SABOTOINTI – SALAINEN ENERGIAVANKILA

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

16.12.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sabotointi merkitsee jonkin prosessin tahallista tuhoamista, vahingoittamista tai siihen puuttumista. Tiesitkö, että tuo sana on peräisin siitä, kun ranskalaiset tehdastyöläiset heittivät puiset kenkänsä (sabots) koneisiin protestina?

Sabotointi on yksi tapa, jolla estämme itseämme siirtymästä eteenpäin elämässä, ja se kaikki aiheutetaan itse. Erona on, teemmekö sitä tietoisesti – tietäen täysin, mitä teemme – vai tiedostamatta, jolloin huomaamme, että meitä estetään siirtymästä eteenpäin kerta toisensa jälkeen, mutta emme tiedä tai ymmärrä miksi.

Mutta se kaikki on itsesabotointia, koska sabotoimme jotain, mikä meitä kiinnostaa ja mihin sisältyy pelkäämiämme seuraamuksia. Muista, ettemme pelkää pelkoa, koska pelko nousee menneiden tapahtumien tuloksista – pelkäämme seuraamuksia. Ja vaikka haluamme sitä, mitä kohti olemme menossa – se toteuttaa unelman tai tyydyttää jonkin tarpeen tehokkaasti – niin jos lopputulokseen liittyy jokin negatiivinen seuraamus, sabotoimme ponnistelujamme kaikin tavoin välttääksemme nuo seuraamukset. Ja sabotointimme on hyvin tiedostamatonta, kuitenkin niin tahallista, että se toimii joka kerta.

Energiavankilat ovat käsite, jonka esittelen "Portal Keepers Master Classissa". Silloin vangitsemme itsemme tuhoisiin ja rajoittaviin energiakiertoihin, koska emme pysty vapautumaan oikeudensaamistarpeestamme ja jäämme tuon tarpeemme uhriksi saadaksemme vahvistuksen tuskallemme.

Tietoinen sabotointi on kostamista, ja tiedostamaton sabotointi voi olla myös. Oletko koskaan halunnut näyttää jollekin, miten paljon hän on loukannut sinua, rajoittamalla omaa potentiaaliasi? Oletko koskaan sabotoinut tarkoituksella jonkin asian pelkästään loukataksesi jotakuta, jolle olet vihainen? Todennäköistä on, että olet tehnyt ainakin toista näistä, ja se on normaalia käyttäytymistä, mutta pitkällä tähtäyksellä se ei ole hyödyllistä eikä pysyvää, jos haluat koskaan saavuttaa sen ilon-, rauha-, rakkaus- ja hyvinvointitason, joka on 5D-sieluperintösi.

Miten tiedät, sabotoitko ponnistelujasi? Ajattele jotain, mitä haluat tehdä tai saada. Miten pitkälle pääset sen saavuttamista kohti? Mitä tapahtuu pysäyttämään sinut? Miten monta kertaa se on tapahtunut aiemmin?

Sabotointia tapahtuu joka kerta, kun pääsemme lähelle jotain pelkäämäämme lopputulosta, mutta sitten kun tiedämme voivamme lopettaa sen, meidän täytyy saada vain tuo ylimääräinen annos rohkeutta painaa eteenpäin ja tietää, että voimme välttää negatiivisen seuraamuksen ilmaisemalla voimakkaampia aikomuksia ja pitämällä tukevammat energiarajat.

Avaimena on, olemmeko valmis luopumaan siitä tyydytyksestä, että yritämme näyttää jollekin, miten paljon hän loukkasi meitä, rajoittamalla omaa todellisuuttamme ja potentiaaliemme, koska se on sabotoinnin vahingollisin aspekti. Haluamme, että kärsimyksemme ja tuskamme huomataan, oikeutetaan ja sille annetaan vahvistusta. Mutta se on ristiriidassa ylösnousemuspolkumme ja 3D/5D-integrointimme kanssa.

Oletko valmis päästämään irti sabotoinnistasi ja siirtymään korkeamman ulottuvuuden elämään? Ratkaisu ei ole vaikea, jos olet valmis päästämään irti tarpeesta saada vahvistusta tuskallesi ja kokeilet iloista elämää, josta nautit. Kuuntele koko artikkeli podcastina täältä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.