AIKA UNELMOIDA MIKROSTA MAKROON

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

14.8.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Kenties uskotte poistuneenne 3D-luomuksista. Saanemme olla eri mieltä, sillä ajatuksenne ovat suurimmaksi osaksi toistoa siitä, minkä teille on opetettu olevan oikein, sen sijaan että loisitte uutta maailmanjärjestystänne.

Vaikka teistä ehkä tuntuisikin siltä, että luotte jotain uutta, rohkenemme arvata, että jos poistatte sanan "uusi" ajattelemastanne kohteesta/kohteista, luomuksenne olisi samanlainen kuin luomukset 3D-maailmassanne.

Tämä ei tarkoita, että te ette voi uneksia uudesta kodista tai suhteesta, vaan että tarkastelette, mitä haluatte saavuttaa noilla uusilla asioilla. Jos unelmanne on, että loistatte maailmassa ihannoimallanne tavalla, ette luo mitään uutta – toistatte pelkästään 3D-maailmaanne muutaman lisäpiirteen kera.

Tällainen ajatus on luultavasti pelottava tai suututtava. Mikä oikeus meillä on kertoa teille, että te ette edisty – sillä tosiaankin sen kerromme teille?

Ette voi uudestaan ja uudestaan palata 3D-unelmiin ja odottaa 5D-tulosta. Tämä ei tarkoita, että olette väärässä unelmoidessanne uudesta kodista tai suhteesta, vaan kannustaa teitä ajattelemaan 3D-unelmienne yli. Mitä haluatte saavuttaa uudella kodilla tai suhteella? Henkilökohtaista vapautta, rakkautta, iloa? Ajatelkaa laatikon ulkopuolella.

Ei ole väärin uneksia 3D-unelmia, mutta noiden unelmien tuloksen täytyy olla 5D:ssä tai sen yli. Uusi koti on täysin ok, mutta mitä varten? Nykyisissä lopputuloksissanne on enemmän kyse 3D- kuin 5D-tavoitteista.

Kenties haluatte olla eri mieltä ajatellen, että uusi ihminen tai tavara muuttaisi elämäänne dramaattisesti. Ei muuttaisi, sillä uneksitte asiasta, joka on ulkopuolellanne. Joku tai jokin ei voi tehdä teitä ehjemmäksi tai iloisemmaksi – vain te voitte. Kuitenkin jatkatte fokusoitumista siihen, että jokin ulkopuolellanne tekee teistä onnellisen. Käsitämme täysin, että koska olette tehneet niin aioneita, tuo tapa on ollut syvään juurtunut – tapa joka loppui sillä hetkellä, kuin olitte 5D:tä tai sen yli.

Teidän on aika luoda unelmanne – mutta ei välttämättä tavalla, jolla olette lähestyneet noita unelmia. Useimmiten unelmanne liittyvät toisiin ja siihen, miten he tai miten toiset vaikuttavat teihin.

Analysoidaanpa unelmaa uudesta kodista. 3D:ssä teillä olisi ajatuksia henkilökohtaisesta mukavuudesta sekä siitä, miten voisitte tehdä vaikutuksen perheeseen ja ystäviin. Hyväksyisitte uuden kotinne kauneuden, kunnes siitä tulisi tylsää, mikä valmistelisi teitä muutoksen, kuten uusi kalusto tai taas uusi koti. 5D:ssä muuttaisitte kotiin, joka tuntui niin oikealta, että te ette välittäisi, mitä muut ajattelisivat. Se olisi koti täynnä rakkautta teiltä ja sellaisilta, jotka siihen astuisivat. Ja sitten kun tuo rakkaus oli tyydytetty, huomaisitte tarpeen muuttaa – tai sitten ei.

Erona on yhteensulautuminen uuden tavaranne kanssa niin, että teistä kahdesta tulee yksi sanan laajimmassa merkityksessä – niin että te olette kotinne. Tai että kaikki suhteenne alkavat kahtena erillisenä olentona, jotka lopulta luovat kolmannen rakastavan ja täydellisemmän olennon.

Taas kerran, tämä on uusi aistimus, jota ette ole vielä testanneet, joten ette voi oikein ymmärtää täysin, mitä puhumme.

5D-unelmissa ja sen yli ei ole kyse olemisesta parempi kuin, erilainen kuin tai rakastavampi kuin joku muu. 5D-unelmissanne on kyse jonkin luomisesta, mikä sekoittuu kanssanne siinä määrin, että olette yhtä. Unelmaluomuksenne täydentävät teitä tavalla, johon ette itse pysty – ne ovat laajentuma teistä. Te ja unelmaluomuksenne olette yhtä. Ja vaikka jokainen teistä voisi elää ilman toista, 5D-maailmassa yhteisluomuksenne parantavat kumpaakin.

Internet on muuttanut elämäänne monin tavoin. Vaikka voisitte elää ilman sitä, internet parantaa elämäänne – ja tämä pätee myös autoon ja lentokoneeseen. Ne kaikki on luonut ihmiset, jotka muuttivat maaelämäänne.

Aloitatte samanlaisella polulla – mutta yksilöinä. Mitä voitte luoda parantamaan henkilökohtaista elämäänne? Kenties tämä ajatus kuulostaa itsekkäältä. Näin ei ole, sillä kun parannatte omaa elämäänne, parannatte kaikkien elämää. Tämä on ero 3D- ja 5D-luomisen välillä – ainakin tällä erää. Ette muuta maailmaa maailmanlaajuisilla luomuksilla, vaan luomuksilla, jotka parantavat teitä – ja vain teitä.

Nimittäin tämä siirtymä on mikrosta makroon, eikä makrosta mikroon, kuten 3D:ssä. Ette luo kenellekään muulle kuin itsellenne. Tuo luomus tai nuo luomukset muuttavat maailmaa vain, koska te muututte niiden tuloksena.

Merkitseekö tämä, että teidän pitäisi keksiä jotain, mitä voidaan soveltaa maailmanlaajuisesti, kuten jokin proteiinipitoinen kasvi tai uusi kuljetusmuoto? Ei. Pelkästään että tuollainen luomus olisi teidän iloanne varten ja sillä olisi vähän tekemistä sen kanssa, miten se voisi muuttaa maailmaa tai luoda taloudellista vapautta.

Te jotka ette oikein vielä ymmärrä tämän muutoksen nyansseja, tehkää ja olkaa sitä, mikä antaa teille iloa, ja muutatte maailmaa. Tehkää ja olkaa sitä, mitä toiset ihailevat tai odottavat, ja jäätte 3D-luojaksi. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.