KAPINALLINEN "SINÄ" KURKKII ULOS

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

20.3.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Monet teistä alkavat ihmetellä, miten puhua 3D-huolistanne jatkamatta kaksinaisuutta. Nimittäin myös uuden Maan yhteistöissä on vaihtelevia viestejä oikeasta ja väärästä. "Tee tämä, mutta älä tuota." "Sivuuta huolesi, jos ne koskettavat 3D-kaksinaisuutta." "Muista, että et ole enää 3D:tä, joten vaikka osallistuminen 3D-keskusteluun antaisi sinulle iloa, sinun täytyy kieltää itseltäsi nuo keskustelut, sillä ne säteilevät lisää valoa siihen, mitä et halua."

Vaikka kaikki yllä olevat ovat päteviä neuvoja niitä antavalle henkilölle, niillä ei ole mitään tekemistä teidän kanssanne.

Uuden "sinän" ensimmäinen sääntö on jättää omaan arvoonsa kaikki pitäisi-asiat. Toinen sääntö on rakastaa itseään seuraamalla omaa iloaan.

Kukaan ei voi hahmotella oikeaa polkua sinulle. Vain sinä tunnet oman polkusi.

Kenties sinulla on syitä keskustella 3D-maailmassa. Se ei ole oikein tai väärin, pelkästään sellaista, mikä antaa sinulle iloa tuolla hetkellä.

Olemme antaneet paljon informaatiota ilonne seuraamisesta, koska ilonne seuraaminen – miten intuition vastaista tahansa – johtaa teidät sinne, missä haluatte olla.

Tuo viimeinen ajatus sisältää monilla teistä "mutta …?" Siis seuraatteko sydäntänne vai informaatiota, joka saa olonne tuntumaan, että teidän pitäisi julistautua 5D:ksi ja sen yli, ilman mitään siteitä 3D-elämään?

Se on teidän päätöksenne. Päätös jota emme voi emmekä yritä tehdä puolestanne – yhtään sen enempää, kuin ne voivat tehdä, jotka ovat maapallolla tässä elämässä.

Olette lukeneet kerta toisensa jälkeen, että teidän täytyy meditoida x minuuttia tai tuntia päivässä, teidän täytyy syödä tiettyjä ruokia ja teidän täytyy julistautua kaikkien 3D-keskustelujen tai omien pikkumaisuuksien yläpuolelle.

Nämä neuvot ovat luultavimmin oikeita sille ihmiselle, joka latelee niitä, mutta niillä on vähän tekemistä teidän kanssanne, sillä ei ole enää mitään pitäisi-asioita mistään lähteestä.

Osuva analogia on henkilö, joka on kouluttanut teidät uuteen tehtävään. Luultavimmin tuo henkilö kertoi, miten teidän pitäisi suorittaa tuo tehtävä, sillä hän teki sen niin. Muutaman päivän luultavasti noudatitte hänen ehdotuksiaan – kunnes ainutlaatuinen persoonallisuutenne muutti motiiveja ja tavoitteita siellä täällä, kunnes teidän oli aika vaihtaa työpaikkaa. Ja kun koulutitte uutta ihmistä aiempaan työhönne, teitte juuri sen, mitä teille oli tehty. Koulutusneuvonne keskittyivät siihen, mikä onnistui teillä. Niin on nyt.

Toisilla on ollut menestystä suuntansa määrittelyssä sillä informaatiolla, jota he antavat teille, mutta teidän täytyy laittaa oma "kierteenne" omaan rooliinne, sillä se ei ole yhtään sellainen, kuin niiden jotka haluavat antaa teille neuvoja.

Jokaisella teistä on rooli, joka on ainutlaatuinen.

Jos muistatte, tämä siirtymä on kuin valtava palapeli ja te olette sen pala. Jos yritätte olla toisen kaltainen, teidän osanne palapelistä ei ole täydellinen. Niin se on, että teidän täytyy kunnioittaa sisäisiä ohjeitanne siinä, minne ne johtavat teidät, vaikkei niissä olisi tolkkua tuolloin tai koskaan.

Olette siirtyneet sen tekemisen yli, mikä on oikein toisille tai mikä hahmotetaan oikeaksi universumeille. Matkustatte nyt ns. vaistonvaraisesti, eikä matkallanne ole mitään tekemistä kenenkään toisen matkan kanssa.

Niin se on, että teidän täytyy julistautua voimakkaaksi olennoksi, joka ei seuraa muita sääntöjä, kuin omiaan.

Tietysti monet teistä nauravat sille, että kerromme teille, mitä nyt tapahtuu – vaikuttaa siltä, että kerromme teille, miten toimitaan. Ei lainkaan – kuten huomaatte sitten, kun luotatte itseenne toimiaksenne sisäisten ohjeiden mukaan, sillä emme tiedä enempää kuin te, mitä nuo ohjeet ovat tai mitä niistä tulee.

Teistä tulee vähän eläimellisempi siinä mielessä, että teette, mitä sisäinen olemuksenne vaatii. Aivan kuten vauva päättää kontata tai kävellä riippumatta siitä, kannustatteko sitä siihen vai ette.

Tänä aikana maan päällä olette nopeasti vaihtamassa ryhmästä ainutlaatuiseen ajatteluun. Pulmanne on, että ainutlaatuinen ajattelu ei välttämättä ole mukavaa teille Maassa ollessanne, sillä olette seuranneet Maan sääntöjä ja määräyksiä aioneita.

Niin se on, että kyseenalaistatte kapinalliselta näyttävän luonteenne tällä hetkellä. Ei siksi, että pelkäätte sitä, vaan koska se tuntuu vähän epämiellyttävältä – aivan kuten uudet kengät, ennen kuin jalkanne muokkaavat ne omiksenne. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.