VIHAINEN, PELOISSAAN, KIUKKUINEN? KAIKKI ON HYVIN

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

19.2.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Tunnetteko tarvetta liikkua nopeammin, mihin fyysinen olemuksenne pystyy mukautumaan? Haluatteko unelmanne NYT?

Totuus on, että kehonne luultavasti sopeutuu energioihin, jotka yhdistitte olemukseenne äskettäisen pimennyksen ja täysikuun aikana. Vaikka fyysinen olemuksenne on vahvempi kuin vasta muutama viikko sitten, se ei ole luultavasti tarpeeksi vahva liikkumaan eteenpäin niin nopeasti, kuin haluaisitte.

Vastaavaa, kuin haluaisi olla kypsä aikuinen teininä. Niin se on, että koska teinin päätökset ovat sekoitus lasta ja aikuista, vanhemmat usein hidastavat niitä teinien toimia, jotka yrittävät matkia aikuisuutta.

Tämä ei tarkoita, että te ette ole nuori 5D-aikuinen, vaan että tämä tyhjiö sallii teidän ymmärtää paremmin itseänne ja taitojanne, ennen kuin kiirehditte päätöksiin, jotka perustuvat 3D-kokemuksiin 5D-taitojen sijasta.

Vaikka olette olleet 5D:tä jo jonkin aikaa, alatte vasta testata taitojanne. Niin se on, että palaatte 3D-pelkoihin, joita uusi taitosettinne ei enää oikeuta, mutta jotka ajankohtainen luomistyhjiönne tuntuu oikeuttavan.

Olette hämmentynyt, vihainen ja valmis uskomaan, että tämä siirtymä on huijausta, jonka joku on luonut saadakseen teidät tuntemaan 3D-elämänne paremmaksi. Tämä ei tietenkään ole totta, mutta nykyajatuksissanne ja -peloissanne teidän on helpompi väittää, ettei 5D:tä ja uutta "sinua" ole olemassa, kuin hyväksyä, että saatatte olla 5D-epäonnistuja. Te ette ole epäonnistuja yhtään sen enempää, kuin uskoessanne teininä, ettei kukaan poika tai tyttö ole koskaan ihastunut teihin ja olisitte aina epäonnistuja romantiikassa.

Kehitytte – nopeammin kuin te tai me eetterissä ajattelimme mahdolliseksi. Kuitenkin olette jatkuvasti huolissaan, että te ette ole riittävä, että te ette ole koskaan 5D:tä ja joukkosiirtymäkokeilunne on epäonnistunut.

Sen lisäksi, että haluatte olla enemmän 5D-aikuinen, olette kätkeneet sen huolen, että olette universaali epäonnistuja ettekä ole se universaali olympiaedustaja, joka kerran luulitte olevanne.

Harjoitelkaa, harjoitelkaa, harjoitelkaa, sillä olette kohdassa, jossa koko olemuksenne kehittyy, eri taitojen ja elämään lähestymistapojen kera. Mutta aivan kuten murrosiässä, ette voi vielä täysin uskoa, että olette koskaan komea tai kaunotar, kun katsotte peilin ja näette finnejä tai muita "vikoja", joiden tiedätte varmistavan elinikäisen epäonnistumisen romantiikassa.

Niin se on, että olemme erimielisiä uskomuksissa itsestänne. Me eetterissä tiedämme, että kaikki on hyvin. Kuitenkin 3D-olemuksenne on varma, ettei se ole koskaan sellainen, kuin te olette uneksineet tai me ennustaneet.

Ehdotamme voimakkaasti, että laitatte huolenne sivuun ja nautitte maaelämästänne, sillä kun taistelette vääjäämätöntä vastaan, vähennätte iloanne, mutta ette pysäytä etenemistänne. Aivan kuten ette voineet pysäyttää murrosiän muutoksia, vaikka olisitte kuinka halunneet pysyä lapsena.

Pelkonne ovat ymmärrettäviä ja hyvin voimakkaita nyt. Mikään tai kukaan ei näytä muuttavan noita pelkoja, sillä haluatte olla jotain, mitä ette ole aivan vielä. Ja koska ette voi palata 3D:hen, olette eräänlaisessa epävarmuudessa. Vaikka haluattekin uskoa, että kaikki on hyvin, ulkoiset indikaattorit kertovat, että unelmanne eivät toteudu. Haluatte syyttää jotakuta tai jotakin oletetusta epäonnistumisestanne.

Muistatteko teini-iän kiukunpuuskat? Niin on nyt – tarve muuttaa elämäänne, mutta ette ole vielä tarpeeksi kypsä tehdäksenne sen omin päin. Niinpä huudatte, kiljutte, itkette, mutristelette ja otatte tarpeettomia riskejä vain julistaaksenne, että olette 5D:tä, vaikka ulkoinen maailma ei vielä vahvistakaan sitä.

Sallikaa itsellenne vapaus olla, vaikka se merkitsee mutristelua, itkemistä ja huutamista, sillä ette voi muuttaa vääjäämätöntä yhtään sen enempää, kuin kykenitte pysymään lapsena murrosikänne alettua.

Olette uusi "sinä" – uskotte sen tai ette. Vaikka onkin epämukava, tämä epävarmuus on lyhytaikainen, sillä olette jo se, kuka olette 5D:ssä. Olette pelkästään kasvamassa tuohon olemiseen kaikkien niiden taitojen kera, joita nyt kuvittelette tai toivotte. Olette 5D-kaunotar, joka uskoo olevansa ruma 3D-ankanpoika.

Teidän on vaikea tunnistaa kehittymistänne uudeksi "sinuksi", koska näihin epämukavuuksiin yhdistyy tiedonpuute, mitä 5D merkitsee teille, sillä kukaan 3D-ihminen ei ole vielä tehnyt samaa siirtymää.

Tietysti viittaatte välittömästi sellaisiin historiallisiin hahmoihin, kuin Buddha, Muhammed ja Jeesus. Vaikka on totta, että he tekivät samanlaisen siirtymän, he tekivät sen eri aikana ja eri tavalla kuin nyt. Tavallaan he yrittivät kehittää sen, mitä nyt koette, ja viitoittaa tietä teille tavoilla, jotka eivät ole välttämättä osa nykyolemistanne. Heidän roolinsa oli kerätä seuraajia uudelle viestille. Teidän roolinne on näyttää, mikä on mahdollista. Paimenen sijasta olette enemmän kuin junan konduktööri, joka antaa kaikkien löytää henkilökohtaisen 5D-polkunsa antamalla heille keinoja siihen.

Sallikaa itsenne olla tässä myrskyisässä ajassa, kun kasvatte uuteen olemukseenne. Ei kestä vuosia, ennen kuin teette sen, vaan päiviä, koska siirtymänne on nopeampaa, kuin ymmärrätte tai uskotte nyt. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.