VARO MAAILMA, TÄSSÄ SITÄ OLLAAN!

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
19.4.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät, me jotka olemme universumeista, haluamme hahmotella niitä toimia, joihin luultavasti ryhdytte muutamana seuraavana päivänä.

Olette olleet mukavasti koteloituneena kuukausia. Vaikka olette saattaneet ensin olla huolissanne pakotetusta talvihorroksesta, totuitte siihen ja nyt teidän on melko mukavaa elää tietyissä rajoissa.

Nuo rajat laajentuvat, sillä kotelovaiheenne on ohi.

Vaikka jotkut teistä yrittävät jäädä kotelotilaansa pidemmäksi aikaa, se ei ole mahdollista. On aika tulla ulos luolastanne. Hyvin samaan tapaan, kuin karhuilla ja muilla talvihorroksessa olevilla olennoilla.

On aika palata kirkkaaseen ja säteilevään maailmaan.

Kenties kyseenalaistatte tuon viime lauseen, sillä maailmanne ei näytä kirkkaalta eikä säteilevältä. Medianne ja muiden kuvaukset ilmaisevat raskasta ja pahaenteistä maailmaa – ei lainkaan sellaista, kuin odotitte tähän aikaan siirtymässänne olevan.

Sitä ette pysty vielä erottamaan, että maailma on paljon kirkkaampi kuin mitkään kuvat. Sillä media ja monet johtajat "nuijivat" teitä kuvilla ja muilla merkeillä 3D-pelosta. Näin tekemällä he kannustavat teitä himmentämään valonne.

Sivuuttakaa kaikki, paitsi oma itsenne. Mitä haluatte tehdä? Milloin haluatte tehdä sen?

Talvihorroksenne on ohi aivan yhtä luonnollisesti, kuin talviunilla olevalla karhulla. Ja aivan kuten tuo karhu, olette vähän uninen ensin, mutta tiedätte, että teidän tarvitsee tehdä jotain.

Sisäinen herätyskellonne on ilmaissut tarpeen lähteä turvallisesta luolastanne. Se ei merkitse, että tartutte välittömästi uuteen elämäänne, mutta tiedätte, että on muutoksen aika.

Uusi elämänne, uusi maailmanne, kutsuu voimakkaammilla energioilla joka hetki. Herätyskellonne soi kohta.

Te jotka heräätte herätyskellon ääneen joka aamu, ette ole välttämättä hereillä heti ensimmäisellä soinnilla. Tarve valmistautua päiväänne herättää teidän, kun siirrytte pukeutumisesta suunnittelemiinne aktiviteetteihin.

Niin se on, että teistä saattaa tuntua vähän tokkuraiselta, kun sisäinen herätyskellonne soi, mutta siirrytte pian toimintaan. Sillä uuden "sinun" aktiviteetit ovat yhtä ennalta suunniteltuja kuin osallistumisenne tunneille tai työelämään.

Kun sisäinen herätyskellonne soi, saatatte ihmetellä muutaman hetken tai päivän, mitä ja missä. Siirrytte sitten automaattisesti toimintamalliin, jonka päätitte ennen talvihorrostanne. Kuin perhonen, joka lentää kotelostaan. Oletatteko toukan ymmärtävän, että sen olemus muuttuu maassa kulkevasta olennosta lentäväksi kaunokaiseksi? Miten tuo perhonen tietää, mitä sen pitäisi tehdä lähdettyään kotelostaan? Näin on teillä. Olette ohjelmoineet ennalta heräämisen itsellenne.

Saatatte tarvita muutaman hetken tai päivän karistaa unen silmistänne, lentääksenne sitten uuteen maailmaanne – mitä ikinä se merkitseekin teille.

Kenties se on vuorovaikutusta naapurien kanssa, uusien rakenneratkaisujen luomista tai liittymistä johonkin kiinnostusparveen 3D:n ulkopuolella. Mitä ikinä päätättekin, muututte maaolennosta kauniiksi ja lentäväksi universaaliksi olennoksi – alku uuden universaalin palapelinpalanne käyttöönotolle.

Talvihorroksenne ei ole ohi, koska me universumeista sanomme niin, vaan koska sisäisen herätyskellonne on aika soida.

Ravistelkaa sumuista päätänne ja valmistautukaa uuteen päivään uudessa maailmassa. Ulkoiseen globaaliin tutkimiseen, joka on täynnä samanlaista innostusta, kuin tunsitte ensimmäisenä päivänä koulussa tai uudessa työpaikassa – ilman oletettua 3D-pelkoa.

Varo maailma, tässä te olette! Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.