KUMMALLA PUOLELLA VERHOA OLET?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

14.8.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Joku lähti vihaisena Valomajakat-portaaliryhmästä, johon voit liittyä tästä, koska hän halusi olla vain "valo- ja rakkausviestien ja -postausten lähellä". Hän tarkoitti, ettei hän halunnut olla missään tekemisissä 3D-todellisuuden kanssa, ja aikoi kääntyä poispäin kaikesta, mikä viittasi siihen. Mutta se ei ole mahdollista, koska vaikka tuntuu paremmalta olla valossa, työtämme on valaista pimeää. Valomajakka ei sijaitse keskellä kaupunkikorttelia, joissa on katuvalot, vaan vaarallisella rannikolla varoittamassa laivoja vaarasta, jos ne tulevat liian lähelle. Vaikka haluamme kaikki olla verhon henkisellä puolella, totuus on, ettei nyt ole verhoa – se on poissa. Se lähti 4D-sillan saapumisen myötä, joten olemme nyt kaikki samalla pelikentällä, emmekä voi paeta aineellista maailmaa hyppäämällä henkiseen maailmaan, koska kaikki on nyt yhtä maailmaa.

Mitä teemme ilman verhoa? Työstämme tulee haastavampaa jossain mielessä, koska ei ole mitään pakopaikkaa. Kun ennen etsimme turvaa ja mukavaa tuttuutta menemällä verhon taakse, se ei ole enää vaihtoehto. Mutta se ei ole ongelma, koska siinä mielessä tehtävämme on paljon helpompi, että meillä on nyt kaikki universumin resurssit käytettävissämme – tässä ja nyt – kunhan muistamme, että verho on poissa. Emme myöskään voi ottaa korkeampaa henkistä näkökulmaa ja tuomita 3D-maailmaa sellaiseksi, jonka kanssa emme halua olla tekemisissä, koska kaikki on samaa. Mutta meidän ei tarvitse myöskään sukeltaa 3D-lampeen – meidän täytyy vain muistaa, miksi olemme täällä, ja suurempi maailman valaisemistehtävämme.

Siis olemme nyt kaikki samalla tasaisella pelikentällä, mutta emme ole tuon kentän samassa paikassa. Jotkut ovat lähempänä integrointipistettä, toiset ovat hyvin kaukana ja kaikki ovat täsmälleen siinä, missä heidän tarvitsee olla. Nyt olemme valomajakoita, jotka valaisevat polkua integrointipisteeseen, jota kohti heidän täytyy liikkua, emmekä varoitusvalo pitämässä heidät loitolla. Mutta joillekin valomme on varoitus vakavasta integrointipolusta, ja he päättävät olla menemättä sinne, ja sekin on ok. Ylösnousemus ja 5D-integrointi ei ole kaikkien polku, vain niiden jotka haluavat sitä ja ovat valmiita siihen.

Siinä missä meidän ennen täytyi tyytyä pieneen valomäärään, meillä on nyt koko buffet. Voimme käyttää niin paljon, kuin haluamme, ja jakaa niin paljon, kuin voimme – se meidän täytyy vain tehdä. Tehtävämme on olla valomajakka, mikä on valmistumista valotyöstä. Kyllä, tehtävämme oli pitkän aikaa tehdä kovasti työtä ja säilyttää, ylläpitää ja olla valolähde varmistamaan, että pidämme tuon tulevan 3D-5D-integrointivaihtoehdon avoimena, mutta nyt olemme valmiita sen osalta. Toiset alkavat tehdä valotyötä – meidän täytyy siirtyä integrointipisteeseen ja valaista se muulle maailmalle. Ja sen tehdessämme muistaa, että kaikki ovat siinä, missä heidän täytyy olla, ja olemme parempia energia-astioita, kun olemme iloisia ja ilontäyteisiä ja nautimme itsestämme ja elämästämme.

Tässä on video (englanniksi), joka selittää verhon poistamisen ja mitä se merkitsee meille.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.