YLLÄTTÄVIÄ UUSIA OSIA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

19.12.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Kenties teistä tuntuu, ettei mikään ole oikein, vaikkei mikään ole väärin. Olette siltä väliltä. Odotettu ei ole, mitä te odotatte, ja odottamattoman tapahtuminen jatkuu.

Tämä hämmennys liittyy suoraan sisäiseen olemukseenne, sillä käytte läpi siirtymää, joka on erilainen kuin odotitte. Luultavimmin ajattelitte, että heräisitte yhtenä päivänä eri taajuuteen tai ulottuvuuteen erilaisena ihmisenä ja kaikki saavutettaisiin juurikaan ponnistelemattanne.

Se on totta, mutta ei aivan niin, kuin oletitte. Nimittäin tosiaankin, kun ottaa huomioon sen ulottuvuus/taajuushypyn, jota teette, siirtymänne on suhteellisen helppo. Kyse on vain siitä, että te ette odottaneet osallistuvanne tietoisesti tuohon siirtymään.

Tämä viime toteamus osoittaa, miten äärimmäinen tämä siirtymä on teille eturintamassa oleville.

Vaikka syntymä on hämmästyttävä, siirtymä raskaana olevasta naisesta synnyttäneeksi äidiksi on paljon hämmentävämpi, kuin voisi odottaa niistä iloisista kuvauksista, joita useimmat antavat. Jos olisitte ensimmäinen synnyttävä nainen, olisitte luultavasti peloissanne, vihainen, surullinen ja monia muita tunteita, sillä ette ymmärtäisi, että vatsanne kasvaminen oli odotettua, ettekä ymmärtäisi muitakaan olemuksenne muutoksia valmisteluna tuohon synnytykseen.

Niin on nyt. Olette ensimmäisiä, joten ette tiedä, mitä odottaa. Ja vaikka tämä siirtymä on vienyt teitä ylä- ja alamäkiä tunteellisesti, henkisesti ja fyysisesti, se on ollut suhteellisen helppoa, koska pystyitte jakamaan informaatiota toisten edelläkävijöiden kanssa.

Monille tällainen toteamus ei riitä peittämään tämänhetkistä pelkoa ja vihaa. Teistä ei enää tunnu mukavalta se, mitä on ollut, eikä teillä ole aavistustakaan, mitä tulee. Niinpä teistä tuntuu juurettomalta ja siksi olette vihainen universumeille ja itsellenne.

"Miksi teen tätä?" "Mitä siinä on minulle, paitsi kompastuskivi toisensa jälkeen?"

Ylistyksemme sitkeydestänne ja urheudestanne ei merkitse teille mitään nyt, sillä teistä ei tunnu urhealta eikä sitkeältä. Olette vain vihainen itsellenne ja universumeille.

Tällainen menee ohi, kun sopeudutte uuteen "sinuun". Sisäistätte osa osan jälkeen sekunneissa, niiden viikkojen sijasta joita pyysitte aiemmin.

Ensimmäiset osat jotka esittelitte maaolemuksellenne, olivat luultavimmin yhteensopivia sen kanssa, kuka olitte. Tavallaan hyväksyitte uudet osat, jotka tuntuivat kuin ihanalta uudelta mekolta.

Nyt kun laajennatte taas olemustanne, koette vaatteita/osia, jotka saattavat olla epämiellyttäviä, mutta tarpeellisia tässä maaelämässä. Näihin uusiin vaatteisiin kuuluu pelkoa, kiukkua ja vihaa, jotka kätkitte olemuksenne pinnan alle. Noita ei kovin kivoja osia, joihin sopeuduitte kätkemällä ne syvälle sisään – mikä johti elämään toisensa jälkeen, jossa yrititte selvittää jotain, mitä ette ymmärtäneet.

Nämä syvälle kätketyt, ei kovin miellyttävät osanne tulevat esiin lopullista puhdistamista varten, ennen kuin astutte uuteen vaiheeseenne tai kokonaisuuteenne – mikä tapahtuu varhain ns. uutena vuotenanne.

Jos teistä olisi tarkoitus tulla uusi äiti, jatkaisitteko juomista, tupakoimista tai jonkin muun tekemistä, joka vahingoittaa vauvaanne? Tätä tapahtuu nyt. Haluatteko rämpiä muutaman seuraavan kuukauden läpi pelkoriippuvuutenne kanssa vai haluatteko luoda uuden "sinun", joka on puhdistettu noista peloista?

Niin se on, että useimmat teistä tuovat nuo pelot pintaan vuorovaikutuksissa, muistoissa, unissa ja sen toistossa, kuka ette haluaisi olla.

Älkää pelästykö, jos sanotte tai teette jotain, mikä vaikuttaa olevan täysin epäluonteenomaista, sillä kaikki eturintamassa tekevät samaa – puhdistatte osia joita te – tai me – emme uskoneet teidän voivan puhdistaa yhdessä elämässä.

Monet teistä ovat vihaisia (tietysti!), sillä uskotte, että olette puhdistaneet kaiken tarvittavan siirtyäksenne neljännen ulottuvuuden yli. Olette siirtyneet. Se mitä puhdistatte nyt, on kaukana sen yli, mitä vaadittiin ennen syntymäänne maan päälle tässä elämässä. Kiidätte niin nopeasti viidenteen ja ylempiin ulottuvuuksiin, ettemme välttämättä tiedä, miten pitkälle siirrytte.

Riittää, kun sanotaan, että olette kaukana odotustemme yli, kun jatkatte lentämistä. Suuri osa tuota lentämistä on päätöksenne puhdistaa nuo osat, jotka olivat niin syvälle kätkettynä, että oletitte, ettette voisi puhdistaa niitä ennen tulevaisuuden siirtymiä eri paikoissa.

Saatatte huomata, että puhdistuksenne ylittävät maapuhdistukset. Saatatte paljastaa olemuksenne osia, jotka olitte kätkeneet itseltänne toisissa paikoissa ja ajoissa. Niinpä joissain puhdistuksissanne ei ehkä ole tolkkua teille tai kenellekään.

Niin se on, että porhallatte saattamaan loppuun tämän vaiheen yhtenä Maan tunteikkaimmista ajoista, mikä antaa teille tunteen, että maailmanne on yhtä pielessä kuin te. Teillä saattaa olla vaikeuksia myös päätösten kanssa, sillä ette tiedä, kuka olette huomenna tai edes tunnin päästä.

Te jotka olette synnyttäneet lapsia, muistatteko pelot, joita tunsitte kuullessanne olevanne raskaana ensimmäistä kertaa? Sellaista on nyt. "Selviydynkö?" "Millaista elämäni on tämän puhdistusprosessin aikana?" "Työnnänkö kaiken pois 3D-elämässäni?"

Niin se on, että pelkonne yhdistettynä uusiin ja tärkeisiin, mutta ei niin miellyttäviin osiinne, tekevät teistä kireän, hämmentyneen ja usein vihaisen. Tällainen menee ohi pian – eikä kukaan huomaa yhtä paljon kuin te. Nimittäin kun laajennatte uutta olemustanne, laajennatte myös kiinnostuksianne ja taitojanne.

Teistä on todella tulossa uusi persoona uudessa ympäristössä – liikkuen paljon nopeammin, kuin te ja me kuvittelimme mahdolliseksi edelläkävijäinformaationne jaetuista osista.

Olette tosiaan synnyttämässä säteilevää uutta "sinua", antaen niille, jotka seuraavat teitä, informaatiota, että kaikki mitä te ja he koette, on osa normaalia – aivan kuten ihmisraskaudessa. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.