KAIKKI RAKENTEET MUUTTUVAT – MYÖS ASTROLOGIA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

18.4.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Tänään haluamme puhua niiden peloista, jotka seuraavat tarkkaan astrologisia ennusteita. Aivan kuten te muututte, niin muuttuvat myös tähdet, tähtijärjestelmät, planeetat ja kaikki universumit – myös se, mitä tietyt planeettaliikkeet merkitsevät teille henkilökohtaisesti.

Jotkut astrologit ovat siirtyneet eilispäivän astrologiasta yli. Toiset eivät ole. Huomattavin merkki siitä on, että niiden ennusteet jotka ennakoivat tuhoa ja hävitystä, ovat jääneet 3D:hen, vaikka he ovat siirtyneet 5D:hen.

Teidän vastuunanne on määritellä, onko jokin viesti oikea teille – riippumatta siitä, kuka sen välittää. Tämä ei merkitse, että kaikkien 5D-viestien täytyy olla aurinkoisia ja kirkkaita, vaan että tunnette sisäisillä aisteillanne, mitkä viestit ovat oikeita teille.

Huomaatte luultavasti, että astrologiset ennusteet muuttuvat vähän tai laajentuvat entisestä pelkoennusteesta.

Tämä ei tarkoita, että kaikki elämässänne muuttuu samaan aikaan, vaan että tunnistatte, että rakenteet jotka olivat aiemmin äärimmäisen tärkeitä teille, eivät ehkä enää ole tai ne saattavat muuttua ajan myötä.

Astrologian perusteet ovat tuttuja monille teistä. On aika mennä yli niistä, sillä yhteen aikaan historiassanne astrologia oli yksi harvoista tavoista ennustaa, mitä on ja mitä saattaisi tapahtua teille. Nyt kun laajennatte repertuaarianne, kuten myös monet muut, astrologia on yksi avain, yksi tiili rakenteessanne – mutta vain yksi.

Ennen kuin solunne muuttuivat, ennen kuin lisäsitte uusia DNA-säikeitä, olitte riippuvaisia niistä, joilla näytti olevan läheisempi yhteys kotiin, omien viestienne ja tulevien toimienne osalta. Nyt kun monet teistä alkavat kommunikoida ns. voimallisemmilla ja syvällisimmillä tavoilla, astrologia on vähemmän "mene johonkin paikkaan" kuin selitys paikasta.

Alatte kommunikoida eri tavalla. Ja te jotka olitte astrologeja 3D:ssä ja olette nyt 5D:tä, löydätte erilaisia merkityksiä samoille astrologisille merkeille ja planeetoille – aivan kuten on totta tarot-tulkitsijoilla ja missä tahansa muussa ennustetavassa.

Merkitykset muuttuvat kasvaessanne. Teidän siis ei enää tarvitse elää pelossa, jos satutte löytämään astrologin, tarot-tulkitsijan tai kanavoijan, joka lyö pelkorumpua. Kuten hyvin monien aiempien tiedonhakutapojenne osalta, pelon tunteminen jonkinlaisen tulkinnan jälkeen on niin eilistä.

Tämän päivän viestit ovat paljon enemmän omasta kasvustanne, uudesta olemuksestanne ja uudesta Maasta. Uusista rakenteista, uusista mahdollisuuksista, uudesta kasvusta.

Jotkut teistä vannovat tämän tai tuon tulkitsijan nimeen. Se on ok ja hyvä asia. Mutta tietäkää, että jos hän julistaa pelon tulevaisuudeksenne, hän ei ole vielä muuttanut tulkintakykyjään. Ja on epätodennäköistä, että saatte siitä ahaa-elämyksen, joka kertoo teidän yhdistyneen johonkin, mikä auttaa teitä siirtymään eteenpäin.

Jos teistä tuntuu tulkintanne jälkeen pahalta, ontolta tai pelokkaalta, tietäkää, että tulkinnan antaja pääsee käsiksi eilisen materiaaleihin. Sillä tosiaankin korostatte iloa elämänne joka osassa – enemmän ja enemmän joka päivä, myös ennusteissa.

Ajattelette, ettei kaikki voi olla yhtä aurinkoa, että maanjäristykset ja terroristihyökkäykset jatkuvat. Se on totta. Mutta ne ovat eilistä.

Aivan kuten te päästätte irti peloistanne, maapallokin järjestäytyy uudelleen – vähän kuin te vaihtaisitte istuma-asentoa mukavammaksi. Ja aivan kuten terroristit yrittävät vakauttaa itsensä tässä muuttuvassa maailmassa, tekin yritätte. Erona on, että te vakautatte itsenne ilossa ja terroristit tekevät sen pelossa.

Nuo pelkoasiat ovat tulossa loppuun. Kenties eivät tänä vuonna, mutta pian – myös Maan aikaa. Nimittäin kun enemmän ja enemmän teitä siirtyy iloon, pelolla on vähemmän tilaa keplotella ja ilmaista itseään. Vähän kuin koulupihan kiusaaja, joka lopettaa tuon roolin, koska häntä ei enää palkita kiusaamisesta.

Jotkut teistä ovat läheisessä yhteydessä näihin viimeisiin pelkoasioihin tai Maan muuttumiseen tai osallistuvat niihin. Mutta luultavimmin havaintonne noista toimista on erilainen kuin vielä muutama vuosi sitten.

Useimmilla teistä on vaikeuksia tunnustaa itsellenne, miten erilainen olette kuin 3D-sinä. Niinpä palaatte noihin 3D-sinän aspekteihin – astrologiaan, tarot-tulkintaan tai kanavointiin, mikä vahvistaa pelkojanne sen sijaan, että auttaisivat teitä ymmärtämään uutta maailmaanne uudessa olemuksessanne.

Niin se on, että havaitsette, että ne jotka olivat ennen tärkeitä teille tulevaisuudesta informoinnissa, eivät joskus ole enää yhtä tärkeitä. Ei siksi, etteivät he osaa ennustaa tulevaisuutta, vaan että heidän tulevaisuuttaan värittää 3D-pelko, ei 5D-ilo.

Löydätte niitä astrologeja, tarot-tulkitsijoita ja kanavoijia, jotka ovat 5D:tä. Aivan kuten löydätte uusia ystäviä ja perhettä, jotka tukevat liikkumistanne eteenpäin, löydätte niitä ennustajia, jotka ovat oikeita uudelle 5D-sinulle – tai löydätte omat taitonne tuolla alueella.

Jokainen olemuksenne, elämänne ja universumienne osa muuttuu, myös ne asiat jotka ovat sallineet teidän tietää tai ymmärtää paremmin, mitä teille tapahtuu tulevaisuudessa. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.