OLE ITSESI, JOTTA TOISET USKALTAVAT TEHDÄ SAMOIN

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

16.12.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Kenties olette "hyvässä" paikassa, kenties ette. Niin monet energiat takovat nyt Maata, että suurin osa teistä luultavasti tuntee, että hyvinvointinne on mullin mallin. Yhtenä hetkenä olette iloinen ja seuraavana epätoivoinen.

Sellaista on odotettavissa, kun yritätte yhdistää 3D-historianne ja 5D-olemuksenne. Universaaleista energioista huolimatta, olette joulujuhlien 3D-maailmassa. Niinpä teistä tuntuu yksinäiseltä, jos teillä ei ole juhlia, joihin osallistua. Ja olette pakahtunut, jos osallistutte. Tietysti nämä toteamukset ovat laajoja yleistyksiä, mutta kumpikin vaikuttaa useimpiin ihmisiin.

Teidän on aika päättää, mikä on parasta teille. Vaikka olemme puhuneet tästä aiemmin, teimme sen tönäisten lempeästi. Nyt sisäinen olemus on päätöksentekonne eturintamassa. Siis jos petätte uuden olemuksenne teeskentelemällä olevanne joku, joka ette enää ole tai ole koskaan olleet, sisäinen olemuksenne muuttaa mielialanne nopeasti ilosta pelkoon.

Aiemmin oli harvoja jälkiseuraamuksia teoista, jotka eivät liittyneet aitoon itseenne. Hymyilitte ja toimitte kuin onnellinen olento, huolimatta epämukavuudestanne jonkun ihmisen seurassa tai jossain toiminnassa. Kun teistä tulee täydemmin 5D:tä, ette voi piilottaa epämukavuuttanne, ettekä haluakaan. Teistä on tullut hyökkäävä 5D-olento, ettekä ehkä edes ymmärrä itseänne.

Niin se on, että löydätte ne lukuisat valheellisuudet, joita 3D-olemuksenne on elänyt päivittäin. Nimittäin 3D:ssä teeskentelitte rakastavanne tätä tai tuota ja että kaikki oli hyvin maailmassanne. Nyt kun olette 5D:tä, tuo sama teeskentely ei ole enää mahdollista. Siis, ellette halua tuntea raskautta ja epämukavuutta.

3D:ssä muut arvotettiin korkeammalle miellyttämisasteikollanne, kuin te itse. Nyt kun tuo vaaka tasapainottuu, huomaatte, miten epämiellyttäviä monet 3D-toimenne olivat. Teitte noita asioita miellyttääksenne toisia, lisätäksenne ulkoa ohjattua valtaanne tai vahingoittaaksenne toisia. Mikään niistä ei ole iloista 5D-toimintaa.

Niin se on, että arvoitte uudelleen tekonne ja ajatuksenne, sillä haluatte tuntea sitä iloa, jota me ja muut kanavat ylistämme uudeksi suosikkitunteeksenne.

Sen sijaan olette luultavasti hämmentynyt, vihainen, peloissanne ja teillä on kaikkia muita tunteita, jotka kertovat, että te ette ole uskollinen itsellenne. Kuka olette, on se kysymys, joka kulkee ajatuksissanne ja sanoissanne. Sillä ette ole enää, kuka olitte. Ja olette vasta löytämässä, kuka teistä on tulossa.

Avaimena on ollut ja tulee aina olemaan: mikä antaa teille iloa? Yksinkertainen ajatus. Kuitenkin ottaen huomioon 3D-elämänne, erittäin vaikea. Nimittäin koko 3D-matkanne ajan kadotitte tarkoituksella itsenne. Nyt kun olette löytämässä taas aidon olemuksenne, pelotatte itseänne toisinaan, sillä sisäinen olemuksenne kehottaa teitä sivuuttamaan tämän tai toistamaan tuota. Kaikki hämmentäviä käskyjä, koska ette ole tottuneet kuuntelemaan itseänne.

Tietysti monet teistä ovat intuitiivisia ja ovat ehkä olleet monta maaelämää. Mutta tuota intuitiota sovellettiin useimmiten siihen, mitä toiset tunsivat, tai mahdollisiin toimiin. Tutkitte toisia, mutta ette itseänne. Näin oli ilmiselvästä syystä. Jos olisitte tutkineet itseänne, olisitte löytäneet sisäisen voimanne. Niinpä kielsitte joka elämässä tiedon itsestänne, 3D-reaktioitanne lukuun ottamatta.

Löydätte nyt monia 5D-kerroksia itsestänne, mikä on vähän hämmentävää. Vaikeutena on selittää uusia tunteitanne ja tekojanne toisille, vielä vähemmän itsellenne. Niinpä koette tunnevuoristorataa, kun yritätte löytää uuden "sinun" uran. Samaan aikaan tämä jouluaika vaatii tiettyjä 3D-tekoja, jotka eivät enää sovi siihen, kuka olette. Niinpä irrallisuutenne on vaikeaa, kuten on myös päätös, osallistutteko oletettuihin joulujuhliin.

Hyppiminen sisäisen äänenne ja yhteiskunnan viestien välillä, koko ajan sopeutuen energioihin, jotka takovat nyt Maata, on sankarillista itsenne käsittelemistä. Niin se on, että tunteenne menevät ylös ja alas ja ympäriinsä. Kumpaa "sinua" kunnioitatte? Sitä kuka olette olleet? Vai sitä kuka teistä on tulossa?

Tietysti ilo on avain. Vaikeutenne on määritellä tuo ilo. Joinain päivinä 3D-oletukset ovat iloisia. Toisina päivinä nuo samat oletukset ovat rasittavia. Sama pätee uusiin 5D-toimiinne. Nimittäin vaikka ne tuntuvat oikeilta – esimerkiksi piiloutuminen peiton alle, kunnes tämä aika menee ohi – on epätodennäköistä, että teistä tuntuisi täysin mukavalta tehdä se.

Ilo ei ole edes osa tuota yhtälöä, samaan tapan kuin ollessanne flunssassa. Pelkkä oleminen ja odottaminen, että se on ohi, on enemmän se, mitä monet kokevat nyt. Nimittäin olette välimaastossa. Hyvin harva aika vuodesta vaatii yhtä paljon 3D-tekoja kuin tämä joulunaika. Kuitenkin energiat jotka takovat teitä nyt, eivät ole ainoastaan uuvuttavia, vaan ne myös ohjaavat teitä uusiin paikkoihin ja aikoihin. Kuka olette nyt ja kuka olette huomenna – se on teidän huolenne ja kauhunne. Kiellättekö vai hyväksyttekö perinteiset joulutoiminnat, joiden pitäisi olla iloisia?

Kaikki on helpompaa muutaman päivän päästä. Tällä erää tehkää, mitä voitte, silloin kun voitte. Sallikaa itsenne levätä mahdollisimman paljon, sillä kehonne käy läpi äärimmäisiä muutoksia. Mutta toisaalta, se on totta myös melkein kaikilla, joiden kanssa olette tekemisissä. Niin se on, että monet puskevat itseään, koska he eivät ymmärrä, miksi heistä tuntuu erilaiselta. Te ymmärrätte.

Sallikaa itsenne olla johtaja sen määrittämisessä, mitä voitte tehdä tai mitä ette. Tekonne ja vahvuutenne helpottavat toisia, sillä hekin tarvitsevat lepoa. Tästä joulunajasta on tullut aikaa, jolloin useimmat yrittävät olla, kuka he olivat ennen, ja ihmettelevät, miksi heistä ei tunnu samalta, kuin ennen. Sallikaa heidän levätä, kun sallitte saman itsellenne. Olkaa itsenne, jotta toiset uskaltavat tehdä samoin. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.