TUNNETKO TYHJIÖN?

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

2.5.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Tunnetteko huolta, joka tulee minkä tahansa tyhjiön myötä? Tunne, ettei mitään tapahdu, vaikka tosiasiassa hyvin paljon tapahtuu.

Sisäinen fyysisyytenne muuttuu tavalla, jota ette luultavasti vielä pysty uskomaan ja jota lääketiede ei pysty vielä havaitsemaan nykyteknologialla. Jonkin ajan kuluttua huomaatte siellä täällä uutisia, joissa puhutaan kummallisista ihmisistä, joilla on odotettua enemmän DNA-säikeitä. Ja luette lääketieteellisistä ihmeistä, joilla ei näytä olevan mitään syytä – nykytiedossa ja –teknologilla.

Mutta tällä erää, vaikka ei ole merkkejä, paitsi kenties uupumus ja muutama muu fyysinen merkki, että jotain tapahtuu tietämättänne tai ymmärtämättänne, niin sitä tapahtuu.

Yleisimmät vaiheet missä tahansa muutoksissanne ovat: ensin henkinen, sitten tunne ja lopuksi fyysinen. Olette nyt kolmannessa vaiheessa.

Näin on, koska ilman henkistä ja tunnetietämystä fyysiset muutoksenne näyttäisivät ylivoimaisilta. Juoksisitte lääketieteen tai homeopatian maailmaan vaiva siellä ja vaiva täällä, joista mitään useimmat terapeutit eivät osaisi selittää – mikä lisäisi pelkoanne.

Kenties lihotte tai laihdutte. Kenties kuulonne on herkempi. Kenties teillä on flunssan tai vilustumisen tapaisia merkkejä, joista mitkään eivät ole vakavia tässä tyhjiössä, mutta ilman sisäistä tietämystänne ne voisivat olla todella pelottavia.

Niin se on, että kehonne muuttuu tässä tyhjiössä tavalla, josta olette kenties lukeneet, mutta jota ette ole vielä välttämättä kokeneet – mukaan luettuna uusien DNA-säikeiden lisääminen.

Kaikkia säikeitä ei lisätä samaan aikaan, vaan yksi tai kaksi säiettä lisätään useimmille jokaisessa jatkuvista tyhjiöistänne. Ja sama pätee uuteen kristallirakenteeseenne.

Muutatte fyysistä olemustanne tahdilla, joka on paras kokonaisuudellenne. Ei uutta DNA:ta tai kristallirakennetta voida lisätä yhden tyhjiön aikana "ilman oikosulkuja".

Niin se on, että tämän tyhjiön aikana saatatte olla kyllästynyt, sillä teillä ei ole mitään tutkiskeltavaa, ahdistunut, sillä ette näytä tekevän mitään uusien tavoitteidenne saavuttamiseksi, tai vihaa – "Miksi minä? Miksi mitään ei tapahdu minulle, niin kuin näyttää tapahtuvan toisille?" Mutta te ette pelkää.

Vaikkei edellinen lause ehkä ole totta sinulle, se on useimmille. Teillä saattaa olla tunteita, joista ette välttämättä nauti, mutta pelko on viimeisenä noissa tunteissa.

Kenties olette lukeneet tai kanavoineet tunteita jatkumolta, jotka lopulta luovat pelkoa – viha, ahdistus, kateus jne. Mutta ne eivät ole pelkoa. Olette siirtyneet pelosta ns. korkeamman tason tunteisiin, jotka voivat lopulta muuttua peloksi, mutta eivät ole pelkoa.

Niin se on, että kehitytte ja ymmärrätte paremmin oman siirtymänne ja toisten siirtymän ilman pelkoa. Yksi merkki, että te ette ole enää 3D:tä – kenties epämääräinen merkki, mutta merkki silti.

Kehitytte tavalla, jota ette voi aina nähdä, mitata tai ymmärtää. Kehitytte fyysisessä olemuksessanne, aivan kuten tapahtui viime merkittävässä ja muistettavassa kasvupyrähdyksessä – puberteetissa kasvoitte fyysisesti välttämättä tietämättä, että kasvoitte. Tiesitte, että tarvitsitte enemmän unta. Tai että teillä oli aina nälkä. Mutta se oli kaikki osa teini-ikää.

Niin on nyt. Kehitytte 5D-ihmisjumalattareksi/jumalaksi fyysisen kehonne joka solussa, henkisen ymmärryksenne ja tunnemuutosten kautta.

Et ole enää VAIN sinä. Olet nyt monien osien, monien ulottuvuuksien ja taajuuksien hybridi – enemmän kuin olet koskaan ollut aiemmin maan päällä. Ja kun sinusta tulee uusi "sinä" koko loistossasi, fyysinen ulkonäkösikin muuttuu.

Monet teistä ryntäävät nyt peilin luo määrittelemään, näyttääkö naamanne tai kehonne erilaiselta. Näyttää, muttei näytä. Voisitteko nimittäin käydä ystävien tai perheen luona tai palata töihin, jos fyysisyytenne olisi niin erilainen tunneissa, ettei kukaan tunnistaisi teitä?

Fyysisiä muutoksia tapahtuu, muttei samalla tahdilla kuin henkisiä ja tunnemuutoksia. Uudet tunteet ja uskomukset voidaan pitää yksityisinä, jos haluaa. Fyysisyyttä ei voi. Niin se on, että tämä on olemuksessanne muutosaikaa, jota ette vielä täysin ymmärrä ja jonka harvat huomaavat – jos ketkään.

Tulos on samanlainen kuin teini-ikäisellä, jonka joku on nähnyt viimeksi 12-vuotiaana ja joka on nyt 18-vuotias. Vaikka on tapahtunut monia muutoksia, 12-vuotias fyysinen olemus pysyy osana 18-vuotiasta.

Niin se on, että olette edelleen sama, mutta kera muutosten, jotka huomaavat vain ne, jotka eivät ole olleet kanssanne vähään aikaan.

Miten olette erilainen? Tavallaan nuorrutte, koska ette enää usko, että teidän täytyy ikääntyä ja sitten tehdä siirtymä. Uudet uskomukset, uusi "sinä", uusi Maa. Sallikaa kaiken olla ajassaan ja paikassaan. Niin olkoon. Aamen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.