LEPÄÄ – OLET SAANUT KULTAMITALISI

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

20.6.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Tuntekaa se upea päivä, joka on. Kenties ette tunne Maan loistoa tällä hetkellä, mutta alatte tuntea, sillä universaalit rakkaus- ja itserakkausenergiat hallitsevat täydellä voimalla.

Jotkut teistä pelkäävät näitä energioita, koska ette täysin vielä ymmärrä, mitä itserakkaus merkitsee teille, joten naamioitte sen murusilla vihaa niitä kohtaan, joita löydätte polultanne. Vähän kuin voittaisitte olympiamitalin ja huomaisitte ärsyyntyvänne, koska teillä ei ole aavistustakaan, miltä elämänne näyttää ja tuntuu, kun ette puske kultamitalin voittamista kohti.

Tämä ärsytys jota tulee esiin teissä aina silloin tällöin ja joka ohjataan toisiin, tuntuu järjettömältä myös teistä. Teillä on elämä, jonka loitte tai jota luotte. Kiipesitte vuorellenne ja kieritte alas itsenne löytämisen kukkulaa. Ja huomaatte, että ympärillänne olevat ilmaisevat merkkejä muuttumisesta uudeksi olennokseen.

Teidän pitäisi juhlia – kuitenkin on epämukavuuden tunne, tunne ettei jokin ole aivan oikein, "Teinkö kaiken sen tätä varten?"

Tällaiset ajatukset ja teot ovat pelkästään uloshengitystänne kuukausien, vuosien tai jopa vuosikymmenten uimisesta vastavirtaan kaikista niistä merkeistä huolimatta, että te olitte väärässä ja yhteiskunta oli oikeassa ja että se mitä koitte 3D:ssä, oli kaikki, mitä oli ja koskaan olisi.

Ajatelkaa lasta, jolla on upea päivä rannalla nauraen, hiekkalinnoja rakennellen ja vedessä leikkien. Mutta tuon iloisen päivän jälkeen hän on niin väsynyt, että hän on epätavallisen ärtynyt. Ja niin se on, ja niin te olette.

Alatte taas hengittää siinä mielessä, että olette saaneet loppuun työntämisen muuttaaksenne Maan uudeksi Maaksi ja myös itsenne uudeksi "sinuksi". Se on tehty. Olette valmis uudessa olemuksessanne.

Mutta ette pysty tuntemaan uutta "sinua" ulkoisesti. Ettekä pysty yhdistymään tuohon uutuuteen aivan vielä, mikä johtaa lisä-ärsytykseen. Vaikka päästätte irti paljosta ja tunnette vetoa uusiin ihmisiin, uuteen informaatioon ja uusiin muutosvälineisiin, noiden muutosten todellisuus ei ole vielä koskettanut ulkoista olemustanne. Olette väsynyt ymmärtämättä oikein miksi.

Tiedätte tietämättä, että olette erilainen. Ja vaikka tiedätte sisällä, että olette saavuttaneet jotain spektaakkelimaista, kaipaatte sitä fokusta, jota tarvitsitte saavuttaaksenne sen, mitä olette saavuttaneet.

Antakaa itsenne levätä, kerätä ajatuksenne ja siirtyä loistavaan itserakkauteen sitten, kun teille on oikein tehdä se. Ette ole vielä siinä kohtaa, että katselette olympiakultaanne kiintyneenä. Ette ole vielä siinä kohtaa, että tunnustatte itsellenne tuon kultamitalin saamisen. Mutta olette levättyänne ja sallittuanne itsenne tuntea ulkoisesti kaiken, mitä olette saavuttaneet.

Jotkut teistä jatkavat uskomista siihen, ettei mikään ole muuttunut – taaskin kuin leikki-ikäinen, joka on leikkinyt kovasti ja on yliväsynyt.

Muistoa kaikesta mitä olette saavuttaneet, ei voida poistaa eikä poisteta teidän olemuksestanne tai kaikista universaaleista olennoista. Mutta ennen kuin voitte täysin ottaa kunnianne ja kultamitalinne uskalluksesta olla "sinä" vastaäänistä huolimatta, teidän täytyy vähän levätä.

Maailmanne ja elämänne sädehtii ilosta, kun olette levänneet.

Loitte todellakin upean maailman valonpitäjätoverienne kanssa. Olette saavuttaneet mahdottoman – yhdistäen 3D:n 5D:hen ollen samalla täysin 3D:tä niille, jotka eivät tee siirtymää tai eivät tee sitä samanaikaisesti teidän kanssanne.

Ja kuitenkin soimaatte itseänne siitä, että te ette tee tarpeeksi, ette ole tarpeeksi – kuin olympiavoittaja joka soimaa itseään siitä, ettei voittanut ylivoimaisemmin.

Riittää jo itsenne ruoskiminen. Riittää jo itsenne soimaaminen mistään. Päästäkää ilon ja itserakkauden kipinä sisään – sitten kun olette sallineet itsenne levätä vähän. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.