TASANNEVAIHE

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
15.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät, monet teistä alkavat tuntea uutta lempeyttä. Ikään kuin ette tarvitsisi mitään muuta tai erilaista. Tämä "oikeuden" tunne on tasanne ennen siirtymistänne uuteen maailmaanne.

Olette olleet kietoutuneena turvalliseen koteloon löytääksenne, mitä sisällä on. Niin se on, että aloititte epätavallisen Maa-askeleen: oppia rakastamaan itseänne. Vaikka tunnette pian tarvetta poistua turvakotelostanne, tällä hetkellä tunnette tyytyväisyyttä, turvaa ja ihmetystä, että tämä rauhallinen olento on menneiden aikojen jatkuvan toiminnan "sinä".

Vaikka jotkut teistä löysivät tämän tyytyväisyyden jo kauan sitten, valtaosa edelläkävijöistä tarvitsi tämän poistumisen yhteiskunnasta ymmärtääkseen, kuinka muista riippumattomia he ovat.

Uusi kaikki tulee olemaan uusi elämänne. Ei siksi, että entinen täytyy poistaa, vaan koska teidän jotka ette ole enää 3D:tä, ajatukset ja teot ovat hyvin erilaisia. Löysitte ikään kuin uuden kotinne, vaikka ette koskaan tienneet, ettei aiempi kotinne ollut oikea teille.

Uusien kiinnostustenne ja toimienne tuloksena luotte uutta taidetta, musiikkia, aktiviteetteja ja keksintöjä.

Ja alatte tuntea nämä toimet tavoilla, joita ette osanneet odottaa aloittaessanne tämän talvihorros/kotelovaiheen. Alkuun olitte järkyttynyt tarpeesta olla itsenne kanssa tai rauhallisemmassa ympäristössä. Luovuitte monista sosiaalisista aktiviteeteistanne ja ohjasitte energianne löytämään ilon, joka oli lähempänä kotia. Tuota iloa on vähitellen muodostunut, kunnes ette halua enää tehdä mitään muutoksia, kuten oli totta ennen kotelovaihettanne. Mutta te teette. Ei siksi, että pitäisi tehdä, vaan koska kyllästytte eristäytymiseenne.

Luultavasti oletatte palaavanne siihen, mitä oli ennen tätä eristäytymisvaihetta. Kuitenkin ajatukset siitä, mitä oli, tuovat teille vähän iloa tai kiinnostusta. Ikään kuin teidän pitäisi olla kiinnostunut aiemmasta elämästänne, mutta ette tunnu saavan kerättyä kiinnostusta sitä kohtaan, mitä oli.

Samaan aikaan teillä on harvoja muita ulkopuolisia kiinnostuksia, kuin yksinkertaiset ajatukset tai teot. "Huomenna voisin tehdä tämän." Ja kun huominen tulee, lykkäätte tuon toiminnan toiseen päivään, viikkoon tai kuukauteen. Se mitä oli, kiinnostaa vain vähän, ja se mitä on, ei ole vielä saapunut. Niin se on, että nautitte nykytilastanne ettekä pysty kuvittelemaan, mitä muuta voisitte haluta tehdä tai olla.

Olette saavuttaneet tasanteen – se ei ole lopputila, vaan pelkästään lyhyt lepovaihe.

Uusi itserakkautenne sinkoaa teidät uusiin korkeuksiin. Sitten kun kotelovaiheenne on loppunut, karjutte kotelostanne ulos luovuutta ja iloa. Toimitte eri tavalla, kuin 3D-sinä piti mahdollisena vaatetukseen, vuorovaikutukseen, ajatuksiin, keksintöihin, kotiin ja toimeentuloon liittyen. Sillä teillä ei ole enää yhteiskunnan odotuksia täytettävänä, ennen kuin luovuutenne kukoistaa.

3D:ssä teidän täytyi olla normin ulkopuolella ollaksenne luova. Sillä keksintöjä, uusia ajatuksia ja toimia tuottivat urheat sielut sen voimakkaan persoonallisuuden kera, jota tarvittiin taistelemiseen yhteiskuntaa vastaan, mikä oli kiusallisempaa, kuin useimmat olivat valmiita testaamaan. Niinpä monia 3D-luomuksia ja -keksintöjä ei koskaan toteutettu, koska oli psyykkisesti tai fyysisesti liian pelottavaa tehdä se.

Sellaisia esteitä ei ole enää. Luova energia aktivoituu tavoilla, joita ette voi vielä kuvitella. Ajatelkaa, että teillä oli ennen 3D-kansi aktiviteettienne päällä. Vaikka olette saattaneet käyttää värejä, jotka sopivat tunteisiinne jonain päivänä, ette luultavasti harkinneet käyttävänne yhteiskunnallisesti pöyristyttäviä vaatteita. Elämänne joka osassa oli turvallisempaa sopia joukkoon, kuin erottua, esim. luoda jotain sellaista, mikä oli taloudellisesti tuottavaa, pelkän henkilökohtaisen nautinnon sijasta. Oli muutamia normin ulkopuolisia, mutta hyvin harvoja miljoonien 3D-ihmisten joukossa. Sovi joukkoon, tee oikein, käyttäydy ja pukeudu soveliaasti. Sitä perhe, yhteisö, koulut, työpaikat ja myös ystävät rummuttivat 3D-olemuksellenne.

Uuden "sinun" sääntö on: ole oma itsesi – mitä ikinä se merkitseekin. Niin se on, että oudot sanat tai teot eivät ole enää outoja, ainoastaan erilaisia. Eikä väärä ole enää väärin, ainoastaan erilaista. Vanhat säännöt ovat loppuneet. Jokaisen luomuksen ei tarvitse olla tietyissä puitteissa, esim. rahaa tuottavan lopputuotteen luominen. Sillä nykyisessä 3D-yhteiskunnasa on kyse taloudellisen arvon näyttämisestä. Tämä ei tarkoita, etteivät raha-asiat ole enää osa maailmaanne, vaan että ne ovat vain osa maailmaanne, mikä pätee nyt väreihin sininen ja oranssi. Sekä sininen että oranssi ovat käytettävissä ja ilmaistavissa eri tavoin, mutta kaikki tavarat maailmassanne eivät ole sinisiä tai oransseja.

Sitten kun lähdette kotelostanne, teillä on ajattelun ja toiminnan vapaus, mikä saa melkein tuntumaan, että olette humalassa voimasta ja ilosta. "Tarkoitatko, että voin tehdä tätä tai tuota, eikä kukaan huomaa tai välitä, ellei hän tunne halua luoda jotain samanlaista kanssani?" Niin on teillä, kun yhdistytte tähän, kunnes huomaatte sen tylsäksi ja siirrytte tuohon toiseen.

Te ette ole se, kuka olitte ennen talviunienne aloittamista – eikä ole myöskään yhteiskuntanne ja maailmanne yleisesti. Mitä oli, sitä ei ole enää. Ja kuka teistä tulee, se on teiltä – ja vain teiltä – vielä löytämättä. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.