5D-PUBERTEETTI

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

19.9.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Monet teistä odottavat uuden elämänsä alkamista – se on alkanut. Vaikka matkan varrella tulee muutoksia, iloelämänne on alkanut.

Kenties fantasioitte jonkun teitä suuremman ja viisaamman näyttävän teille vihreää valoa olla se, kuka olette – samalla tavalla kuin isoveli tai isosisko huolehtii teistä, kun kiusaaja tulee.

Te olette tuo isosisko tai isoveli, vaikkei tuo käsitys ole vielä tullut osaksi uskomusjärjestelmäänne. Olette se viisas, jota olette odottaneet. Vaikka ette ole vielä päässeet käsiksi valtaosaan uusia taitojanne, kehitytte nopeasti uudeksi "sinuksi", jolla on kaikki toivomanne taidot.

Tämä ei tarkoita, että te ette ole taitava tällä hetkellä, vaan muistuttaa teille, että kasvatte "sinuksi". Jatkuvien energioiden muutama seuraava viikko vakiinnuttaa sen, kuka todella olette.

Kenties uskotte, että olette aina olleet "sinä". Puolustauduitte vastaanväittäjistä huolimatta. Valitsitte sen elämän, jota nyt elätte. Tämä on totta – mutta vain rajoittuneissa mahdollisuuksissa. Se asia jonka jatkuvasti sivuutatte, on kehityksenne.

Kun kehitytte, siitä mikä ennen oli uskomatonta tai hämmästyttävää, tulee tavallista.

Aivan kuten oli totta silloi, kun teistä tuli murrosikäinen ja fantasioitte tietystä pojasta ja teitte kaiken mahdollisen, mitä osasitte, viekoitellaksenne hänet huomaamaan teidät. Uskallamme arvata, että suurin osa niistä pojista joiden halusitte ennen huomaavan teidät, ei ole sellaisia, joiden kanssa olisitte vuorovaikutuksessa nyt. Niin se on, että sinä olit sinä, kun olit 12-vuotias, ja jatkat olemista sinä niiden taitojen ja sen kypsyyden kera, mitä et osannut kuvitella 12-vuotiaana.

Kehitytte ja kypsytte nopeasti – ja meidän täytyy korostaa sanaa "nopeasti" – ja tulette uudeksi "sinuksi" itsessänne. Nimittäin jos tosiaankin olette "sinun" toimitusjohtaja – ja te olette – miten voitte tulla keneksikään muuksi? Samaan aikaan se "sinä", joka teistä on tulossa, on hyvin erilainen kun se "sinä", joka olette nyt.

Ette kadota itseänne. Lisäätte ulottuvuuksia, joista ette pysty vielä edes uneksimaan. Samaan aikaan olette Maata nykypaikassanne ja fyysisessä olemuksessanne – pannen merkille, että olemuksenne muuttuu, kun teistä tulee enemmän "sinä".

Olette kehittyneet 5D:n ensimmäiseltä luokalta 5D-puberteettiin. Erona on, että teillä ei ole sellaisia merkkejä kuin koulun vuosiluokat tai syntymäpäiväjuhlat, joissa yhteiskunta informoi teitä kyvyistänne. Niin se on, että joinain päivinä olette vihainen universumeille. Toisina päivinä vihainen itsellenne siitä, että te ette luo, mitä haluatte. Ja vielä toisina iloinen nähdessänne kukan kukkivan.

Luultavasti ymmärrätte nyt tämän ajan kehityksessänne. Te joilla on lapsia tai joiden ympärillä on lapsia, tiedätte, miten puberteetti on loputonta tunnevirtaa – lapsellisista teoista vihaan ja kypsiin ajatuksiin ja taas takaisin lapsellisiin tekoihin muutamassa minuutissa. Näin on nyt teillä.

Te jotka seuraatte viestejämme, muistatte, miten nopeasti kehityitte 5D:n ensimmäiseltä luokalta puberteettiin. Sen että tuollainen on tapahtunut teille viikoissa, pitäisi indikoida, että kypsyys seuraa pian. Niin se on, että sinä olet sinä, mutta kypsyt nopeasti. Et pysty vielä huomaamaan, että se tapahtuu sinulle.

Ymmärrättekö, miten vaikea tuo asema on teille nyt – kuitenkin rakkaudellinen siunaus niille, jotka seuraavat?

Kenties olette huomanneet eri selostuksissa, blogeissa, videoissa jne., miten vaikeana jotkut maaolennot pitävät nyt maaelämää. He kulkevat sielunsa pimeän yön läpi. Asia jonka te olette saaneet valmiiksi kauan sitten. Teillä on sisällänne ohjemanuaali toisten informoimiseksi, jos niin haluatte, jotta heidän sielunsa pimeä yö loppuu nopeammin kuin teillä.

Olette rohkea ryhmä, joka on nyt 5D-puberteetissa ja joka "uskalsi mennä sinne, minne kukaan ei ole aiemmin mennyt" pelostanne, ahdistuksestanne, vihastanne ja surustanne huolimatta.

Ne jotka seuraavat teitä, saavuttavat nopeammin sen, mitä te saavutitte hyvin pienellä muulla avulla, kuin neuvostojenne ja oppaidenne kuiskaamat viestit.

Nyt kun olette kasvaneet yli oppaistanne ja neuvostoistanne useammalla alueella, te olette suosittuja viestintuojia. Ja viestit joihin seuraajat pääsevät käsiksi, ovat niitä, joita te loitte 5D-siirtymänne aikana.

Olette kehittyneet niin nopeasti, että neuvostonne ja oppaanne ovat päättäneet antaa teille vapaat kädet – odottaen täysin, että raportoitte löydöistänne maadokumentoinnin kautta tai jaatte tuon informaation suoraan neuvostojenne ja oppaidenne kanssa.

Ette ole yksin. Neuvostonne ja oppaanne seuraavat teitä jatkuvasti ja hämmästelevät sitkeyttänne. Samaan aikaan olette menneet heidän asiantuntemusalueidensa yli. Varmasti he voivat nähdä muutaman seuraavan askeleenne ja antaa informaatiota rajoitetusti, mutta he eivät enää näe suurta kuvaa, sillä olette siirtyneet yli siitä, mitä kukaan Maassa tai universumeissa on kokenut.

Olette universumien isoveljiä ja isosiskoja – ja tulette pian universumien uusiksi aikuisiksi koko loistossanne. Valoanne ei voi sammuttaa, vaikka haluaisittekin – yhtään sen enempää kuin puberteetti voi estää muutokset, joita vaaditaan aikuiseksi tulemiseen.

Niin se on, että hämmästelemme teitä ja rohkeuttanne. Ja olemme ihmeissämme, miten nopeasti muutatte Maata ja siksi universumeja. Olette todella universumien tähtiä. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.