HUHTIKUUN 2018 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman ( enlighteninglife.com)

2.4.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kerrankin meillä on "normaali" kuukausi, mitä energioiden liikkeeseen tulee. Tammikuusta saakka olemme olleet energeettisesti epätasapainossa ja nähneet vuoristorataa henkilökohtaisissa ja globaaleissa tapahtumissa. Huhtikuun teemoja ovat hemmottelu ja henkiinherääminen, joten meillä on tilaisuuksia omaan aikaan sekä toiveidemme ja unelmiemme tuomiseen ulos siitä pimeästä kaapista, johon olemme laittaneet ne. Tässä kuussa juhlimme kevättä ja uusia kasvusyklejä. Se on uusi kutsu säteillä kirkkaasti ja meillä on paljon energiatukea ryhtyäksemme harmoniseen ja inspiroituneeseen toimintaan. Kaiken mitä teemme huhtikuussa, täytyy keskittyä omista tarpeistamme huolehtimiseen ensin, olemiseen uskollinen itsellemme sekä itsemme tukemiseen, ja näin käytämme parhaiten huhtikuun laajentavaa energiaa.

Huhtikuu alkaa kahdella suurella tapahtumalla – täysikuu 31.3. Oinaassa ja pääsiäinen, joka on 1.4. (aprillipäivä). Niinpä tämä kuukausi alkaa kirkkaalla täysikuulla, joka valaisee pimeän yötaivaan ja Jeesuksen henkiinheräämisjuhlan. Sana "henkiinherääminen" merkitsee "elämän tuomista takaisin". Mikä elämässäsi voidaan herättää henkiin nyt, alkaen siitä, miten paljon energiaa laitat oman elämäsi ja sen todellisuuden luomiseen, jossa elät? Jos laitat aina toisten tarpeet etusijalle ja unelmasi ovat jääneet taakse, voit herättää ne henkiin tässä kuussa.

Yksi huhtikuun suuri aspekti on Venuksen siirtyminen Härkään, ensimmäiseen sen hallitsemaan merkkiin. Tämä tuo etualalle hemmottelu-teeman – miten huolehdimme itsestämme ja annamme tarpeillemme niiden vaatiman huomion. Jos olet väsynyt, loppuunkulunut ja jos tuntuu vähän ”rekan yliajamalta”, niin huhtikuun energia kannustaa sinua lepäämään, rentoutumaan ja antamaan itsellesi saman tason huolenpitoa ja huomiota, mitä annat toisille.

Mikä on hemmottelun ja ajan ja energian haaskaamisen ero? Haaskaammeko niitä silloin, kun otamme torkut, koska olemme väsynyt, emmekä siivoa, tiskaa tai juokse jonkun asioilla? Voimme antaa periksi tarpeellemme ottaa torkut, koska olemme väsynyt, ja sitten arvioida, haluammeko tehdä muita asioita. Meidän täytyy määritellä tuo ero nyt itsellemme, koska tässä on kyse oman arvon ja energiatasapainon luomisesta ja energiaresurssiemme käyttämisestä viisaasti varmistaen, että me itse kuulumme siihen ryhmään, joka saa energeettistä huomiotamme.

Venus Härässä merkitsee myös arvoa, eli mitä arvostat ja mikä on arvokasta sinulle? Miten asetat arvoprioriteettisi? Teetkö niihin myönnytyksiä, että olisit toisten pitämä tai arvostama?

Ja Merkuriuksen perääntyessä 16.4. saakka, lempeys ja menneisyyden asioiden henkiinherääminen on myös esillä huomattavasti. Oletko koskaan rynnännyt ulos ovesta täyden tehtävälistan kanssa huomataksesi vain, että jätit lompakkosi kotiin tai että autossa on rengas tyhjänä, ja se muuttaa kaikki suunnitelmasi? Joskus universumi muistuttaa meille, että meidän täytyy hidastaa, pitää huolta itsestämme ja täyttää omaa energiatankkiamme säännöllisesti. Merkuriuksen perääntyminen on hyvää aikaa päästää irti, tarkastella asioita uudelleen, virkistyä, uudistua, ratkaista ja levätä.

Monet ylösnousemussyklit loppuvat huhtikuussa ja toukokuussa, jotta uusille aluille tulee tilaa. Vaikka uskomme, että ylösnousemus tapahtuu suoraa janaa pitkin, yhtenä matkana A:sta B:hen, se ei tapahdu sillä tavalla (minkä vuoksi meistä voi tuntua, ettemme etene yhtään). Sen sijaan kuljemme ylösnousemuksen läpi energiasykleinä, ja kun olemme saaneet valmiiksi yhden, seuraava alkaa. Siksi korostan niitä, kerron niistä kuukausittaisissa energiaraporteissa ja lähetän teille sähköpostia, kun niitä tapahtuu, ja postaan niistä sosiaaliseen mediaan, koska nämä syklit seuraavat toisiaan – kun yksi loppuu, siirrymme seuraavaan.

Tarkastellaanpa ajankohtaista sykliä hetken. Uranus siirtyi Oinaaseen maaliskuussa 2011 merkittävän heräämisvaiheen aikana, joka oli kriittinen tälle ylösnousemussyklille. Uranus on suuri häirikkö, ja voimme kiittää sitä ja sen läheistä matkaa Erisin kanssa 3D-toimintamallien hajoamisesta, eli ahneuden, kontrolloinnin, vallan ja hallinnan hajoamisesta. Kun Uranus, joka symboloi kollektiivia, lopettaa transiittinsa Oinaassa, joka on pioneerimerkki ja eläinradan ensimmäinen, niin se on herättänyt käsityksen yksilön paikasta yhteisössä. Edellinen Uranus-Oinaassa-jakso alkoi vuonna 1934. Tässä jaksossa nähtiin Natsi-Saksan ja fasismin nousu maailmassa sekä tuhoisa maailmansota. Mitä näemme tänä päivänä? Ihmisten heräämistä erilaisiin agendoihin sekä vastarintaa sille, että henkilökohtaista ja kansallista itsenäisyyttä tuhotaan. Ja Uranus, joka hallitsee yhteisön lisäksi teknologiaa, on ollut nyt seitsemän vuotta Oinaassa ja tuonut tänä aikana meidät yhteen yhteisönä teknologian avulla tavoilla, jotka olisivat olleet käsittämättömiä 1934.

Yksi tämän kuukauden voimakkaampi energia-aspekti on Marsin ja Saturnuksen yhtymä, joka on aktiivinen huhtikuun ensimmäisellä viikolla. Tämä rakentaa energiaa eeppiseen tammikuuhun 2020, jolloin Saturnus ja Pluto ovat yhtymässä Kauriissa. Tämä tapahtui edellisen kerran 1517. Tämä on energiavoimapesä, joten tiedä, että se on käytettävissäsi ja käytä sitä hyvin.

"Power to the people" (= valta kansalle) on enemmän kuin Beatlesin laulu – se on uusi toimintamalli meille kaikille. Olemme kukin jumalainen valonkipinä, mutta olemme myös sen valoyhteisön jäsen, johon sisältyy koko ihmiskunta. Sen minkä teemme omassa elämässämme, lisäämme transformaatiojuhlapöytään, joka on koko ihmiskunnan ulottuvilla. Yhteisöhenki on voimistunut viimeisten kahdeksan vuoden aikana ja tietoisuutemme keskinäisestä yhteydestä on saanut meidät oivaltamaan, että mikä tahansa maailman pahuus voidaan voittaa kollektiivisella halulla korkeampaan taajuuteen, joka sisältää rauhan, ilon, rakkauden ja hyvinvoinnin kaikille.

Näinä viime viikkoina, kun Uranus on Oinaassa, voimme keskittyä tuon yhteisöhengen laajentamiseen ja vahvistamiseen, koska Härässä Uranus näyttää meille ihmisperheenä olemisen arvon ja sen, miten voimme käyttää yhteisen aikomuksen voimaa maailman transformoimiseen.

Kuukauden keskiosa on myös hyvin kiireinen uuden kuun myötä 15.4., jolloin tapahtuu paljon energian henkiinherättämistä, koska uusi kuu aktivoi Uranusta Oinaassa ja Erisissä eropirskeisiin. Erisistä, kaaoksen ja selkkauksen jumalattaresta, ei ole kirjoitettu paljon, mutta se ja Uranus ovat olleet melkoinen pari viimeiset kolme vuotta, aiheuttaen paljon kaaosta. Ne esittävät suurta roolia 3D-toimintamallien hajottamisessa. Eris siirtyi Oinaaseen maaliskuussa 1925 ja se lähtee siitä toukokuussa 2045, joten se vaikuttaa vielä jonkin aikaa.

Tämä uusikuu on Uranuksen loppukohokohta Oinaassa, jossa se on seuraavan kerran 84 vuoden päästä. Seuraavien kolmen viikon aikana saamme päätöksen, kun Uranus siirtyy pois kesäkuun 2017 perääntymisvarjostaan ja päättää läsnäolonsa Oinaassa, joka alkoi maaliskuussa 2011. Sitten se osuu Oinaan viime asteisiin ja menee Härkään 15.5.

Ensimmäistä kertaa joulukuun 2017 jälkeen meillä on huhtikuussa normaali Kuu-kuukausi, jossa on vain yksi uusikuu ja yksi täysikuu. Tammikuusta saakka meillä on ollut Kuun epätavallista toimintaa ja kuukaudessa on ollut joko kaksi tai ei yhtään täysikuuta, ja tämä on saanut meidät oivaltamaan tunne-energiamme voiman. Käytämme tunteita suodattamaan energiaa. Siis jos olet huomannut, miten tunteet vaikuttavat energiakenttääsi, erityisesti tiheät tunteet – kuten viha, suru, murhe, katkeruus, katumus, syyllisyys ja häpeä – tämä jakso on tehnyt työnsä.

Jos haluat lisää tietoa huhtikuun energioista, voit katsoa videon aiheesta Jennifer Hoffmanin YouTube-kanavalta. Paras tapa käyttää tämän kuukauden energiaa on hemmotella itseäsi, hidastaa ja kiinnittää huomiota kehoosi – se on henkienergian astia. Vastaanotat ja jaat energiaa kehon kautta ja se on tärkeä osa ylösnousemusmatkaasi. Anna kehollesi huolenpitoa ja huomiota, jota se tarvitsee nyt. Olemme käyneet läpi paljon, eikä matka ole vielä ohi.

Huhtikuu alkaa henkiinheräämisellä – mitä voit herättää henkiin elämässäsi nyt? Tarkastele unelmiasi, toiveitasi ja halujasi. Onko mikään niistä enää pätevä? Onko aika siivota energeettisesti talo ja poistaa tiheys, joka tukkii unelmiesi laskuputket? Huhtikuussa on paljon energiaa tankkisi täyttämiseen ja unelmiesi toteuttamiseen. Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.