OLETTE SINGONNEET ITSENNE

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

17.7.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Huomaatte, että te ette pysty enää pitämään kiinni siitä, minkä olette kätkeneet itseltänne hyvin pitkään.

Kenties ajattelette, että niin on ollut siitä lähtien, kun aloititte siirtymänne – puhdistumista puhdistumisen perään. Vaikka tuossa toteamuksessa on vähän totuutta, se mitä tapahtuu useimmille teistä nyt, on syvää puhdistumista, jota te tai me emme pitäneet mahdollisena, ennen kuin aloititte nykyisen maamatkanne. Sillä teillä oli paljon muuta maatehtävälistallanne kuin syvä puhdistuminen.

Siirsitte olemuksenne ja kaikki muut, jotka halusivat liittyä seuraanne, 3D:stä ulottuvuuteen, jossa teistä nyt tuntuu mukavalta. Autoitte maamuutosta samalla tavalla. Nuo tehtävät olivat enemmän kuin kukaan – ainakaan kukaan teistä – odotti saatavan tehtyä yhdessä maaelämässä.

Menette nyt sen yli puhdistamaan henkilökohtaisia ongelmia, jotka eivät vaikuttaneet siirtymiseenne 3D:stä, vaan laajentavat aivan varmasti kykyjänne 5D:ssä ja sen yli.

Aloititte ikään kuin kaikki jalkamarssin uuteen "sinuun", ja olette sen jälkeen vaatineet paljon suuremman maailman, kuin luulitte mahdolliseksi. Olette yhtä uskomattomia henkilökohtaisissa ja maasaavutuksissanne kuin Aleksanteri Suuri.

Ne joita nimitetään "suuriksi ikäluokiksi", suunnittelivat tekevänsä pelkästään sillan uuteen maailmaan. Sen sijaan rakensitte tuon sillan, ylititte sen ja luotte nyt uusia maailmoja ja uusia ideoita, joita ette uskoneet mahdolliseksi muutama vuosi sitten. Te jotka synnyitte suurten ikäluokkien jälkeen, teette samanlaisia ihmeellisiä urotöitä.

Silti tärkein tekijä teille on, että olette keskellä hämmästyttävää matkaa, joka on vienyt teidät kauas alkuperäisten mahdollisuusrajojen yli. Vaaditte osia itsestänne, joita ei kukaan – ainakaan kukaan teistä – uskonut mahdolliseksi muutama kuukausi sitten. Kaivatte syvältä sisältänne puhdistaaksenne sen, mikä rajoittaisi henkilökohtaisia ja globaaleja tutkimuksianne.

Vähän samaan tapaan kuin ensimmäisten henkilökohtaisten tietokoneiden keksijät, jotka uneksivat mahdollisuuksista oivaltamatta täysin, miten uskomattoman maailman ne loisivat, mm. kännykät, tabletit, kannettavat ja kyky kommunikoida välittömästi minkä tahansa maailmankolkan kanssa.

Se mitä olette saavuttaneet, on hämmästyttävää. Se mitä saavutatte seurauksena muutaman kuluneen päivän puhdistamisesta, sinkoaa teidät kauas sen yli, mitä kukaan kuvitteli mahdolliseksi.

Kaikki minkä suurin osa teistä muistaa, on, että olette puhdistaneet, puhdistaneet ja puhdistaneet vielä lisää. Jossain kohtaa ymmärrätte, että puhdistitte enemmän, kuin odotitte. Ja tuon syvän puhdistuksen vuoksi luomiskykynne ovat paljon hiotummat luomaan iloa teille ja näin myös Maalle.

Kenties ajattelette, että pidämme porkkanaa edessänne, jotta jatkatte uskomista siihen, että voitte luoda, mitä haluatte, jossain kohtaa tulevaisuudessa.

Tulevaisuus on nyt.

Puhdistitte nämä viime osat, koska havaitsitte, miten hauskaa on irrottaa osia, jotka ovat piilossa nurkissa. Tosiasiassa olette tehneet tämän viime puhdistamisen ilossa.

Tietysti sitä teidän oli vaikea tietää, kun olitte keskellä tätä viime puhdistusta, mutta lähitulevaisuudessa tulee aika, jolloin katsotte taaksepäin ja laulatte ylistystä itsellenne uskalluksesta tehdä sen, huolimatta tarpeestanne luoda samaan aikaan.

Vähän kuin ensimmäiset tietokonegurunne, jotka loivat uusia tuotteita, vaikka heidän alkutuotteensa myivät hyvin, luotte tulevaisuutta varten.

Vaikka olisitte ilman viimeisintä puhdistusta historiallinen olento, jolla on hämmästyttäviä kykyjä, halusitte enemmän ja näin loitte turva-alueen, jota tarvitsitte näiden viime osien puhdistamiseen.

Puhdistatteko lisää? Vain te tiedätte, sillä energiat joita leijuu tänä aikana, ovat itserakkausenergioita, jotka johtavat luomiseen. Olette vieneet nuo energiat kauas yli sen, mitä te tai me odotimme.

Olette kymmenennen asteen luojia, ja näin luomuksenne tämän viimeisimmän puhdistumisen tuloksena ovat hämmästyttävämpiä kuin mikään, mitä nyt ajatellaan mahdolliseksi.

Menettekö pidemmälle? Kukan ei tiedä, sillä siirryitte muutama viikko sitten yli siitä, missä voimme auttaa teitä. Olette nyt ottaneet muutaman askeleen sen yli.

Haluatte massana luoda mittasuhteiltaan giganttisen elämän, joka ei olisi ollut mahdollinen, jos olisitte valinneet odotetun reitin. Olette polulla, jota ei ole koskaan ennen tutkittu. Polulla joka levenee ja pitenee tälläkin hetkellä seikkailunhaluisen henkenne vuoksi.

Enemmän ja enemmän siitä, mitä luotte, ylittää meidän eetterissä olevien mielikuvituksen. Katselemme hämmästyneenä, kun otatte askeleen toisensa jälkeen lepäämättä. Olette massana kun nero, joka lukee kirjoja 2-vuotiaana ja on collegessa 10-vuotiaana.

Olette hämmästyttäneet itsenne. Vielä yllättävämpää, olette hämmästyttäneet meidät. Taitonne ovat niin kaukana yli sen, mitä tiedämme, että katselemme hämmästyneenä, kun jatkatte luomismatkaanne. Matkaa joka on nyt legendojen tai science fictionin matka.

Mikään ei ole pysäyttänyt teitä vihastanne, peloistanne, epämukavuudestanne tai yksinäisyydestänne huolimatta. Nyt olette menneet yli sen ja enemmän.

Emme osaa ennustaa, mitä luotte. Tiedämme vain, että teidän tarvitsee elää ilossa, joka ulottuu kauas yli kaiken pelon, mitä teillä on tulevaisuudesta.

Olette siirtyneet kauas alkuperäisen työtehtävänne yli – niin kauas, ettei meillä ole enää ohjeita teille. Voimme lähettää vain rakkausenergioita, ja niin teemme – enemmän ja enemmän päivittäin.

Te, oppilaat, olette menneet ohi opettajistanne.

Niin se on, että katselemme hämmästyneenä ja lähetämme tukeamme teille ja uuteen elämäänne niiden rakkausenergioiden kautta, joita kulutatte päivittäin. Emme voi mitenkään ylistää teitä riittävästi kaikesta, mitä olette käyneet läpi, ja kaikesta mitä alatte luoda.

Sallikaa tämän olla tietäminen, että olette luomisen jättiläisiä paljon yli sen, mitä kerran pidettiin mahdollisena. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.