HELMIKUUN 2021 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
2.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tammikuu ei ole oikeastaan ohi, eikä vuosi 2020, koska meillä tapahtuu vielä taustalla tuon energiapuumerkin jäänteitä, kuin ärsyttävä laulu jonka kuulet radiosta ja jota sitten hyräilet itseksesi koko päivän. Helmikuu tuo kuitenkin tervetullutta Vesimies-energiaa, mikä merkitsee, että se on rohkea ja röyhkeä ja yllyttää meitä ottamaan vastaan korkeimman potentiaalimme. Ja mielenkiintoista kyllä, se on toisinto helmikuun 1962 energiasta, jolloin Aurinko, Merkurius, Venus, Mars, Jupiter ja Saturnus olivat Vesimiehessä ja melkein samassa asteluvussa kuin tänä päivänä. Historia tosiaankin toistaa itseään, mutta vapaan tahdon ja energiatäysivaltaisuuden myötä lopputulos voi olla erilainen nyt.

Olet menneisyytesi, mutta tulevaisuudestasi ei tarvitse tulla peili menneisyydestä. Se on yksi helmikuun energiateema. Menneisyytesi on osa sinua etkä voi paeta sitä, mutta voit välttää sen toistamista, ja tämä kuukausi antaa meille tuon mahdollisuuden. Ei kuitenkaan vain tämä kuukausi, vaan koko vuosi, koska Saturnuksen ja Uranuksen neliö on aktiivinen koko vuoden.

Tämä aspekti ilmenee menneisyyden köydenvetona nykyisyyttä vastaan, ja meillä on lopullinen valintatilanne siinä, kumpi energia voittaa. Vesimies on yhteisön merkki, ja se on myös sosiaalisen omatunnon, yhteistyön ja yhdessä tekemisen merkki, globaalien olosuhteiden parantamiseksi. Mitä teemme eri tavalla tänä päivänä kuin menneisyydessä, ja miten toteutamme nuo muutokset?

Näemme sitä tapahtuvan nyt, kun valtavat yhteisöt kokoontuvat yhteen muuttamaan hallituksen toimintaa, rahoitusjärjestelmää ja korruptioita, mutta ei kapinoimalla, joka on 3D-energiaa, vaan kirjoittamalla osallistumissäännöt uudelleen. Tämä on uusi ajattelutapa ihmiskunnalle, ja se on voimakkaammin läsnä tulevina kuukausina, kun näemme 5D:n ja sen yhdistymis-, yhteisö-, yhteistyö- ja luovuusenergioiden kehittyvän.

Kun astumme helmikuuhun, kuulemme edelleen kaikuja täysikuusta 28.1., jonka tunsimme kaikki kutsuna alkaa tehdä muutoksia henkilökohtaisessa ja kollektiivisessa todellisuudessamme. Nyt voimme vastata tuohon kutsuun, kun olemme voimaantuneempia ja vähemmän pakahtuneita. Saturnuksen ja Pluton yhtymät ovat kuin tuubia orkesterissa – ne tuovat suurta painokkuutta, mutta eivät ole yhtä vastustamattomia, mielenkiintoisia tai miellyttäviä silloin, kun hukuttavat alleen kaikki muut instrumentit.

Helmikuu alkaa Merkuriuksen perääntyessä, mikä olisi rajoittava tekijä useimmissa tapauksissa, mutta nyt se on Vesimiehessä, joten se korostaa muiden tuossa merkissä olevien planeettojen energiaa. Vaikka pidämme Merkuriuksen kolmea tai neljää perääntymistä hankaluuksina, joka häiritsevät kommunikointia ja matkustusta, Merkurius hallitsee karmaa ja paikkaamme maailmassa, joten sillä on suurempi ja kauaskantoisempi vaikutus meihin ja päivittäiseen elämäämme, kuin luemme sen ansioksi. Merkuriuksen perääntymisen normaalit varoitukset pätevät – tarkista tuplasti viestintä ja matkustusajat, katso, minne laitat tärkeät tavarat, kuten avaimet, äläkä aloita tärkeitä projekteja, kun ne täytyy luultavasti tehdä uudelleen.

Tämä ei ole aikaa olla kapinallinen tai vallankumouksellinen. Olemme täysin 3D/5D-integroinnin kourissa, joten kaikessa mitä teemme, on 5D-puumerkkki ja nuo energiat ovat luovuus, yhteistyö, yhteisö ja yhteys. Voimme kuitenkin luoda transformaatiota, mutta ei vastaustammalla pimeää puolta, koska se ei ole tarpeellista. Meidän täytyy vain säteillä valoamme ja tehdä pimeydestä irrelevantti.

Etsiessäni täydentävää energiasykliä, huomasin, että helmikuussa 1962 meillä oli sama Vesimies-asetelma, johon sisältyi Mars Vesimiehessä – Aurinko, Merkurius, Venus, Mars, Jupiter ja Saturnus olivat silloin Vesimiehessä. Ja silloin oli vallankumous – sen nimi oli Camelot ja John ja Jacqueline Kennedy olivat peräsimessä.

Nyt meillä on sama Vesimiehen sykli, ja on täysin eri maailma – sellainen jossa olemme yhdistyneitä paljon useammilla tavoilla ja olemme rakentaneet vahvoja energiayhteisöjä. Siinä missä olimme pimeässä 3D-tiheydessä 1962, koska emme olleet sen viisaampia, nyt olemme täysin tietoisia 5D-valosta ja meillä on uusi moniulotteinen kyky, joka sallii meidän olla läsnä ja aktiivinen eri olemistasoilla – voimme olla 3D:ssä ja 5D.ssä. Olemme edistyneet paljon vuoden 1962 jälkeen. Nyt meillä on toisinto tuosta energiasyklistä sekä monia erilaisia mahdollisuuksia muuttaa lopputulosta.

Helmikuun toinen teema on ylittäminen – silta tiheyden ja ylösnousemuksen välillä. Viittaan siihen 4D-siltana, ja se on käytävää, joka vie meidät 3D:stä 5D:hen. Tämä ei ole ainoastaan siirtyminen ulottuvuudesta toiseen – itse asiassa siirrymme uudelle olemassaolotasolle (kuulet tästä enemmän podcastissa), mikä selittää, miksi se on hyvin haastavaa.

Muista tämä ylittämisaspekti, kun kohtaat jokin vaikean valintatilanteen, päätöksen tai haasteen helmikuussa. Emme tee valtavia hyppyjä transformaatioon. Jokainen transformaatio saavutetaan sarjalla pienempiä askelia. Kaikki nämä pienet askeleet ovat tärkeitä, koska kun käymme niitä läpi, teemme energiatyötä, vapautuksia ja muutoksia omissa energiamalleissamme, kyetäksemme saavuttamaan suuremman transformaation.

Helmikuun 11. on Vesimiehen uusi kuu ja kiinalainen Härän uusi vuosi, ja se panee Vesimiehen energian todella liikkeelle juuri ennen ystävänpäivää 14.2. Jos juhlit yksin, ota aikaa juhlistaa itseäsi. Hemmottele itseäsi – älä odota, että joku tekee jotain kivaa sinulle, tai masennu siksi, että kukaan ei myönnä, miten upea olet. Ole oma ystäväsi tänä vuonna. Se on tärkeää itsetunnollesi ja energiavoimaantumisellesi. Se on tärkeää myös energian asettamiseksi kaikkiin suhteisiisi, myös romanttisiin. Kun olet itsevarma omasta arvostasi, vedät puoleesi ihmisiä, jotka peilaavat tuota itsevarmuutta takaisin.

Ja 27. päivä meillä on täysikuu Neitsyessä, joka tuntuu vähän sopimattomalta kaiken tämän jännittävän Vesimies-energian keskellä tässä kuussa. Mutta älä anna sen huijata. Ensinnäkin Neitsyttä hallitsee Merkurius (vaikka minusta Kheironin pitäisi hallita sitä), ja se laajentaa Merkuriuksen energiaa ja sen asemaa Vesimiehessä ja kasvattaa tuota energiaa lisää maaliskuuhun. Merkurius on ensimmäinen henkilökohtainen planeetta, ja se hallitsee paikkaamme maailmassa. Se on ensimmäinen kokemuksemme yhteisöstä, elämänmatkamme alku, yksilöllisen karmamme kautta ilmaistuna. Vesimiehessä löydämme yhdistyneen yhteisön ja etsimme samanhenkisiä matkustajia.

Toiseksi, Neitsyt on parantajan merkki, ja voimme ilmaista sitä marttyyri-parantajana tai voimaantuneena mestarina – toinen valinta joka meidän täytyy tehdä tässä kuussa. Teemmekö itsestämme marttyyrin, himmennämme valomme, rajoitamme voimaamme ja pysymme tuskamme, katumuksemme ja kärsimyksemme pimeissä nurkissa, vai otammeko vastaan voimaantuneen mestaruutemme ja ylitämme kärsimyksen hyväksyäksemme 5D-elämisen?

Viimeinen aspekti on toiminnassa koko kuukauden ja itse asiassa koko vuoden, ja se on Saturnuksen ja Uranuksen neliö. Tällä aspektilla ei ole sitä tuhoavaa tai transformoivaa voimaa, joka Saturnuksella ja Plutolla oli 2020, mutta se tuo kuitenkin yhteiskunnallista muutosta. Uranus oli 1962 Leijonassa, Vesimiehen vastamerkissä. Nyt se on pyyteettömämmässä, vähemmän itsekeskeisessä, sosiaalisesti tietoisemmassa ja yhteisömielisemmässä Vesimiehen merkissä.

Tämä on menneisyyden energiaa vetämässä köyttä nykyisyyttä vastaan. Tämä tuo Vesimiehen korkeat ihanteet Maahan ja varmistaa, että ne ovat loogisia ja käytännöllisiä, tuoden samalla valoa Saturnuksen usein salamyhkäisiin valtapeleihin (ajattele hallitusten ja suuryritysten korruptiota). Se tuo tasapainoa muutoksiin, joita tapahtuu, samalla laajentaen myös transformaatiotilaisuuksia. Tämä valmistelee meitä lisälaajentumiseen maaliskuussa ja päiväntasauksessa, jolloin uusin aurinkovuotemme alkaa. Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.