MIKÄ ON SINUN MAAPELKOTEEMASI?

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

21.10.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Kenties jokin tuntematon suru on ottanut teidät valtaansa. Tuntuu siltä, että taivas on harmaa ja kylmää sadetta tulee kaatamalla. Tämä ei ole aikaa leikkiä auringonpaisteessa tai edes leikkiä. Niin se on, että löydätte 3D-elämänne osia, joita ette ole koskaan surreet tai joihin ette ole päässeet käsiksi SEN tapahtuman jälkeen, mikä tahansa se olikin.

Vaikka olette maaenkeleitä, teidän täytyi kietoa – kuin modernin maailmanne salainen agentti – unohduksen viitta universaalin olemuksenne ympärille voidaksenne esittää kunnolla 3D-agentin roolia.

Niin se on, että pengoitte niin syvältä 3D:tä, että sallitte itseänne kidutettavan fyysisesti tai tunteellisesti siinä määrin, että te ette tutkineet tuota asiaa edes kuoleman jälkeisessä elämässänne. Tuo asia muovasi aika ajoin maaelämäänne ja tosinaan myös universaalia elämäänne.

Tietysti haluatte meidän universumeissa kuvaavan tuota kamalaa tapahtumaa, joka yllytti teitä sullomaan tuon pelon niin syvälle, että olitte kyvytön tai haluton pääsemään siihen käsiksi ennen tätä. Vain te tiedätte tuon informaation.

Tiesitte vain, että jokin vaikutti tekoihinne ja uskomuksiinne. Tekoihin ja uskomuksiin jotka eivät aina tuntuneet loogisilta.

Vaikka on mahdollista, että tuo asia tapahtui tässä elämässä, se on hyvin epätodennäköistä. Nimittäin suurin osa teistä valitsi epämiellyttäviä kokemuksia tässä elämässä avatakseen kätketyn muistipankkinsa, päästäkseen eroon tuosta pelosta.

Siksi teistä tuntuu nyt niin raskaalta. Teistä tuntuu lopultakin riittävän turvalliselta paljastaa tuo asia, joka on vainonnut teitä aioneita. Nimittäin siihen saakka kunnes hyväksytte tuon pelon poikkeuksena, jolla ei ole mitään tekemistä tulevaisuutenne kanssa, ette voi täysin rakastaa itseänne tai toisia. Tämä asia, tämä draama, on värittänyt maaelämiänne tavoilla, joita ette voi kuvitella.

Monet teistä ajattelevat nyt, että tuon muiston täytyy olla jokin kammottava kuolema tai tunnetuska, sillä kärisitte sen tuloksena jokaisessa seuraavassa maaelämässä riippumatta siitä, miten varakas tai vaikutusvaltainen ehkä olitte.

Tosiasiassa kätkitte rakkauden ensimmäisen pettämisen, sillä ette voineet tajuta, miten tuo pettäminen tapahtui teille – tähtijumalalle tai -jumalattarelle. Halusitte täyttää Maan rakkaudella, ja sen sijaan löysitte pelon ja tuskan. Niin se on, että nuo ensimmäiset löydetyt tuskat olivat niin epämiellyttäviä, että ne sinkosivat teidät maapelon aioneihin.

Pelon täytyi alkaa jostain. Tuo jossain oli teidän kanssanne, jotka loitte tämän rakkausplaneetan, mutta halusitte kokea vastakohdan tunteaksenne rakkauden.

Silti ette olleet valmistautuneet tuohon tuskaan, joka oli seurauksena ensimmäisestä pelkoteostanne tai -reaktiostanne. Olitte vähän kuin nyrkkeilijä, jota isketään päähän – hän on pökertynyt ja yrittää löytää tasapainonsa. Nyrkkeilijät tietävät, että on äärimmäisen kivun mahdollisuus, jopa todennäköisyys, kun he astuvat kehään. Kuitenkin he jatkavat nyrkkeilyottelu toisensa jälkeen. Ja niin oli teillä.

Tuo ensimmäinen pökerryttävä isku sattui niin syvälle, että te ette uskaltaneet tutkia sitä tietäen, että jos tekisitte sen, ette tulisi koskaan enää Maahan. Niinpä kätkitte tuon tuskan, mikä salli teidän palata Maahan, mutta se väritti myös tekojanne. Luultavasti teillä ei ole aavistustakaan, mikä tuo alkuperäinen pelko (raamatun termein "synti") on.

Useimmilla teistä – jos ei kaikilla – on ollut jokin tuskateema tässä elämässä. Kenties se oli hyväksikäyttö, rakkaudenpuute, pettäminen, hylkääminen, torjuminen tai jotain vastaavaa. Teema joka kulki perheen, työn ja ystävyyssuhteiden läpi. Vaikka tuo teema ei luultavasti ole enää ilmeinen, koska olette kiivenneet pelkovuorellenne, tuo teema jatkaa teidän vainoamistanne. Esimerkiksi, jos hyväksikäyttö oli teemanne, ette luultavasti salli itsellenne taloudellista vapautta tai vapautta luottaa rakkauteen jne.

Ensimmäinen askeleenne on tarkastella tätä elämää ja löytää pelkoteemanne. Toinen askeleenne on tunnustaa, ettei tuo teema päde enää, sillä olette uusi olento uudessa maailmassa, puhtaan rakkaustaulun kera. Tärkein noista uusista rakkausteoista on antaa anteeksi itsellenne, että sallitte tuon teeman hallita maaelämiänne.

Perimmiltään valehtelitte itsellenne elämä toisensa jälkeen, tunnustaen tietyn elämän tuskat, mutta sallimatta itsenne tarkastella alkuperäisen pelkonne (syntinne) syytä.

Te jotka pidätte fraasia "alkuperäinen synti" (perisynti) kiusallisena, ajatelkaa merkittävän salaisuuden pitämistä itseltänne. Salaisuuden joka ohittaa kaikki teot kaikissa elämissä. Niin syvä pelko, että te ette kyenneet rakastamaan itseään, koska ette tunteneet itseänne. Ja siksi teillä oli vaikeuksia rakastaa ketään täysin. Tekojanne väritti alkuperäinen pelkonne.

Kenties tämä ajatus auttaa teitä paremmin ymmärtämään maailmanne johtajia. Nimittäin toisin kuin te, monet haluavat pitää alkuperäisen syntinsä/pelkonsa kätkettynä. He haluavat pysyä 3D-suossa tai missä tahansa, mikä salli heidän piiloutua itseltään. Te puolestaan haluatte paljastaa kätketyn pelkonne, jotta voitte sulkea pelkotehtaanne.

Niin se on, että monilla teistä on epämukavuuden, tyytymättömyyden ja surun tunteita tietämättä miksi. Kyse on alkuperäisen pelkonne/syntinne tulemisesta etualalle.

Ette tarvitse päiviä tai kuukausia tuon pelon jäljittämiseen. Teidän täytyy pelkästään sallia itsenne tietää, että se on ohi, sillä olette todella puhdistaneet maalauspaletistanne pelkovärit. Alkuperäinen pelkoteemanne ei ole enää toimintakykyinen.

Sallikaa itsenne tietää, ettei teidän tarvitse enää kätkeä tuota pelkoa eikä teidän tarvitse pelätä sitä. Voitte avata salaisuuskassakaappinne. Ja voitte siirtyä aitoon itserakkauteen – sitten kun olette valmis. Nimittäin riippumatta siitä, miten monta kertaa kerromme teille tuosta loppumisesta, tuo pelko on kuin kirjan sulkeminen, josta ette pidä – monet teistä etsivät monimutkaisia menetelmiä löytää ja tuhota se.

Vaikka tuollaiset menetelmät eivät ole tarpeellisia, riippuu teistä, miten puhdistatte tuon salaisen pelon. Voitte painaa helppousnappulaa tai hautoa seurauksena olevaa pelkoa ja vihaa vuosia. Se on teidän valintanne. Mutta miksi tehdä siitä vaikeaa?

Pelko ja tuska ovat vaikeita ja dramaattisia. Rakkaus ja ilo ovat helppoja ja epädramaattisia. Se on teidän valintanne. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.