ROHKEUS JA ILO KEHITTYVÄT

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

18.9.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

On aika puhua tarpeestanne lohduttaa toisia omasta epämukavuudestanne huolimatta silloin, kun teette sen. Kenties lokeroitte sellaisen toiminnan huolehtimiseksi. Vaikka se on totta tietyssä määrin, tärkeämpää on, että sen tekeminen on merkki siitä, miten sivuutatte omat tarpeenne suhteissa.

Teille opetettiin 3D:ssä, että rakkaus, myötätunto ja toisten hoivaaminen olivat tarpeellisia yhteisö- tai perheroolinne jatkamiseksi. Olette vieneet tuon roolin pitkälle yli sen, mitä tarkoitettiin lauseella: "Tee toisille, mitä haluaisit heidän tekevän sinulle". Monille tämä lause merkitsee nyt: "Tee toisille enemmän, kuin teet itsellesi."

Tämä ajatus itsenne kieltämisestä ei ole uusi – olemme puhuneet siitä monin tavoin koko tämän siirtymän ajan. Erona on, että te ette ole enää ihminen. Niinpä teidän on aika arvioida uudelleen uskomuksenne, tavoitteenne ja saavutuksenne.

Ennen kuin aloititte tämän siirtymän, toisen pelastaminen vaarantaen oman henkensä olisi kerännyt kunniaa ihmisiltä ja itseltänne – olisitte taputtaneet itseänne selkään rohkeudesta. Ette ole enää tuo ihminen.

Olette nyt universumien jumala/jumalatar/johtaja. Niin se on, että teidän täytyy suojella itseänne sekä toisia. Monet rohkeat 3D-teot olivat 3D-karman tulosta. Ette tehneet, mitä teitte, ainoastaan kunnian vuoksi, vaan myös ns. maksaaksenne takaisin jonkin asian, joka kummitteli teillä aiemmasta 3D-elämästänne. Teillä jotka olette 5D:tä ja sen yli, ei ole jäljellä 3D-karmaa. Uudet ratkaisevat roolinne eivät liity mitenkään entisiin 3D-elämiin.

Olette uuden Maan peruskulmakivi, ja olette valmistautuneet tähän aioneita. Varhainen siirtymä tai kuolema, kuten useimmat luultavasti kutsuisivat sitä, ennen 5D- tai "ylemmän" roolinne loppuunsaattamista on paljon häiritsevämpää kaikille uuden Maan olennoille, kuin juoksemisenne palavaan rakennukseen pelastamaan joku pelkästään siksi, että ajattelette, että teidän pitäisi.

Kuten on totta paljossa uuden Maan filosofiassa, tuollainen sydämen tai rohkeuden puute vaikuttaa intuition vastaiselta. Ja se on, jos noudatatte 3D-määräyksiä. Mutta teille jotka olette yli sen ja kiivenneet puhdistamisvuorellenne ja ottaneet ratkaisevan askeleen, se ei ole. Nimittäin uusi "sinä" on samanlainen kuin jonkin maan johtaja siinä mielessä, että ilman panostanne ja ohjeitanne taistelu saatetaan voittaa, mutta sotaa ei lähimainkaan tai se ei ole koskaan ohi.

Olette eliittiolento – tällä erää. Sillä kun seuraatte enemmän ja enemmän valaistua polkuanne, toisista tulee luojia niin, kuin te olette nyt. Mutta tällä hetkellä yhtäkään teistä ei ole varaa menettää sen tuloksena, että välitätte toisesta enemmän kuin itsestänne.

Kenties tämä ajatus järkyttää teitä, sillä tunnette, että teidän täytyy huolehtia tästä ihmisestä tai tuosta filosofiasta. Ja kenties teidän täytyy – mutta vain, jos sen tekeminen tuo teille iloa.

Rohkeudesta on nopeasti tulossa vähemmän palkitseva kuin ilosta – ja te aloitatte muutosrummutuksen tuolla alueella.

Niin se on, että juoksette palavaan taloon, jos teidän täytyy. Mutta tehkää se ilossa sen palkkion sijasta, jonka saatte yhteiskunnalta rohkeudestanne.

Luultavimmin kyseenalaistatte ajatusjuoksumme, sillä ette pysty kuvittelemaan aikaa, jolloin tunne- tai fyysisen elämänne vaarantamista toisen pelastamiseksi ei palkittaisi. Mutta toisaalta, ette koskaan kuvitelleet yhteiskunnan monia muutoksia. Valaanrasvalla lämmittämisestä sähköön. Tai miten lentokoneen, auton ja henkilökohtaisen tietokoneen keksiminen muuttaisi Maata.

Kenties hitaasti omasta mielestänne, mutta ehdottomasti nopeasti meidän mielestämme, muutatte asioita, jotka näyttivät kerran kiveen kaiverretuilta.

Niin se on, että ilo palkitaan nyt, aivan kuten toisesta välittäminen itseänne enemmän palkittiin ennen.

Mutta entä lapset, vammaiset aikuiset, köyhät ja tarvitsevat? Jos teille antaa iloa heistä huolehtiminen, se on roolinne tai osa sitä. Jos teette niin, koska tunnette, että teidän pitäisi, se ei ole roolinne.

Monet 3D-yhteiskunnassa suorittavat ne pakolliset kuviot, mitä he tuntevat, että heidän pitäisi tehdä ja olla, vaikkei heillä ole henkilökohtaista oikeuden tunnetta tehdessään niin. Teidän on aika muuttaa se. Ja niin muutatte – yksi iloinen kokemus toisensa jälkeen.

Kenties ajattelette, ettei kukaan halua mennä palavaan taloon, mutta he tekevät niin rakkaudesta toista ihmistä kohtaan. Vai onko näin? Onko tarve huolehtia jostakusta muusta kuin itsestänne suurempi 3D:ssä yhteiskunnan ehdollistamisen vai henkilökohtaisen ilon vuoksi? Se teidän täytyy selkeyttää itsellenne. Kuka olette? Oletteko yhteiskunnallisen ehdollistumisen tulosta vai 5D-olento, joka hyväksyy uuden Maan luojan kruunun?

Monet teistä miettivät nyt, miten tämä informaatio sopii yhteen "olemme kaikki yhtä" -käsityksen kanssa. Miten tosiaankin? Se teidän täytyy löytää itse. Mutta kun teette sen, teidän täytyy sisällyttää itsenne osaksi tuota yhtälöä – jotain mikä teidät on kasvatettu kieltämään aioneita.

Se mikä antaa teille iloa, on alku- ja loppukohta, sillä ilosta on tullut huipentumanne ja tavoitteenne. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.