HEI, RUUSUNPUNAISET LASIT!

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
18.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

kenties pelkäätte, että eilispäivä on edelleen osa olemustanne ja kaikesta siirtymätyöstänne huolimatta, mikään ei koskaan muutu elämässänne.

Muutos on vääjäämätöntä. Mikään ei pysy paikallaan tai muuttumattomana, sillä universumit kehittyvät jatkuvasti. Ja vaikka näyttäisi siltä, että Maa olisi ollut paikoilleen pysähtynyt kautta aikain, historioitsija osoittavat, miten 3D-ihminen kehittyi luola-asumuksesta moderniin kotiin, joka on täynnä teknologiaa. Lisäksi ihminen kehittyy jatkuvasti vauvasta vanhukseksi.

Erona nyt on, että teillä on hyvin monia tuntemattomia tekijöitä. Kehonne muuttuu, kuten myös ajatuksenne ja tekonne. Samaan aikaan odotatte äkkimuutosta pelosta rakkauteen, kuin valokatkaisimesta kääntämällä. Sitä ette ole huomanneet, miten ajatuksenne ja tekonne ovat jo muuttuneet. Se ei ole oleellista, pelkästään muistutus, että te olette muuttuneet.

Tässä uudessa vaiheessa teistä saattaa tuntua, että olette palanneet eilispäivän pelkoihin. Saatte ehkä kuvavälähdyksiä entisistä teoista tai peloista. Erona on, että teillä on tarpeeksi itserakkautta kokeaksenne nuo välähdykset tai aistimukset uuden lähestymistavan, uuden tunteen, kera. Sillä te ette palaa takaisin, vaan muutatte noita kuvia olemuksessanne.

Vaikka ette ole ehkä vielä tunnustaneet tässä elämässä noita pelkoja, jotka kartuttivat nykyisiä pelkojanne, käytte luultavasti uudelleen noissa ajoissa tai paikoissa. Tämä on ns. aikamatkustuksen ensimmäinen vaihe – leimaamaan ja lokeroimaan uudelleen nuo pelottavat ajat ja paikat neutraaliksi tai jopa rakkaudelliseksi ympäristöksi.

Kenties julistatte, ettei se ole mahdollista – se on, mitä on. Muistutamme teille, että olette voimakas olento, joka on täysin kykenevä muuttamaan havaintojaan, jos haluaa. On aika tarkastella uudelleen noita paikkoja, jotka muuttivat itserakkauttanne tässä elämässä. Jotkut teistä laajentavat tuon tarkastelut myös tätä elämää edeltävään aikaan.

Sillä ei ole merkitystä, mihin haluatte tarttua tai miksi – pelkästään sillä on merkitystä, että puhdistatte nuo asiat, jotka olette kätkeneet itseltänne. Vaikka jotkut teistä ovat tarkastelleet noita elämiä tai tapahtumia jonkin regressioprosessin kautta, teitte sen eri syystä. Luultavimmin tutkitte noita asioita ymmärtääksenne, miksi toimitte niin, kuin toimitte. Tämän vaiheen tarkoitus on muuttaa havaintonne tuosta toiminnasta tai ajasta. Niin se on, että tartutte noihin aikoihin uusien itserakkauslinssienne läpi.

Tämän vaiheen tarkoitus on muuttaa linssinne ns. ruusunpunaisiksi laseiksi. Se ei tarkoita, etteivät 3D-pelkonne olleet päteviä, kun elitte pelossa ja loitte sitä, vaan että olette nyt rakkauspohjaisessa ajassa ja tartutte noihin tekoihin ja pelkoihin eri tavalla.

Kenties ymmärrätte tämän paremmin, jos muistatte historiakirjanne. Voittajat ovat useimmiten kirjoittaneet nuo kirjat. Samat toimet tai ajat vaikuttivat erilaisilta niiden mielestä, jotka hävisivät taistelun tai sodan. Niin se on, että voitte lukea kaksi historiaa samasta tapahtumasta ja saada kaksi eri perspektiiviä.

Te teette nyt samaa, ja muutatte perspektiivinne pelosta rakkauteen. Kenties havaitsette, että te teitte tämän jollekin, ennen kuin hän teki tuon teille. Tai sitten ei. Mistä tahansa perspektiivistä päätättekin tarkastella noita aikoja, siinä on rakkautta, pelon tai vihan sijasta.

Ensimmäiset kokeilunne tämän elämän peloista saattavat olla pelottavia, valaisevia tai hauskoja. Sillä ei ole merkitystä. Vain sillä on merkitystä, että käytte uudelleen noissa syvälle kätketyissä peloissa, jotka vaikuttavat kykyynne hyväksyä itsenne tai rakastaa itseänne. Sitten kun itserakkautenne hallitsee, muut ihmiset noissa pelkopaikoissa muuttuvat myös teidän perspektiivissänne.

Kun vierailee menneisyydessä eri perspektiivin kera, siinä ei ole kyse anteeksiantamisesta toisille. Siinä on kyse anteeksiantamisesta itsellenne. Nimittäin pieniä pelkoläikkiä on kumuloitunut psyykeenne aioneita, ja ne vaikuttavat jatkuvasti teihin. Tällä hetkellä monet teistä eivät voi ymmärtää, miten voitte antaa anteeksi tai unohtaa jonkin, mitä joku jostain puolueesta, työtovereista, työnantajista, naapureista, perheenjäsenistä tai muista ihmisistä on sanonut tai tehnyt.

Tuollaiset tunteet annetaan anteeksi, kun annatte anteeksi itsellenne.

Monet teistä väittävät, että olette puhdistaneet ja puhdistaneet ja puhdistaneet koko tämän siirtymän ajan. Niin olette, mutta nämä kätketyt pelot ovat niitä, joita keräsitte maaelämienne saatossa ja joita muistonne eivät tunnu oikeuttavan. Miksi pidätte tai ette pidä välittömästi jostakusta? Miksi pelkäätte vettä, tulta, koiria, puukkoja tai mitä tahansa?

Ensimmäinen yritys perspektiivinne muuttamiseen on luultavasti kätkettyjä pelkoja tästä elämästä. Sitten kun muutatte noita perspektiivejä, muut loksahtavat luultavasti paikoilleen melkein automaattisesti. Tietysti jotkut teistä ylisuorittajista tekevät tätä vaihetta 24 tuntia vuorokaudessa, vuorokaudesta toiseen aikamuistoja ja toimia nukkuessa.

Mitä ikinä prosessoittekin, tämä vaihe muuttaa henkilökohtaisia perspektiivejänne tavoilla, joita ette pysty nyt kuvittelemaan. Se mikä oli kamalaa tai pelottavaa, neutralisoidaan. Ja siitä mikä oli iloista, tulee vielä iloisempaa. Sillä noiden iloisten muistojen ympärillä oli usein "mitä jos?" -pelkoja. Ei siksi, että "mitä jos?" oli todellisuutenne edes tuolloin, vaan pelkonne liittyen samanlaisiin kokemuksiin menneisyydessä, mitätöivät aina osan ilostanne.

Jos haluatte, voitte kuvitella, että kirjoitatte koko Maa-historianne uudelleen voittajana, uhrina olemisen sijasta. Tai vielä parempi, että olette juuri ostaneet kauniit ruusunpunaiset lasit, jotka poistavat "mitä jossinne" ikuisiksi ajoiksi. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.