OLET VIHAINEN – MITEN IHANAA!

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

17.7.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Alatte aistia, nähdä ja tuntea pieniä auringonsäteitä niiden massiivisten pilvien läpi, jotka ovat vähentäneet valoanne aioneita.

Jotkut teistä eivät ole vielä tunnistaneet uutta "sinua", mutta teette sen, sillä tämä on aika sen tekemiseen.

Ajattelette, että jonkin kertominen teille ei saa sitä tapahtumaan. Samaa menetelmää käytettiin mystifioimaan ja peittämään se upea "sinä", joka oli piilossa maan päällä aioneita. Olemme samaa mieltä kanssanne. Samaan aikaan toivomme, että keskitytte muutoksiinne.

Olette olleet vankilassa niin kauan, että te ette ymmärrä, että ovi on auki ja olette vapaa lähtemään.

Teistä tulee hyvin taitava sanomaan "ei", kun ette halua tehdä tai olla jotain. Etsitte iloa ja odotatte sitä täysillä. Vihanne ei ole sitä, että olette sotkeutuneet pelkoon, vaan sitä, että ilonne ei ole jatkuvampaa ja syvempää. Asioita joita ette olisi pohtineet vielä muutama kuukausi sitten.

Niin se on, että vihanne on siirtynyt pelosta riittämättömään iloon. Ehdoton merkki, että olette eri olento kuin vielä muutama kuukausi sitten.

Tietysti panette merkille pelon ja kaaoksen ympäri maapalloa. Tietysti altistutte median vuodatuksille ja pelkopohjaisille ohjelmille. Erona on, että tällaiset ohjelmat saavat teidät suuttumaan, ei pelkäämään. Suuttumaan siitä, että toiset eivät tajua ajatusta uudesta Maasta ja ilosta, että toisilla näyttää olevan side silmillä ja he jatkavat pelkoelämäänsä.

Se järkyttää teitä, että olette vihainen, sillä todella rakastava ihminen sallisi toisten tuntea, mitä haluavat. Aa, tuollaiset ajatukset merkitsevät, että jatkatte itsenne soimaamista siitä, että te ette ole välittömästi täydellinen.

Te kehitytte, ette tee itseänne uudestaan. Evoluutio on prosessi – jonka keskellä olette. Jonkun uudelleen tekeminen merkitsee useimmiten välitöntä tai paljon nopeampaa kuin prosessi.

Ymmärtäkää, että jos te jotka olette eturintamassa, olisitte tehneet itsenne uudestaan aloittaessanne siirtymänne kuukausia tai vuosia sitten, olisitte olleet niin normin ulkopuolella, että toiset eivät olisi uskoneet tuohon mahdollisuuteen. Olisitte polarisoineet Maan kahdeksi eri ryhmäksi, vastoin kaikkea sitä, mitä yrititte luoda. Lisäksi fyysinen olemuksenne ei olisi pystynyt kestämään välitöntä siirtymää. Niin se on, että siirtymänne on prosessi.

Tuossa prosessissa siirryitte maaelämästä, jossa odotitte pelkoa ja tuskaa, vihaan siitä, ettei ilonne ole syvempää ja selvempää. Olette todella eri maaolento.

Vaikka olette muuttuneet dramaattisesti ja jatkuvasti meidän silmissämme, jatkatte itsenne soimaamista siitä, että te ette tee tai ole tarpeeksi. Te olette tehneet, ja olette.

Ymmärrättekö, miten pitkälle olette siirtyneet silmänräpäyksessä? Jatkuvasta pelosta ilon odottamiseen? Raskaasta olennosta, joka kantaa niin monia entisten ja nykyelämän pelkoja siitä, ettei ole se olento, mihin kykenee, upeaksi valomajakaksi jonka toiset huomaavat ja jota he haluavat matkia?

Vaikein asia teille hyväksyä – myös tässä vaiheessa – on, että olette kirkas valo. Tunnette vihaa tai pelkoa muutaman hetken ja odotatte, että elämänne on sellaista tässä elämässä maan päällä. Kuitenkin sivuutatte sen, miten ohikiitävä tuo pelko tai viha on verrattuna ilon etsintäänne ja odotukseenne.

Eikö ole totta, että suuri osa vihastanne on nyt sitä, että te ette ole luoneet kaikkea, mitä haluatte – henkilökohtaisesti tai maailmanlaajuisesti? Että te ette ole vielä – vain omasta mielestänne – universaali olento? Että olette tehneet kovasti töitä tunteaksenne vain, että te ette ole edistyneet ikään kuin yhtään?

Ymmärrättekö, että pelkkä niiden tekojen ja ajatusten kyseenalaistaminen, joita ennen piditte pyhinä uskomuksina, on vain pieni merkki henkilökohtaisesta kehityksestänne? Ja että huomaatte nyt sen, kun teette jotain, mitä ette halua tehdä, sen sijaan että hyväksytte vain elämän olevan sellaista? Olette hyvin erilainen, kuin nyt oivallatte tai tunnustatte. Ero joka puskee tarvettanne luoda iloa jossain muodossa.

Viha itseänne kohtaan on väärin kohdistettua, mutta se muuttuu pian. Avain ymmärtääksenne ja toimiaksenne on, että odotatte iloa – selvin merkki kehittymisestänne uuden Maan uudeksi "sinuksi".

Älkää hermoilko välittömien iloluomustenne puutetta. Niitä tulee. Nauttikaa tällä erää siitä, että ilon luomattomuus saa teidät suuttumaan. Miten iloista! Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.