OLEMME KANSASISSA, OIKEASTI!

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
16.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Monet teistä ovat peloissaan. Ette ainoastaan sairausmahdollisuuden vuoksi, vaan myös siksi – mikä kenties tärkeämpää – ettei kukaan kerro teille, mitä tehdä. Haluatte jonkun, kenen tahansa, ottavan vastuun teidän ja muiden turvallisuudesta. Sen sijaan tunnette tyhjiön, yksinäisyyttä joka saa teidät pelkäämään vielä enemmän.

"Joku, kerro minulle, mitä tehdä" -ajatus kaikuu päässänne. Ettekä kuule mitään, mikä tuntuu loogiselta tai oikealta teistä. Tietäkää, että toistatte 3D:n "Joku muu kuin minä on vastuussa hyvinvoinnistani, elämästäni" -nauhoja. Mutta huomaatte – vihaisena, lisäisimme – ettei kukaan pidä huolta teistä.

Tietysti perheenjäsenenne ja ystävänne ilmaisevat huolensa ja toivovat, ettei kukaan heidän rakkaistaan sairastu. Mutta olette odottaneet muutaman päivän SITÄ suunnitelmaa, joka tyydyttää pelkoanne. Joka saa olonne tuntumaan paljon paremmalta. Samanlaista kuin vanhempi, joka vakuuttaa pienelle lapselle, ettei sängyn alla ole mörköä.

Sitä ei tapahdu. Tuo 3D-vanhemmuusrakenne on hajonnut. Nyt se on: "Jokainen mies, nainen ja lapsi omasta puolestaan." Tämä vaikuttaa pahimmalta mahdolliselta kiroukselta, sillä tuota fraasia on käytetty vain äärimmäisimmissä 3D-tilanteissa. Mutta jos analysoitte tuota fraasia, löydätte siunauksen, sillä se merkitsee, että maaolennot ovat lopultakin ottamassa vastuun itsestään. Monet noista pelottavista 3D-fraaseista olivat tiekarttoja uuteen sinuun.

Tätä aikaa, tätä siirtymää on kylvetty aioneita. Viestit joita korostamme, eivät ole välttämättä uusia. Erona on, että ymmärrätte nyt nuo viestit. Aivan kuten joku voi sanoa: "Vihaan sinua" ja tarkoittaa typerää pilaa tai vihaista vastausta. 3D-sanoilla joita ilmaisette päivittäin, on monia merkityksiä. Niin se on, että sydänviesteistä on tulossa muodikkaampia kuin sanoista.

Jokainen voi sanoa ja usein sanoo sen, mikä on sopivaa hänelle tuolla hetkellä. Mutta ovatko nuo sanat toteutuskelpoisia vai pelkästään sanoja vakuuttamaan teidät, kun olette unohtaneet oman voimanne?

Tämä on 3D-rakenteiden romahtamisen aikaa. Tähän saakka 3D-rakenteet ovat pelkästään taipuneet. Nyt ne hajoavat.

Kuulette usein sanoja, joita ei seuraa vastaavaa toimintaa. Tietysti vitsailette tuon symbioottisen suhteen puutteesta. Samaan aikaan se pelottaa teitä. Ketä teidän pitäisi uskoa tai seurata? Mitä teidän pitäisi odottaa johtajiltanne? Vastauksenne voi olla vain, että te ette enää halua tai tarvitse johtajia – olette ottaneet oman voimanne.

"Ihmemaa Oz" oli yksi siemenenne tähän siirtymään. Jos muistatte, niin Dorothy uskoi, että vain Velho pystyy palauttamaan hänet Kansasiin. Mutta monien kamppailujen jälkeen Dorothy ja hänen ystävänsä havaitsivat, että Velho oli vain pieni mies verhon takana. Dorohylla oli aina voima palata kotiin ilman kenenkään apua.

Niin on teillä nyt. Mikä tuntuu oikealta? Mikä antaa teille iloa? Monet teistä vastaavat, ettei mikään anna teille iloa, koska vanhempi-johtajanne ovat ottaneet pois teidän elämänne, ilonne. Muistutamme teille, että olette voima itsessänne. Tämän globaalin kaaoksen aikana haluatte ehkä eristäytyä, hoitaa niitä, jotka sairastuvat, tai jatkaa elämän muita aspekteja, jotka tuntuvat oikealta.

Kenties olette huolissanne siitä, että toisten salliminen tehdä, mitä he haluavat, vahingoittaa teitä tai rakkaitanne. Muistutamme teille, että jos toimitte sydämestänne, ette vahingoita ketään – eläimiä, kasveja tai muita ihmisiä. Uusi sisäinen opastusjärjestelmänne ei ole osa sosiaalista 3D-järjestelmää.

Tartutatteko toisiin viruksen? Ei, koska sen tekeminen on vastoin kaikkea, mihin olette omistautuneet aioneita, mukaan luettuna ehdottomasti tämä siirtymä. Teette sydämen kera, mitä teidän tarvitsee tehdä, johtajienne haparoivista viesteistä huolimatta. 3D-johtajat eivät ole enää oleellisia.

Oma edistynyt siirtymävaiheenne sallii teidän tietää, kuka olette ja missä teidän tarvitsee olla. Vaikka jotkut teistä eivät ehkä täysin vielä ymmärrä sisäisiä viestejään, löydätte itsenne oikeasta paikasta sisäisten toimienne vuoksi – ei 3D-johtajien sekavien määräysten vuoksi.

Maailmaa eivät hallitse enää eilispäivän johtajat. Sen sijaan heränneet tai heräävät sanelevat ne rakastavat teot, joita vaaditaan Maan ja sen asukkaiden siirtämiseksi näiden kriisien yli. Te, kansa, otatte hallinnan. Ei niin, että "minä olen kontrollissa", vaan että tämä tarvitsee tehdä, ja niin myös tämä ja tämä. Niin se on, että teidän rakastavat sydämenne jotka olette siirtyneet tai olette siirtymässä 3D:n ulkopuolelle, luovat ratkaisut, kun ne jotka ovat täysin 3D:tä, tunaroivat toiminnan toisensa jälkeen.

Ne jotka ovat täysin 3D:tä, tuhoavat pelkorakenteita, kun taas te, joilla on sydän avoin, luotte rakastavia ratkaisuja, jotka eivät vaadi 3D-toimia tai -sanoja. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.