ET MENETÄ KONTROLLIA, VAAN MUUTUT

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
16.11.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät.

Luultavasti koette tunnevuoristorataa, koska muututte tavoilla, joilla ette ole koskaan ennen muuttuneet Maassa ollessanne.

Kenties ajattelette tällaisen informaation olevan vain naamio sille kaaokselle, jota on ulkoisessa maailmassanne. Muistutamme teille, että sekä sisäinen että ulkoinen maailmanne muuttuu dramaattisesti. Samanlaisiin 3D-olosuhteisiin sisältyisi perheenjäsenen kuolema, plus avioero, lapsen syntymä, muuttaminen uuteen yhteisöön ja aloittaminen uudessa työpaikassa – kaikki viikon tai parin sisällä.

Tunnevuoristoratanne ei ole kamala tai odottamaton. Erona on, että teillä ei ole mittareita tai merkkejä, jotka olivat hyvin yleisiä 3D-maailmassanne. Miten voitte selittää rakkaillenne, että teidän tekee mieli itkeä tai nauraa sopimattomilta näyttävinä aikoina? Rakkaanne eivät tunne samaa, kuin te, sillä he ovat eri polulla.

Koska uudessa maailmassanne on vähemmän yhteisiä piirteitä kuin 3D:ssä, että voi selittää tuntemuksianne muille – tai luultavasti edes itsellenne.

Saatatte vastata, että covid-19, politiikka tai työpaikan tai kodin menettäminen selittää sen kaiken. Mutta tuollaisilla tapahtumilla on vähemmän tekemistä tämänhetkisten ylä- ja alamäkienne kanssa, kuin odottaisitte. Kenties ne jotka ovat olleet raskaana, ymmärtävät selittämättömän teidän puolestanne, jotka yllätytte uusista mielialavaihteluistanne.

Jotkut teistä saattavat jopa pelätä "tulevansa hulluksi". Emme ehdota tai ole ehdottamatta terveydenhoidollista puuttumista asiaan, vaan vahvistamme, että se mitä luultavasti tunnette, on valtava sisäinen muutos.

Olette edelläkävijä. Kuten on totta olemisenne/olemuksenne joka aspektissa tähän päivään mennessä, koette jotain, mitä kukaan ei ole Maassa kokenut. Vaikka olettekin kokeneet aiemmin muutoksia, ne eivät olleet koskaan näin suuria näin lyhyessä ajassa.

Tämän ei ole tarkoitus pelotella teitä, vaan kertoa, että se mitä tunnette, on odotettavaa. Seuraavat aallot kokevat jotain samanlaista myöhemmin.

Ensimmäisenä oleminen ei ole mukavaa, sillä teillä ei ole ainoastaan tunne-epävakautta, vaan ette myöskään tiedä, miksi niin on. Mikä saa teidät tuntemaan pelkoa henkisestä tasapainottomuudesta, ja luultavasti toivottomuutta.

Sillä tunnevuoristoratanne aikana jokainen epämiellyttävä tai epämiellyttävältä näyttävä elämänne aspekti korostuu tavalla, jota on vaikeaa selittää muille, vielä vähemmän itsellenne.

Ette menetä kontrollianne. Pelkästään muututte.

Osanne ovat olleet osa kokonaisuuttanne jonkin aikaa. Vaikka nuo osat ovat kurkistaneet ulos 3D-persoonasta aina silloin tällöin, yhdistätte nyt täysin niiden kiinnostukset ja taidot olemukseenne.

Sellaista on vaikea kuvata, sillä teistä tuntuu edelleen hyvin samanlaiselta, kuin 3D:ssä, muutaman ilmaisun tai toiminnan osoittaessa muuta. Epäilemättä havaitsitte, että monet perhe- ja ystäväpiirissänne eivät ole kovin kiinnostavia. Ja kenties olette ilmaisseet joitain uusia ajatuksianne ja toimianne. Mutta suurimmalta osin lepäsitte kuluneen vuoden tai kauemmin, valmistautuen tähän aikaan. Sillä tämä aika vaatii olemuksenne jokaista grammaa fokusoitumaan siihen, kuka teistä on tulossa.

Aivan kuten raskaana olevan naisen täytyy sopeutua uuden olennon kasvamiseen sisällään, te sopeudutte uuden olennon yhdistymiseen ja kehittymiseen sisällänne.

Vuosi 2020 oli lepo- ja valmisteluvaiheenne. Luotte nyt jälleen, valmistautuaksenne vuoteen 2021 ja sen yli.

Vuodessa 2021 ei ole kyse lepäämisestä tai sen miettimisestä, kuka teistä on tarkoitus tulla. Olette tuo olento. Synnytätte nyt tuon uuden olennon.

Tulos ei ole pelottavampi, kuin synnyttäessänne aikuisitsenne teinivuosien aikana – tai jos olette synnyttäneet lapsen. Vaikka jotkut murrosiän tai synnytyksen oireet ja tunteet olivat kenties pelottavia, tulos oli toivomanne. Ja aivan kuten ette voi olla vähän raskaana tai vähän murrosiässä, kehitytte niin nopeasti, kuin kerran toivoitte – mitä nyt pelkäätte.

Tämä uusi olento jota synnytätte, sisältää 3D-olemuksenne korkeammat aspektit.

3D-olemuksenne pysyy uuden "sinun" toimitusjohtajana. Samaan aikaan toimitusjohtajanne kehittyy ymmärtämään, että uusilla osillanne on paljon annettavaa. Se sallii noiden osien, joilla on sopivimmat taidot tiettyyn tehtävään, jota pohditte, ottaa johtoroolin. Teistä on tulossa joukkue, yhden tai kahden johtajaosan sijasta, kuten on ollut Maa-elämienne ajan – tähän saakka.

Aivan kuten raskaana oleva nainen muuttaa luultavasti suuntaa ja toimia sopeutuakseen sisällään kasvavaan elämään, niin tekin teette. Erona on, että osilla sisällänne on asiantuntemusta, jota teillä, toimitusjohtajalla, ei ole. Siis te ette mukaudu niin, kuin raskaana oleva nainen, vaan laajennatte taitosettiänne ja toimianne.

Teille jotka kuvittelette jonkin kauhistuttavan olion kasvavan olemuksenne sisällä, lisäämme, että päämuutokset nyt ja tulevaisuudessa liittyvät uusien osienne taitoihin. Teistä ei ole tulossa hirviö, joka heittelee pelko- ja valtalonkeroitaan. Sen sijaan olette universaali olento, joka hyväksyy uusien taitojen ja kiinnostusten lisäämisen, jotta voitte luoda sen, mitä haluatte luoda.

Te muututte, eivätkä kaikki arvosta muutoksianne. Mutta huomaatte, että aivan kuten te ette voineet estää tarvetta aloittaa siirtymänne vuosia tai kuukausia sitten, ette voi estää tätä.

Niinpä muutaman seuraavan päivän saatatte huomata taistelevanne itseänne vastaan tunnevuoristoradan avulla, kun sopeudutte uuteen "sinuun". Tai saatatte huomata, että se mitä ennen rakastitte, ei ole enää mukava tai oikea teille – mikä aiheuttaa myös tunnevuoristorataa.

Kuitenkin edistymisenne tästä eteenpäin valmistelee teitä uuteen elämän, uusien suuntien kera, vuoden 2021 alkuun mennessä tai lähellä sitä. Mutta koska olette ensimmäisiä, tämä aika tuntuu vaikeammalta kuin seuraaville aalloille. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.