SEKASORTO JA KAAOS YLÖSNOUSEMUSPOLULLA

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

17.1.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Luulen meidän uskovan, että ylösnousemus tapahtuu jumalaisena prosessina, jonka organisoi Jumala ja taivas, joten luulemme, että se on ajelua pitkässä limusiinissa kuljettajan kera eikä yksinäistä patikointia Mount Everestille. Olemme siirtymässä nyt ratkaisun hetkeen. Tästä tulee vaikea kohta, kun 3D-toimintamallit menevät sekasortoon ja syntyy kaaosta. Tehtävämme valomajakkoina, portinvartijoina ja voimaantuneina mestareina on nyt pitää energia liikkumassa 5D-polulle. Teemme sen aikomuksella, intuitiolla ja vankalla uskolla rooliimme ylösnousemustehtävässä. Tehtävämme on kuljettaa ylösnousemusta eteenpäin ja sallia sen ilmentyä – siksi olemme täällä, ja sekasorto ja kaaos ovat osa tuota prosessia.

Sekasortoa syntyy, kun 3D-toimintamallit hajoavat, kuten nyt tapahtuu. Se mikä ennen oli suljettu, järjestynyt ja rajoittunut järjestelmä, menettää yhtäkkiä järjestyksensä ja kaikki häiriintyy kuin höyhentyyny, joka hajoaa yhtäkkiä. Jonkin aikaa on sekasotkua, kunnes kaikki asettuu aloilleen. Sitten voimme arvioida sotkun ja päättää, mitä teemme seuraavaksi. Sekasorron on tapahduttava tilan tekemiseksi 5D-energialle, koska vain purkamalla 3D-toimintamallin kontrollin, vallan ja hallinnan voimme tehdä tilaa uusille taajuuksille.

Kaaos syntyy, kun rakenne jonka toiminta riippuu kontrollista, rajoituksista ja järjestyksestä, hajoaa yhtäkkiä. 3D-toimintamalleissa ei ole tilaa luovuudelle, joten heti kun ne joutuvat epäjärjestykseen, syntyy kaaosta. Jos olet ollut Los Angelesin kaltaisessa suurkaupungissa, kun liikennevalot lakkaavat toimimasta, tiedät, miltä kaaos näyttää. Kukaan ei tiedä, milloin liikkua tai pysähtyä, kun liikenneopasteet eivät toimi. Olemme nyt siinä kohtaa, ja tilanne pahenee, ennen kuin paranee. Ymmärtääksemme, miten paljon kontrollointia 3D tuputtaa meille, meidän täytyy sallia kaaoksen syntyä. Sitten kun energia on vapaa liikkumaan uuteen suuntaan, luovien 5D-energioiden tuominen hallitsee kaaosta ja luodaan uusi rakenne.

Tänä päivänä 3D-toimintamallimme ovat niin tasapainottomia, että kaikki häiriö niissä johtaa massiiviseen määrään kaaosta ja pelkoa, koska ne perustuvat pelkoenergiaan. Kun tuomme nyt sisään massiivisia määriä korkeaa energiaa, tuo pelko on hyvin ilmiselvää ennennäkemättömillä tavoilla. Se on vain yksi energia, ja meidän täytyy varoa antamasta sille enemmän valtaa, kuin sillä on.

Ja yksi asia joka täytyy mainita tässä, on tämän muutoksen vastustaminen, mitä näemme kaikkialla ja erityisesti valtavirtamediassa. Ihmiset joiden elämä riippuu suljetuista 3D-järjestelmistä, taistelevat henkensä edestä – sanan kaikissa merkityksissä. Mutta heidän vaihtoehtonsa ovat hyvin rajalliset, koska 3D ei ole enää se suljettu, rajoittunut ja jäsentynyt järjestelmä, joka se on ollut aioneita.

Nyt se avautuu uusille mahdollisuuksille, epäjärjestykselle ja ne rakenteet jotka ovat pitäneet 3D:tä pystyssä, eivät enää toimi. Näille ihmisille ei ole nyt paikkaa, minne mennä, kun 3D-toimintamalli jossa he haluavat olla, on poissa, eivätkä he ole ainoastaan valmistautumattomia parhaaseen 5D-aikaan, vaan he eivät myöskään halua osallistua siihen. Heidän ainoa vaihtoehtonsa – niin he uskovat – on luoda pelkoa ja saattaa meidät kaikki takaisin 3D:hen, mutta sitä ei tapahdu. Se minkä tunnet menetyksenä ja pelkona, on heidän energiaansa. Varmista, että kiinnität huomiota omaan tunne-energiaasi ja pysyt omien energiarajojesi sisäpuolella.

Ja olemme nyt pikajunassa, liikkuen eteenpäin, integroiden ja irtipäästäen kulkiessamme, mikä luo sekasortoa ja kaaosta ja sitten järjestää energiat uusille, tyydyttävimmille ja korkeammille poluille. Tämä ei ole helppo prosessi siinä mielessä, että osallistumme aktiivisesti – meitä ei johdeta – ja meillä on prosessin kontrolli – meille ei kerrota, mitä tehdä. Meillä voi olla limusiini, mutta olemme etupenkillä, emme takana, ja kenties myös ajamme. On hyvä aika käyttää intuitiota ja ilmentämistaitoja, olla hyvin fokusoitunut rauhaan, iloon, rakkauteen ja yltäkylläisyyteen, mitä haluat elämääsi, ja tämä luo noita polkuja, joille kaaos järjestäytyy. Säteile, säteile kirkkaasti ja pysy keskittyneenä 5D-toimintamalleihin. Tämä on ylösnousemusta ja olemme kärkijoukkoa, joka ohjaa uudet toimintamallit perille.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.