ELOKUUN 2020 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
2.8.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen iloinen nähdessäni heinäkuun loppuvan. Oletko sinä? Se oli rankka kuukausi, eikä meillä ollut edes tuttuja rutiinejamme ja normaaleja toimiamme auttamassa pysymään maadoittuneena ja tasapainossa, ankkuroidaksemme energiamme tutulle mukavuusalueelle. Elokuu venyttää meitä jälleen, mutta eri suuntiin. Meidän täytyy elokuussa täyttää sen energia-aukot, mitä olemme tyhjentäneet heinäkuussa. Ja se on täysin uusi toimintamalli, jos sallimme olla. Niiden ulottuvilla on ihmeitä, jotka ovat avoimia niille, ja joitain todella upeita ja voimallisia tilaisuuksia siirtyä pidemmälle ylösnousemuspolulla ja tulla sielun energisoimaksi ja energiamestariksi.

Elokuu on perinteisesti kuukausi, jolloin kuulemme mätäkuusta (suom. huom. sananmukainen suomennos "koirapäivät"). Näin on, koska se on kuuma täällä pohjoisella pallonpuoliskolla, mutta silloin aurinkomme on myös linjassa Siruksen kanssa, joka on "koiratähti" ja kirkkain tähti galaksissamme. Tämä kuukausi alkaa tuolla Sirius-asetelmalla, sekä isolla täysikuulla 3.8., joka on yksi merkki vuoden 2021 harvinaisesta Jupiterin ja Saturnuksen yhtymästä Vesimiehessä.

Jotain hyvin voimallista tapahtui heinäkuussa, kuten kirjoitin Facebookissa 25.7.:

"Jotain oli tekeillä tänään koko päivän, energia tuntui pysähtyneeltä, hitaalta ja poissaolevalta, mutten en pystynyt selvittämään miksi. Sitten tajusin sen. Eikö se olekin rakastettavaa, kun oppaasi kertovat sinulle, mitä tapahtuu (sitä ei tapahdu koko ajan, mutta se on mahtavaa tapahtuessaan)!

Murtauduimme merkittävän karma-aikajanan läpi tänään, ja jos lopultakin ymmärsit jonkin karmakysymyksen tai näit jonkin yhteyden merkityksen tai jokin merkittävä suhde loppui muutaman viime päivän aikana ja olet etsinyt vastauksia, tässä se on.

Siitä lähtien kun aloin kanavoida 2003, olen sanonut, että tätä elämää käytämme karman lopettamiseen ja tänään katkaisimme tuon aikajanan energian. Se ei merkitse, että se on poissa kaikilta. Karmaa tukeva energia ja karmakierrot on vain poistettu, jotta on helpompaa päästä parantumisprosessin läpi (muista, että parantuminen on loppuunsaattamisen ja päätöksen saamisen prosessi) ja vapautua siitä ilman syyllisyyttä, häpeää tai katumista."

Jos olit tietoinen tästä energiamuutoksesta, olet saattanut yhtäkkiä menettää kiinnostuksen karmallisiin draamoihin, kumppaneihin, traumoihin ja kiertoihin. Et enää halua tehdä työtä edistämään niiden parantumista, valaistumista, transformaatiota ja ylösnousemusta. Ja se on hyvä asia. Itse asiassa se on täydellistä tähän aikaan, koska kuten olen kirjoittanut useita vuosia, jokaisen on aika valita, kummalla puolella valoa hän aikoo olla.

Hyvin pitkän aikaa olemme pitäneet tuota energiatilaa heille ja tehneet ns. heidän työnsä. Emme voi tehdä sitä enää. Näimme tuon energiakuilun ja täytimme sen omalla energiallamme, ponnistelullamme ja aikomuksellamme. Emme ole ainoastaan väsynyt ja loppuun kulunut, vaan meillä on myös oma työmme tehtävänä ja tarvitsemme kaikki energiaresurssimme sen tekemiseen.

Jos teet sen karmavapautustyön, joka voimaantui tästä energia-aallosta 25.7., saat selkeyttä, jota tarvitset siirtyäksesi uudelle ja tyydyttävämmälle, hauskemmalle, iloisemmalle ja ilontäyteisemmälle polulle. Se saattaa merkitä, että katkaiset siteet moniin ihmisiin elämässäsi, mutta tämä on tarpeellinen osa tätä matkaa.

Sinun täytyy kunnioittaa toisten energeettistä täysivaltaisuutta ja tietää, milloin on aika lopettaa parantamistyö heidän kanssaan. Jos he torjuvat sinut, he antavat sinulle vastauksensa. Kuuntele sitä. Siirry eteenpäin – sinulla on muita asioita tehtävänä nyt. Tuo polku on tullut energiatiensä päähän osaltasi.

Elokuu on tyypillisesti sadonkorjuukuukausi. Kasvukausi on ohi, vilja on kypsää ja on aika korjata sen sato. Oma puutarhani alkaa olla todella villiintynyt, ei niukka, ja kasvit ovat vähän nuutuneet muutaman viime viikon kovasta kuumuudesta. Saan vähän vielä runsautta siitä, ja sitten kaikki alkaa tehdä siementä ja valmistautua seuraavaan vuoteen.

Eikö ole mielenkiintoista, miten elämämme rinnastuu luontoon tuolla tavalla? Jokainen polku antaa jotain, sitten on sadonkorjuuaika ja puutarha on loppu siltä vuodelta. Se mikä loppuu nyt, edustaa elämien sielukasvua, oppitunteja ja loppuunsaattamista.

Elokuussa meillä on 3.8. täysikuu, joka on neliössä Uranukseen. Tämä voi tuoda odottamattomia yllätyksiä – ei hyviä tai huonoja, vain odottamattomia. Sitten Merkurius on neliössä Saturnukseen, joten voimme nähdä kiistoja ja tahtojen taistelua. Elokuun 15. päivään mennessä kaikki suuremmat planeetat perääntyvät, mikä saattaa olla helpotus.

Olemme olleet suuren energiastressin alla koko vuoden, koska aloitimme sen harvinaisella ja historiallisella Saturnuksen ja Pluton yhtymällä. Se ei ole vielä ohi, kun Saturnus perääntyy nyt takaisin Plutoa kohti, ja vaikka emme näe tarkkaa yhtymää enää, ne ovat tarpeeksi lähekkäin jatkaakseen sitä herpaantumatonta transformaatiota, jota olemme kokeneet koko vuoden.

Elokuun loppuun mennessä Mars siirtyy perääntymisvarjoonsa ja on neliössä Saturnukseen ja Plutoon useita kertoja tästä joulukuuhun, mikä tekee tästä historiallisesta planetaarisesta transformaatiosta henkilökohtaista.

Uusi kuu on 19.8. Leijonassa, tarpeeksi lähellä elokuun 2017 "Amerikan suuren pimennyksen" astelukua aktivoidakseen tuon pimennysenergian. Vaikka voimme laskea jalot leijonaominaisuudet tämän merkin kunniaksi, se hallitsee myös viidettä, lasten huonetta. Lapsellinen ja lapsenomainen ovat kaksi hyvin eri asiaa. Meidän täytyy olla tarkkana, ettei leijonan ylpeydestä tule ylimielisyyttä eikä johtajuus käänny omahyväiseksi pomotteluksi.

Synkempänä viestinä, elämme hyvin haastavaa aikaa ja näyttää siltä, että menemme kaikki jyrkänteen yli hetkenä minä hyvänsä. Kukaan ei sanonut, että ylösnousemus olisi helppoa tai sujuvaa. Minkä tahansa synnytysprosessin tapaan, se on sotkuista ja siinä on omat riipaisevat ja vaikeat hetkensä. Olemme käyneet tämän prosessin aiemmin läpi, ja tiedämme, mitä tehdä.

Tällä kertaa emme tee sitä yksin tai pienen ryhmän kanssa, jonka tarvitsee pitää valoa ja energiaa kaikille. Ihmiskollektiivi on mukana, ja se herää sellaista tahtia, jota emme ole koskaan ennen nähneet. Olemme myös yhteydessä toisiimme tavoilla, jotka eivät ole koskaan ennen olleet mahdollisia. Vaikka sitä voi käyttää pahaan, sitä käytetään myös hyvään. Pysy fokusoituneena, maadoittuneena, keskuksessasi ja tasapainossa. Pidä valosi säteilemässä, energiarajasi vahvoina ja aikomuksesi korkeina. Pimeys antaa aina tietä valolle, ja niin tapahtuu tälläkin kertaa.

Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.