VALOMAJAKKA VAI MUURINMURTAJA?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

17.7.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Mitä enemmän laajennamme 3D-toimintamallejamme ja teemme tilaa uusille 5D-energioille, sitä enemmän vaadimme osallistumista kaikilta, jotka tunnemme. Haluamme heidän kokevan valon sellaisena, kuin tunnemme sen, ja vaikka jotkut osallistuvat, toiset eivät, ja tästä tulee iso kysymys meille. Miten pitkälle "valotyömme" ulottuu ja mikä on roolimme tämän tehtävän täyttämisessä? Miten pitkälle menemme varmistaaksemme, että kaikki ottavat vastaan valon, joten pysymme maisemissa, kunnes se tapahtuu? Jos näin on, valomajakkamme muuttuu muurinmurtajaksi ja seisomme paikoillaan sen sijaan, että liikumme eteenpäin omalla polullamme. Valovalinnasta tulee valopakko, eikä valotehtävässämme ole lainkaan kyse siitä.

Toisin kuin jotkut uskovat tai opettavat, emme ole täällä syöttämässä lusikalla transformaatiota maailmalle. Sen sijaan olemme täällä säteilemässä valoa kirkkaasti ja antamassa kaikkien tehdä oma valintansa. Pelkomme, että tämä ylösnousemussykli kaatuu komeasti, kuten monet muut, pakottaa meidät varmistamaan, että tartumme jokaisen vastarannankiisken ja harhailijan tarpeisiin. Pelkomme, että "jätämme ihmiset taakse", perustuu uskomukseen, että ne jotka eksyvät, mitätöivät työmme, emmekä voi yksinkertaisesti ottaa sitä riskiä. Kukaan joka on osallistunut tälle valotyötasolle, ei halua aloittaa taas kerran alusta.

Todellisuudessa tässä tapahtuu sielukumppanien viimeinen tapaaminen ja sielulupausten ja karmakierron loppuunsaattaminen. Liitymme taas haastavimpiin sielukumppaneihimme yrittääksemme viimeisen kerran "saattaa heidät valoon", ja he vastustavat ponnistelujamme kaikin voimin. Kun uskomme, että elämäntarkoituksemme on varmistaa, että he ottavat vastaan valon, osallistumme taisteluun, jota emme voi voittaa, vaikka uskomme, että meidän täytyy voittaa se valon, Lähteen ja ylösnousemussyklin loppuunsaattamisen vuoksi.

Ja vaikka tämä viimeinen yhteys on tärkeä, sen todellinen tarkoitus ja potentiaali on näyttää meille, ettei oma ylösnousemuksemme ole eikä ole koskaan ollut riippuvainen kenenkään muun toimista. Voimme saattaa loppuun ylösnousemussyklimme koska tahansa ja juuri nyt meidän täytyy tehdä se, koska luopuessamme yrityksestämme varmistaa, että kaikki ottavat vastaan valon, siirrymme eteenpäin ja panemme alulle uusia 5D-toimintamalleja. Tässä jäämme jumiin 4D-sillalle. Yhtäältä kaipaamme 5D-kotienergian iloa ja toisaalta uskomme, että harhailijat tekevät ilkivaltaa meille ja kaikille.

Mutta se ei ole totta, koska ylösnousemuksen loppuunsaattaminen ei vaadi kaikkien täydellistä osallistumista samalla tasolla. Sen valomajakan sytyttäminen josta kaikki voivat inspiroitua, vaatii yhden ihmisen. Meidän täytyy tunnistaa myös, että jollekin kirkas valo on ärsyttävä, ei inspiroiva, eivätkä he halua osallistua siihen. Ja jos tuota valomajakkaa käytetään muurinmurtajana, saamme enemmän vihollisia kuin ystäviä ja pidämme itsemme 4D-sillalla sen sijaan, että käytämme oman ylösnousemusmatkamme jokaista askelta inspiraation lähteenä kaikille ympärillämme.

Tiedän, että tämä on helppoa siihen saakka, kunnes tuo ihminen jonka sinun täytyy antaa valita oma pimeytensä yhteisen valon sijasta, on kumppanisi, ystäväsi tai perheesi. Silloin halusi saada heidät liittymään seuraasi valossa, voi ohittaa kykysi hyväksyä heidän valintansa. Auttaa, kun muistaa, että myös pimeys ja tiheys ovat erilaisia valotasoja ja loppujen lopuksi kaikki tekevät sen, mikä on oikein ja parasta heille. Ei ole tarvetta tuntea syyllisyyttä tai tehottomuutta – teemme, mitä voimme, ja loppu on valinta, joka kaikkien täytyy tehdä.

Siirry nyt eteenpäin luottavaisena ja säteile valoasi kirkkaasti. Jos olet valmis astumaan täysin 5D-toimintamalliisi, tee se ilolla ja tiedä, että mitä suuremman ilon luot omalla polullasi, sitä kirkkaammin valosi loistaa kaikille. Meillä ei ole mitään velvollisuutta niitä kohtaan, jotka torjuvat valon – paitsi pysyä päättäväisesti omassa valomajakkatehtävässämme ja hyväksyä heidän valintansa. Ole rohkea – heidän määränsä ei ole suuri ja se pienenee joka päivä. Kirkkaimmat valot vetävät puoleensa eniten huomiota. Siis säteile, ole ilossa ja elä elämääsi aikomuksenasi rauha, ilo, rakkaus ja hyvinvointi itsellesi, jotta luot tuon energiajäljen Maalle ja ihmiskunnalle.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.