KIITOLLISUUDEN LOPPU ARVOSTUKSEEN SIIRTYEN

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

18.12.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

En ole koskaan pitänyt siitä ajatuksesta, että pitää olla kiitollinen kamalista elämänkokemuksistani. On tuntunut aina epäaidolta ilmaista, miten kiitollinen olen asioista, joista toivon, ettei niitä olisi koskaan tapahtunut minulle. Miten voin olla kiitollinen tuskasta, kurjuudesta, haasteista ja elämän häiriötekijöistä, kun olisin halunnut täysin päinvastaista? Kiitollisuus toimii 3D:ssä, koska se toistaa karma- ja tuskakiertoja, mutta tarvitsemme uuden prosessin siirtyäksemme 5D-laajentumiseen ja -luomiseen. ( Täältä löytyy artikkelin podcast.)

Uusi integroitu 3D/5D-ylösnousemuspolku tuo mukanaan monia muutoksia, ja yksi niistä on siirtyminen rajoittuneisuudesta laajentumiseen, käyttääksemme elämän haasteita alustana moniulotteiselle ja korkeavärähteiselle elämälle. Energia on aina liikkeessä, ja korkeammat taajuudet ovat sekä liikkeessä että laajentuvat aina.

Haluatko laajentaa tuskaasi vai hyödyntää tuskasi uusiksi ymmärrys-, tietoisuus- ja kokemustasoiksi?

Sana "kiitollisuus" (gratitude) muistuttaa minusta ranskankielistä sanaa "gratter", joka merkitsee sekä kutinaa että sen raapimista. Mitä tapahtuu, kun raavit kutinaa? Joskus kutina lisääntyy, ja meidän täytyy raapia enemmän ja enemmän. Miten voimme poistaa kutinan ja sen lähteen kokonaan? Pääsemällä ulos karma- ja tuskakierrosta ja olemalla avoin laajentumiselle, potentiaalille ja voimaantumiselle.

Sen sijaan että yritämme vakuuttaa itsellemme olevamme kiitollinen asioista, joita emme halua, miten voimme laajentaa tuon kokemuksen joksikin, minkä voimme viedä mukanamme 5D-elämiseen? Muutetaanpa kiitollisuus arvostukseksi, mikä merkitsee arvon lisäämistä tekemään jokin arvokkaammaksi. Jos ajattelemme, miten energia luo ja laajenee, niin eikö siinä ole enemmän tolkkua, että lisäämme jonkin kokemuksen arvoa arvostamalla, kuin affirmoimme, miten iloinen olemme sen saamisesta, vaikkemme oikeasti ole?

En ole kiitollinen siitä terveysongelmasta, jonka vuoksi minulla on ollut kroonista kipua viimeiset kuusi vuotta ja joka oli niin voimakasta, että toisinaan en pystynyt kävelemään ja luulin sen tappavan minut. Mutta olen arvostanut sen suuremmaksi tietoisuudeksi hoitovaihtoehdoista, ja terapeuttien löytäminen voisi auttaa minua terveydentilan yleisessä parantamisessa, mukaan luettuna se rokotusvamma, josta kaikki johtuu.

En ollut kiitollinen kuudesta lomautuksesta kahdeksan vuoden aikana, mikä johti todella rakastamani ammatin menettämiseen, mutta arvostin sen kukoistavaksi bisnekseksi henkisenä opettajana, kirjailijana ja johtajana itsensä tiedostamisessa, energiaharmoniassa, -värähtelyssä, ja -taajuudessa sekä transformaatiossa.

Kun muutat kiitollisuuden arvostukseksi, laajennat tietoisuuttasi tilanteesta, ollen myös avoin uusille ratkaisuille, mahdollisuuksille ja tilaisuuksille, jotka vievät sinut tuskasta rauhaan, ja siirtävät uhritietoisuudesta voitokkaaseen mestaruuteen ja rajoittuneisuudesta laajentumiseen. Voit joko veivata kiitollisuuspyörää tai ylösnousta arvostukseen ja muuttaa oppituntisi kvanttihypyksi harmoniaan uusien mahdollisuuksien kanssa.

Henkilökohtaisen ja kollektiivisen todellisuutemme monet aspektit muuttuvat nyt, ja vaikka jotkut vanhat tavat joita meille on opetettu, ovat edelleen hyödyllisiä, toiset eivät ole. Henkisiä opetuksia jotka saivat meidät läpi ylösnousemussyklin reiluista 20 vuodesta, täytyy tarkastella uudelleen, eivätkä jotkut asiat enää toimi meillä. Uskon, että se miten aiemmin käytimme kiitollisuuskäsitettä, on yksi niistä. On muita, ja se miten tämä toimii sinulla, on osa henkilökohtaista polkuasi.

Arvostuksen käyttäminen kiitollisuuden sijasta vie meidät laajentumiseen, potentiaaliin ja avoimuuteen uusille mahdollisuuksille ja lopputuloksille. Ja on helpompaa olla aito siinä, mitä koemme, kun tiedämme, että arvostuksentilassa oleminen harmonisoi meidät energiavirtaan ja 5D-taajuuksien laajentumiseen, jotta voimme siirtyä tuskasta johonkin iloisempaan ja tyydyttävämpään.

Jos sinulla on vaikeuksia vakuuttaa itsellesi, että olet kiitollinen jostain kokemuksesta, joka on ollut erityisen haastava, yritä fokusoitua sen sijaan arvostukseen. Miten voit arvostaa tämän haasteen joksikin, mikä on harmoniassa suuremman potentiaalisi kanssa? Miten voit arvostaa tuon kokemuksen arvon joksikin, mikä tuo iloa elämääsi? Ja lopuksi, miten voit käyttää tuota haastetta alustana hypätäksesi uusiin olemis- ja elämisulottuvuuksiin, jotka laajentavat ylösnousemusmatkasi tuskattomaksi ja karmattomaksi 5D-iloksi?

Sen sijaan, että sanot: "Olen kiitollinen … ja sen läsnäolosta elämässäni", kokeile tätä:

"Arvostan tätä kokemusta ja sen oppitunteja ja siirryn sen korkeimpaan potentiaaliin ja suurimpiin mahdollisuuksiin korkeammassa tietoisuus-, oppimis-, olemis- ja energiayhtenäisyysulottuvuudessa, joka on harmoniassa aikomukseni kanssa elämään, joka värähtelee korkeimmissa rauhan, rakkauden, ilon ja yltäkylläisyyden taajuuksissa."

Ja jos haluat tehdä kokeilun, kirjoita kohtaamastasi elämän haasteesta kaksi lausetta, joista toinen kuvaa, miten kiitollinen olet siitä, ja toinen, miten arvostat sen suuremmaksi taajuudeksi. Kumpi tuntuu paremmalta? Miten energia virtaa? Miten intuitiosi vastaa?

Arvostaminen kiitollisuuden sijasta – uusi tapa laajentua 5D-ylösnousemusportaaleihin ja siirtyä traumasta voittoon, uhritietoisuudesta voimaantuneeseen mestaruuteen ja karma- ja tuskakierroista energeettisen eheyden ja yhdenmukaisuuden iloiseen ja ilontäyteiseen vapauteen.

Jaa kokemuksesi tästä artikkelista alla tai Facebook-sivullani tästä linkistä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.