LEVÄTKÄÄ

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

17.12.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Kenties kyseenalaistatte viisautenne tai asemanne universumien vakuutteluista huolimatta. Älkää olko huolissanne tuollaisista ajatuksista, sillä tiedätte tarpeeksi pian, että olette kaikkea, mitä olemme kuvanneet, ja enemmän. Haluamme puhua nyt tarpeestanne levätä, sillä valmistaudutte äärimmäisen suureen energiaryöppyyn.

Kenties ajatus taas yhdestä energiaryöpystä ei tunnu kovin epätavalliselta tai vaikealta, sillä olette menneet satojen energiaryöppyjen läpi sen jälkeen, kun aloititte siirtymänne. Erona on, että energiaryöppyjä tulee nyt nopeammin ja ne vaikuttavat teihin syvemmin kuin vuosi sitten. Nimittäin kun siirryitte 5D:hen ja sen yli, laajensitte fyysistä olemustanne vastaavasti. Ennakkovaroituksemme tästä seuraavasta energiaryöpystä, joka alkaa muutaman päivän päästä, on tarkoitus kannustaa teitä lepäämään.

"Lepo" ei ole se sana, jota useimmat käyttäisivät tästä vuoden ajankohdasta, sillä luultavasti juoksette sinne tänne ja valitsette lahjoja, osallistutte joulutilaisuuksiin, valmistatte erityisruokia ja lähetätte joulutervehdyksiä tuntien, että joka päivässä pitäisi olla muutama lisätunti kaikkeen siihen, mitä haluatte tehdä.

Tässä kohtaa uusi "sinä" alkaa tulla etualalle. Teillä ei ole energiaa omistaa koko olemustanne jouluvalmisteluille. Valitkaa mukavat asiat agendalta ja sivuuttakaa muut, sillä olette uupuneempi, kuin oivallatte.

Joka vuosi tähän aikaan olette tottuneet kulkemaan adrenaliinilla – tehden tätä ja sitä valmisteluna suureen päivään tai suuriin päiviin. Vaikka teidän on vaikea myöntää sitä, teillä on hädin tuskin energiaa tai kiinnostusta saada tehtyä perusasioita kaikesta, mitä olette tottuneet tekemään. Niinpä tunnette syyllisyyttä.

Teidän täytyy muistaa, että olette eri ajassa ja eri energiatasolla. Miten saisitte aikaan samat juhlallisuudet, jos teillä olisi flunssa tai jokin muu vaiva, joka pakottaisi teidät olemaan vuoteenomana? Ettekö pyytäisi toisia antamaan anteeksi, että te ette pysty tuottamaan, mitä te ja he odotatte? Se on totta nyt. Teillä ei ole energiaa sekä valmistautua tähän energiaryöppyyn että 3D-jouluun.

Levätkää. Tämä on ainoa viestimme tällä viikolla. Levätkää. Sallikaa itsenne lakata olemasta "duracell-pupu", joka jatkaa sairaudesta tai vaivoista huolimatta. Lakatkaa teeskentelemästä, että teillä on enemmän energiaa tai jouluhenkeä, kuin teillä on. On aika olla rehellinen itsellenne ja toisille.

Onko muutamana viime päivänä tuntunut tavallista vaikeammalta tuntea jouluhenkeä? Oletteko lykänneet asioita, joita olette tavallisesti tehneet jo tähän mennessä? Oletteko innoton ajatellessanne joulun kokoontumisia? Sallikaa noiden merkkien olla oma totuutenne, niiden massiivisten jouluvalmistelujen sijasta joita olette odottaneet itseltänne vuosikymmeniä.

Olette uusi olento uudessa kehossa ja teillä on uudet sisäiset ohjeet – joista tärkein muutaman seuraavan päivän on levätä. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.