TOINEN AALTO ON UUDELLEENRAKENTAJIA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
17.8.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Tämänhetkiset energiat saavat teidät luultavasti tuntemaan tunteita, joita ette ole tunteneet tai joita teidän ei ole tarvinnut tuntea vähään aikaan.

Energiat ovat "yhden koon" -tyyppisiä, ja ne vaikuttavat niin teihin eturintamassa kuin niihin, jotka ovat kietoutuneet syvälle 3D:hen. Sama on ollut enimmäkseen totta koko tämän siirtymän ajan. Erona on, että teistä on tullut niin hienovirittyneitä näihin energioihin, että te ette pääse eroon niistä, jotka koskettavat paikkoja, joihin teillä ei ole tarvetta mennä. Niin se on, että olette luultavasti kyynelsilmäinen, surullinen, vihainen, ärsyyntynyt eikä lähellänne ole välttämättä miellyttävä olla.

Oletteko huomanneet, että ihmisiä täynnä olevat paikat saavat olonne tuntumaan epämukavalta, että pakahdutte toisten tunteiden aistimisesta? Niin on nyt. Erona on, että aistitte nyt saman taajuuksien kautta, fyysisen kontaktin sijasta. Poimitte ahdistusta, vihaa ja pelkoa, aivan kuten luultavasti tapahtuu täysissä paikoissa.

Huomaatte ylinäyttelevänne sanoja ja tekoja, mikä näyttää haitalliselta kasvullenne ja pelottavalta toisista. Nimittäin useimmat ovat tottuneet erilaiseen käyttäytymiseenne aiemmin – luultavimmin lempeämpään ja anteeksiantavampaan kuin nyt. Nämä vuorovaikutustilanteet ovat yhtä pelottavia teille kuin muille, sillä ette välttämättä ymmärrä, miksi olette niin tolaltanne.

Te kehitytte – olette uusi olento uudessa maassa. Mutta tuo ajatus ei vähennä vihanne tai epätavallisia reaktioitanne.

Jotkut teistä uskovat, että reaktionne johtuvat siitä, että olette kehittyneempi siirtymäkyvyissämme kuin ne, joiden kanssa elätte tai olette vuorovaikutuksessa. Vaikka se on luultavasti totta, se ei ole syy.

Olette peloissanne, sillä teillä ei ole mitään, mihin ripustautua. Poliittinen tai maantieteellinen maailmanne ei tunnu oikealta. Eikä huolellanne toisista vaikuta olevan ratkaisuja. Haluatte uutta maailmaa epätoivoisesti.

Vaikka tiedätte syvällä sisällä, että uusi rakkausmaailma on tämän siirtymätarinan lopputulos, tuon onnellisen lopun haluaminen nyt ei näytä muuttavan mitään, sillä kuulette päivittäin uusista vaikeuksista ja harvoista ratkaisuista.

Teille on kerrottu uudestaan ja uudestaan, että te käynnistätte noiden ratkaisujen luomisen – uusien poliittisten, akateemisten, rikosoikeudellisten, lääketieteellisten, maantieteellisten, rodullisten, seksuaalisten, inhimillisten ja ympäristöratkaisujen. Niin on. Ei kuitenkaan tänään tai huomenna, sillä olette poistumassa uuden "sinun" vauvavaiheesta. Ja kun niin tapahtuu, teillä on vähemmän tarvetta sille, että patriarkaaliset lähteet luovat uusia rakenteita teille.

Aioneita Maan asukkaat ovat olleet riippuvaisia siitä, että hallitseva tai miespuolinen ihmistyyppi loi rakenteita, jotka olivat sopivia 3D-pelkomaailmaan. Tämä on uusi maailma. Niin se on, ettei voida nojata Maan miehiin sen luomisessa, mitä te haluatte. Ja puhumme laajasti sekä miehistä että naisista, jotka huokuvat maskuliinitoimintaa. Nimittäin te ja kaikki muut jotka tekevät siirtymää, olette tasapainottaneet tai tasapainotatte mies- ja naisenergianne, joten uudet luomukset ovat neutraaleja.

Maailma ei ole enää maskuliinienergian hallitsema. Ja näin ollen miesten hallitsemat 3D-rakenteet pettävät, kuten on tapahtunut tai tapahtuu. Uudet rakennelmat ovat neutraaleja – eivät maskuliinisuuden eivätkä feminiinisyyden hallitsemia. Ja nuo uudet rakennelmat pysyvät hyödyllisinä aioneita, kun te ja maailma siirrytte pelosta iloon.

Tiedätte intuitiivisesti tulevaisuuden. Mutta haluatte tuon tulevaisuuden nyt, vaikkei uuden rakentajia ole vielä tarpeeksi herännyt. Kenties teitä auttaa ymmärtämään paremmin, jos kuvittelette 6-vuotiaan, joka itkee, koska hän ei voi ajaa perheen autoa. Vaikka tuo 6-vuotias tietää intuitiivisesti, että tulee aika, jolloin hän voi ajaa, hän haluaa tehdä sen nyt.

Niin se on, että ikävöitte sellaista, mikä on lähitulevaisuudessa, sillä teidän täytyy kypsyä vähän uuden "sinun" olemuksessanne – ja vähän lisää rakenteen luojia täytyy herätä.

Autoitte luomaan uuden Maan ja jäitte siihen puhdistaaksenne olemuksestanne 3D-pelot ja -toimet. Ne jotka seuraavat, luovat ne rakenteet, jotka korostavat iloa ja rakkautta. Se ei ole välttämättä teidän roolinne. Edelläkävijöinä teillä on panoksenne noiden uusien rakenteiden suunnittelussa, mutta teidän roolinne on nyt enemmän henkilökohtainen kuin globaali. Opettelette säteilemään valoanne kirkkaasti pelosta ja vihasta huolimatta, kun 3D-turva-asiat tuhoutuvat yksitellen.

Olette uuden Maan luoja, ette rakenteen luoja. Ne jotka seuraavat, luovat uudet rakenteet. Ne jotka ovat kolmannessa ja myöhemmissä aalloissa, parantavat noita uusia rakenteita, jotta sukupolvi toisensa jälkeen tuntee mukavaksi elää rakkaudessa ja ilossa pelon sijasta.

Te alatte kokea uusia rakenteita lähitulevaisuudessa, sitten kuin toisessa aallossa olevat tutustuvat tilanteeseen.

Te ette luoneet uutta Maata yhdessä yössä. Luultavimmin osallistuitte siihen vuosia, jos ei vuosikymmeniä. Toinen aalto luo uusia rakenteita paljon nopeammin. Ja kolmas ja myöhemmät aallot suorittavat tehtävänsä silmänräpäyksessä, sillä jokainen aalto hyödyntää aiempien aaltojen energiaa.

Kaikki tapahtuu suunnitelman mukaisesti – suunnitelman jonka kehittämisessä te autoitte. Uusi olemuksenne kypsyy ja nauttii elämästä tavoilla, joita ette pysty nyt kuvittelemaan. Aivan kuten romanttisen rakkauden kuvaaminen 6-vuotiaalle on mahdotonta, meidän on mahdotonta kuvata, miten ihastuttavaksi koette tämän siirtymän seuraavat vaiheet.

Mutta tällä erää olette uuden olemuksen vauva, joka kehittyy taaperoksi, kera tarpeen löytää itsensä olematta huolissaan siitä, mitä seuraavat aallot tekevät tai eivät tee, teidän aikataulunne mukaisesti. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.