OLETKO VALMIS PYRÄHTELEMÄÄN?

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
2.11.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Monet teistä uskovat, että elämänne ei parannu tai muutu ikinä. Että taianomaiset kyvyt joiden oletitte olevan osa olemustanne, eivät koskaan ilmesty. Että vain te yksin ette muutu niin, kuin on ennustettu. Että te olette siirtymäepäonnistuja.

Teistä tuntui luultavasti samalta murrosiässä, kun äänenne ei muuttunut yhtä nopeasti kuin muilla, tai rintanne kieltäytyivät kasvamasta niin, kuin toivoitte.

Aivan kuten murrosiässä, te tai kukaan muu ei voi laajentaa taitoja, ennen kuin on aika tehdä se. Matkustatteko ajan tai taajuuksien halki? Kanavoitteko te tai puhutte epätavallisia kieliä? Kommunikoitteko ilman sanoja? Kaikki aspekteja jotka saattavat olla osa uutta maailmaanne, tai sitten eivät.

Ette voi määrittää, mitä taitoja teillä on, ennen kuin ne tulevat – yhtään sen enempää, kuin pystyitte helposti määrittämään aikuisiän pituutenne 10-vuotiaana.

Tämän henkilökohtaisen evoluutiojakson aikana käytätte niitä taitoja, jotka ovat tärkeimpiä Maa-roolillenne. Ei ole tarvetta haaskata energiaa haluun suhahtaa muille planeetoille, jos sen on vain tarkoitus auttaa teitä uskomaan, että olette taitava. Mutta kuten on totta 3D:ssä, on ristiinkoulutusta tai kiinnostuksia. Saattaisitte olla aikamatkaaja, joka tarkastelee ja muuttaa historiaa, ollen samalla hyvin kiinnostunut puutarhanhoidosta tai lintujen katselusta.

Se, että olette uusi olento, ei merkitse, ettei teillä voi olla monia kiinnostuksia. Kuitenkin valtava enemmistö noista kiinnostuksista ja siksi taidoista, liittyy viidennen ja ylempien ulottuvuuksien Maa-rooliinne.

Ainoa tapa löytää todellinen aikomuksenne, todellinen suuntanne, on tutkia kaikkea, mikä kiinnostaa teitä. Se on hyvin samanlaista, kuin seuloa hiekkaa löytääkseen kultahipun.

Pyrähtelette sinne ja tänne, kun uusia kiinnostuksia putkahtaa esiin. Oivaltaaksenne vain, että jotkut aiheet eivät ole tarpeeksi vangitsevia säilyttääkseen kiinnostuksenne.

Uuden "sinun" kiinnostusalueen löytäminen on samanlaista, kuin collegen pääaineen valitseminen. Vaikka teillä luultavasti oli useita kiinnostavia college-kursseja, jokin erottui kiehtovimpana. Niin valitsitte pääaineenne. Mutta tuo pääaine ei välttämättä merkinnyt, että omistitte elämänne lopun yhdelle taitosetille. Collegetutkintonne oli enemmänkin rakennuspalikka, kuin suora kehityskaari ammattiin. Niin on teillä nyt.

Uusi "sinä" on kiinnostunut tästä tänään, tuosta huomenna ja jostain täysin muusta ylihuomenna. Mutta kun hyppäätte kiinnostuksesta toiseen, palaatte yhteen tai useampaan noista kiinnostuksista, kunnes oivallatte muodostaneenne täyden taitosetin – luultavasti jossain sellaisessa, ettei teillä ollut aavistustakaan sen olemassaolosta tai siitä, että pitäisitte sitä mielenkiintoisena.

Löydätte oman paikkanne askel askeleelta. Ja sitten kun löydätte, laajennatte tuota tietoa alueille, joista muut eivät tiedä, sillä te olette spesialisti, kuten jokainen joka herää.

Kun löydätte ydinkiinnostuksenne – ja te löydätte – löydätte tapoja kerätä tarvitsemaanne informaatiota ennätysvauhtia.

Ne jotka ovat toisessa ja kolmannessa aallossa, pitävät uuden Maan rakennuspalikoita kiinnostavimpina.

Toisin kuin toisella ja kolmannella aallolla, teillä edelläkävijöillä ei ole yhteistä nimittäjää, sillä olette saaneet valmiiksi Maa-roolinne. Olette nyt osa Maan vapaata muotoa, hyvin samaan tapaan kuin olette muissa universaaleissa ulottuvuuksissa ja taajuuksissa. Niinpä pyrähtelette paikasta toiseen, kiinnostuksesta toiseen, mikä saattaa pelottaa joitain teistä, koska se tuntuu niin umpimähkäiseltä.

Olette vain palaamassa universaaliin olemiseen, jonkin keskeisen Maa-fokuksen kera. Ja tuon fokuksen löytämiseksi tutkitte universaalin elämän monia aspekteja. Ja niin te teette. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.