun energiat kannustavat teitä olemaan itsenne koko loistossanne.

Kenties olette huolissanne, kun ystäväringistänne on tullut niin pieni, että te ette ole täysin tyytyväinen uuteen "sinuun". Vaikka teistä on tullut itsenäinen ihmisenkeli, säilytätte ihmispiirteen toivoa, että olette vuorovaikutuksessa muiden kanssa rakkaudellisesti. Se ei välttämättä päde kaikkiin ihmisenkeleihin, mutta monille teistä ystävyyssuhteista on tullut huolenaihe.

Luotte myöhemmin uutta vuorovaikutusta samanmielisten kanssa ja löydätte uusia ystäviä mitä epätodennäköisimmistä paikoista. Mutta tällainen informaatio ei tyydytä tämänhetkistä yksinäisyydentunnettanne – että ystävyyssektorilla täytyy aloittaa alusta.

Vakuutamme, että ystävyys- tai suhdehuolenne menevät ohi tulevina kuukausina, sillä vuodessa 2020 oli kyse itsenne löytämisestä sosiaalisen miljöön ulkopuolella. Mutta toisaalta, kaikki eivät ole eristäytyneet. Jatkamalla elämäänsä entiseen malliin, nuo yksilöt jäivät ilman joitain vapauksia, joita te kehititte.

Tämä ei merkitse, että ne jotka eivät eristäytyneet, ovat kamalia ihmisiä, pelkästään että he päättivät olla käyttämättä saamaansa "vapaudut vankilasta" -korttia. Merkitseekö se, että he ovat vähemmän henkisiä kuin te? Ei, pelkästään että he ovat valinneet vaikeamman reitin. Vaikka he auttoivat luomaan sen joukkopysähtymisen, joka 2020 oli, he eivät käyttäneet hyödykseen sitä.

Niin se on, että jotkut ystävänne tai aiemmat ystävänne ovat eri paikassa kuin te, jotka hyödynsitte tämän yksinäisyysvuoden. Ja koska he ovat eri paikassa, teillä ei luultavasti ole yhtä paljon yhteistä. Se ei ole hyvä eikä huono asia, vaan erilaista. Ero joka saattaa olla vaikea jonkin aikaa, kun pyrähtelette kiinnostuksesta toiseen. Vähän kuin päättäisitte 12-vuotiaana, että teitä ei kiinnosta leikkiä jonkun 8-vuotiaan kanssa. Sitten kun te ja tämä 8-vuotias olette kumpikin kolmekymppisiä, tuolla ikäerolla on vähän merkitystä. Ja näin voi olla niillä, jotka päättivät olla hyödyntämättä tämän yksinäisyysvuoden. Heidän täytyy vähän tehdä kahta hommaa yhtä aikaa saadakseen kiinni teidän vapausperustanne.

Ne jotka eivät käyttäneet vuotta 2020 hyödyksi, odottavat teidän olevan, kuka olitte, sillä he ovat enimmäkseen sama, kuka olivat vuoden alkaessa. Se ei ole hyvä tai huono asia – sillä tavalla he vain seurasivat omaa polkuaan. Sillä joillekin niistä jotka eivät hyväksyneet tätä yksinäisyysvuotta, se oli kunniamerkki. Aivan kuten oli myös teille, jotka hyväksyitte. Niinpä suuren osan vuodesta 2021 on epätodennäköistä, että teillä on paljon yhteistä.

Viime lausetta ei ole kirjoitettu kiveen, vaan se on todennäköisyyksien tarkkailua. Niin se on, että luultavasti surette, mitä oli – aivan kuten ehkä teitte jättäessänne lapsuutenne kiinnostukset taakse. Samaan aikaan odotatte innolla uuden elämänne mahdollisuuksia ja luotte uusia ystävyyksiä.

Tämä ei tahdo sanoa, että te ette koskaan enää ole tekemisissä noiden ystävien kanssa, jotka eivät käyttäneet tätä yksinäisyysvuotta kääntyäkseen sisäänpäin – mutta saattaa kestää jonkin aikaa, että nuo ystävät saavat teidät kiinni. Tai ette enää koskaan ole tekemisissä heidän kanssaan, sillä sitten kun he ovat samanlaisessa paikassa kuin te, teillä saattaa olla niin erilaisia kiinnostuksia, ettei vuorovaikutuksenne ole koskaan enää samanlaista.

Tuo viime ajatus saattaa tuntua masentavalta monille teistä, sillä arvostatte ystävyyssuhteitanne. Mutta aivan kuten te olette erilainen, niin ovat myös teidän kiinnostuksenne ja vuorovaikutuksenne. Olette itsevarmempi olemisessanne ja suunnassanne. Siis vaikka ystävät olisivat käyttäneet tämän yksinäisyysvuoden samalla tavalla kuin te, saatatte silti olla niin erilaisilla poluilla, että ne eivät risteä.

Tämä ei ole erilaista, kuin monien niiden ihmisten kohdalla joiden kanssa kävitte peruskoulua. Kaiken todennäköisyyden mukaan teillä on vähän yhteistä heidän kanssaan, sillä 3D-aikuispolkunne oli erilainen kuin heillä. Teillä on yhteistä tuo koulu, mutta ei tarpeeksi muuta, jotta säilyisi enemmän kuin ohikiitävä suhde. Se ei vaikuttanut 3D-elämäänne, eikä siirtymäänne. Niin on teillä, kun menette vuoden 2021 läpi ja sen yli.

Olette kehittyneet odotusten yli – sitä mitä oli ja kuka olitte, ei ole enää. Niinpä ne jotka eivät ole kiinnostuneita samanlaisista asioista tai ovat eri aikapolulla, eivät ehkä kiinnosta teitä paljoa. Mutta tulee muita, jotka saavat ilonne ja naurunne kipinöimään. Olette astumassa olemisessanne dramaattisen uuteen vaiheeseen. Vaiheeseen jota ei ole koskaan ennen tapahtunut joukkona maan päällä.

Te olette uusi. Maa on uusi. Ja ystävyytenne muuttuvat luultavasti sen tuloksena. Sallikaa niin olla. Ja sallikaa itsenne tietää, että te ette ole yksin – jos soljutte uuteen olemukseenne, sen sijaan että viivytätte vääjäämätöntä säilyttääksenne ystävyytenne, jotka eivät enää, eivätkä ehkä koskaan enää, sytytä teitä. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.