KIPINÄ ON SYTYTETTY

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

15.4.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Seuraava kanavoitiin pääsiäissunnuntaiaamuna 16.4.

Tänään on iloinen päivä ja esimerkki Maan mahdollisuuksista. Eri syistä tämä päivä on rauhan ja ilon päivä monille – rauhan ja ilon joka kaikuu ympäri maapalloa, kun valmistaudutte tuleviin päiviin.

Kenties ette tunne iloa, sillä teillä ei ole erityistä uskoa tai ette tunne syytä iloon tänä kaoottisena aikana. Tällä ei ole merkitystä, sillä myös ne jotka eivät ymmärrä niitä ilofiiliksiä, joita julistetaan tänään kristinuskossa, saavat sen. Nimittäin jokainen valonkipinä laajenee nyt pitkälle yli sen, mitä te Maassa voitte odottaa.

Tämä ei merkitse, että tuo ns. ilotulen kipinä pysyy palamassa, ainoastaan että voitte käyttää tuota kipinää liekin kasvattamiseen. Nimittäin monet teistä ovat tolaltaan viimeaikaisista maatapahtumista eivätkä ole vielä kuvitelleet noiden asioiden loppuvan tai edes hidastuvan.

Tänään sytytettiin maailmanlaajuinen kipinä. Huomenna alatte tuntea – ette välttämättä nähdä, vaan tuntea – että maailma muuttuu tavalla, mitä ette odottaneet tapahtuvaksi vielä vähään aikaan.

Te jotka ette ole kristittyjä tai mitään järjestäytynyttä uskontoa, ihmettelette, miksi tämä pääsiäispäivä on niin tärkeä vaikuttaja. Riittää, kun sanotaan, että tämä uskonnollinen ilon pyhäpäivä on samaan aikaan, kun iloiset energiat takovat Maata.

Kipinä on sytytetty. Ja se mitä seuraa, yllättää myös tympääntyneimmät joukossanne. Sillä se löytyy, mikä näytti kadonneen, ja se muuttuu, mikä vaikutti raskaalta ja peruuttamattomalta.

Tämän päivän kipinä – pääsiäinen, entinen pakanajuhla jonka kristinusko omaksui – on se kipinä, jota olette odottaneet.

Kenties ette tunne mitään muutamaan päivään. Tai kenties tunnette iloa lukiessanne näitä sanoja. Sillä ei ole merkitystä, sillä kipinä on sytytetty.

Teidän täytyy vain lietsoa tulta, kipinää, tutkimalla syvemmältä iloanne. Nimittäin myös ne joilla on raskaimmat ajatukset, kokevat mieluummin iloa kuin pelkoa.

Jotkut teistä uskovat, että viimeinen lauseemme on vastoin kaikkea, mitä olette kuulleet niistä, jotka haluavat jatkaa toisten kontrolloimista taloudellisesti, poliittisesti tai henkilökohtaisesti. Se on totta. Mutta se oli silloin.

On todella muutamia vastarannankiiskiä – niitä jotka haluavat pystyä yksinomaan 3D:ssä tässä elämässä. Mutta tästä lähtien heidän lukumääränsä on kovasti vähentynyt. Ja tämän huomaatte myös uutisoinnissanne.

Tämä on tosiaan ilon päivä, joka jatkuu koko tämän maaelämänne. Nimittäin olette "leikkineet" ilotulella aikaansaamatta paljon suurempaa kipinää kuin te itse ja muutama ystävänne.

Tänään tuo kipinä on globaalin ilotulen alku. Sallikaa se tietäen, että ainoa roolinne on pysyä iloisena, jotta toiset "syttyvät" ilotulesta sisällänne. Ja tietäen, ettei se ole ainoastaan mahdollista, vaan suositeltavaa.

Niin se on, että olette saaneet loppuun taas yhden vaiheen tällä jatkuvasti levenevällä ilo- ja rakkauspolulla.

Olette kaikki ihmeidentekijöitä fraasin laajimmassa merkityksessä. Sallikaa itsenne hyväksyä osanne tässä taianomaisessa kudelmasta tietäen, että siitä on tullut paljon suurempi muutaman kuluneen tunnin aikana jatkuvien ponnistelujenne vuoksi.

Kenties mietitte nyt, miten todennatte julistuksemme. Se ei ole tarpeellista. Teidän ei tarvitse laskea, valvoa, tutkia tai edes odottaa, sillä näin on. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.